Volby prezidenta.

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Marťas-Pupík

Re: Volby prezidenta.

Příspěvek od Marťas-Pupík » 26 led 2013, 20:44

Joska píše:
Marťas-Pupík píše:
Hribek píše:se dnes kvalitně ožeru... a je mi líto těch co jezdí po světě (Evropě) a občas se musí přihlásit k tomu že jsou Češi.. bych se hanbou propadl do země...
Hribku, vis co je zvlastni ??? Ze ti Cesi, kterych si opravdu vazim a to znamena, ze to nejsou zadne pseudocelebrity, sportovni ci jakesi kulturni hvezdy,ale lide, kteri v jine zemi nasazuji sve zivoty za svobodu a demokracii v jine zemi, jednoznacne voli prave Zemana. Smeruji k nasim vojakum v Logaru v Afghanistanu, kde "svete div se" dostaal Zeman 3/4 vsech hlasu 8)
Já ti nevím ale ve zprávách bylo něco o tom, že všechny okrsky mimo ČR byly modré - tedy vítězství Karla...

Cokoliv na víc je zbytečné, je to Miloš, nuže zapějme si z vesela:

https://www.youtube.com/watch?v=ZHYVQ8SexVc
http://volby.cz/pls/prez2013/pe311?xjaz ... xokrsek=75
Opel Astra G 1,7 DI 16 V 125 000 Km Hatchback, r.v. 2001
POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???

Reklama

webi

Příspěvek od webi » 26 led 2013, 21:30

Tak to je maras,projížděl sem si evropske staty a nestačím se divit jakou podporu měl trautenberk :shock:
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]

Marťas-Pupík

Příspěvek od Marťas-Pupík » 26 led 2013, 21:40

webi píše:Tak to je maras,projížděl sem si evropske staty a nestačím se divit jakou podporu měl trautenberk :shock:
A kdo tam byl asi volit, celebrity na svych "zahranicnich turne", sportovci, podnikatele na veletrzich a hlavne ZAMESTNANCI ZASTUPITELSKYCH URADU, kteri prece podpori sveho chlebodarce....
Proto to davam do kontextu s nasimi vojaky v cizine, kde je volba presne opacna...
Opel Astra G 1,7 DI 16 V 125 000 Km Hatchback, r.v. 2001
POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 26 led 2013, 21:46

TWL nevím proč ale úplný souhlas s Marťas Pupík prostě kdybys měl XXXX Mega kačen a chtěl je někde na trhu zhodnotit tak budeš volit pravici NE ? ale my jsme jen obyč socky (ať si to někdo připouští či ne) co dodat :lol: :lol: :lol:
Mobil : 602318645

Joska

Příspěvek od Joska » 26 led 2013, 23:03

Teď možná chápu tu novinářskou objetivitu, na kterou Miloš tak poukazuje.
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..

ála
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ála » 27 led 2013, 06:00

ty vole, kdyby takhle byli vsichni aktivni, kdyz se voli dulezitejsi veci, nez je posranej prezident, ktery ma spis zemi spise reprezentovat (a to Milos rozhodne nebude :D ) to jeho veto mu prehlasujou stejne dycky... sak on cas ukaze :)

StistkoOpel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StistkoOpel » 27 led 2013, 08:45

No chlapci jsem stím také nespokojen.v 1kole jsem volil Fišerovou a už tam bylo vidět kdo jde po moci a kdo ne , Miloš a ty ocasové sním měli na oblbování lidí při předvoledních kampaních uvolněné 10miliony a ženské sotva 2mil. celkem nespravedlivé každý by si při těchto věcech měl být roven , to samé s 50tis. podpisy ??? kdyby tam byl Okamura dávám , jeho a bylo by mi fuk ,že je šikmookej , ale v hlavě to mám srovnané a je chytrý , oni to věděli a báli se ho.Prostě tohle je republika úplně na nic předem dohodnutá amnestie pojď Vašku moc ven z basy lidem ,kteří ti pomáhali so křesla stejně končíš a nahrabáno máš.K 2 kolu voleb jsem nešel , nebudu dávat hlas komunistům ,když není to zas tak dávno kdy se tu proti nim stavěli lidé a teď tu mají být znovu ?? a dávat hlas tomu kdo ve sněmovně pospává a neumí ani českou hymnu ?? Velebnosti je mi na blití z toho se prostě nedá vybírat , všichni byli stejně pouze nástroje mocných mafiánů a jsem dost zvědavej na jakým směrem se bude naše země odvíjet dál.Ikdyž v této zemi platí co neposereme dnes posereme zítra. čauves.
Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska.
1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((

Luboš X17DTL

Příspěvek od Luboš X17DTL » 27 led 2013, 10:54

Dovolím si s tebou mírně nesouhlasit. Utracené peníze na kampaň v žádném případě neměly žádnou váhu na to, jak jsem byl rozhodnut. Jen mě potěšilo, že ani bulvární TV Nova neovlivnila výsledek, ač se o to snažila v debatě v hlavním vysílacím čase mimo svůj nahlášený program asi tři dny zpět.
Myslím si, že lidi mají v hlavě jasno a žádná kampaň toto neovlivní, ani ta slavná organizace, co dělá ty slavné předvolební průzkumy, které my hradíme z našich daní.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583

spermin

Příspěvek od spermin » 27 led 2013, 19:50

ála píše:ty vole, kdyby takhle byli vsichni aktivni, kdyz se voli dulezitejsi veci,
souhlas, i když ten POSRANEJ PREZIDENT ??? přeci jenom je to hlava našeho státu.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic

matozippi

Příspěvek od matozippi » 28 led 2013, 12:13

k volbam u CR by som povedal len tolko... http://komentare.sme.sk/c/6679919/co-sa ... -deje.html

uz len dodam ze u nas to nie je o nic lepsie :D
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 28 led 2013, 12:32

Jen bych pány novináře opravil, že první kdo začal o Benešových dekretech mluvit nebyl p. Miloš Zeman a hlavně tam ani tak nešlo ani o ty samotné dekrety (i když zpochybňovat jejich platnost je něco jiného než když se řekne že jsou již vyhaslé), jako o to že v té době možná budoucí hlava státu přirovnala v TV debatě odsun německých kolaborujících a nebo na stranu se přiklánějící části občanů (samozřejmě že v té době nebylo vše košér, nicméně vášně po II.SV určitě byli velké) k vládcům kteří páchali genocidu na vlastních občanech s dodatkem že by dnes zřejmě stanuli před Haagským soudem pro válečné zločince (a to prosím si dovolil ohledně osoby demokrata a pravicově smýšlejícího tehdejšího prezidenta p.Eduarda Beneše).
Měl by se naučit společné dějiny a něco si o tom přečíst než začne kritizovat a posuzovat rozhodnutí a výroky nyní již občanů cizího státu, no holt SME NO :(

logitech

Příspěvek od logitech » 28 led 2013, 13:07

StistkoOpel- ty teda meleš hovna :(
ex Astra G X16XEL

HonzP

Příspěvek od HonzP » 28 led 2013, 16:06

za mne:
ti, co byli ve finále, nebyli ani jeden moje čistá krevní, ale v pokusu rámce o objektivitu to byli asi ti dva nejlepší.
Jak tady Def zmiňuje něco o sockách - mám spoustu známých na "západě" a tam si žijou stejně jako my - to znamená rodina, děti, byt nebo domek, auto, ročně dvě dovolený, nějaká omáčka okolo a konec. Troufám si tvrdit, že nějaký extra rozdíl tam není a nemáme se za co stydět.
Jenom neberu řeči o to, že Zeman se zaslouží o obyčejné lidi - co to je doprdele obyčejnej člověk??? - prezident má v tomhle směru dost malej manévrovací prostor a kníže má mimochodem taky docela silný sociální cítění. Schwarzenberg není nejmladší, mluví špatně, ale rozumné věci, Zeman si nebere servítky, ale je příšerně egoistickej, prostě mi to vychází fifty fifty. Jediný, co mne mrzí, že Zeman zahrál pár podpásovek a přitom imho zbytečně a potom Zemanova spolupráce s Klausem, kdy se zabetonovali a naférovku si tady dělili majetek a funkce.
Jsem zvědavej na Sobotku, tomu se bude Zeman cpát do vlády a zubatý pleši třeba vyrašej vlasy :lol: , ale nevěřím, že se něco zlepší, se Zemanem všechno naopak zakonzervuje, viz jeho ex-komunističtí ministři a šíbři...

Mír :wink:
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 28 led 2013, 16:29

Honzo ty socky jsem myslel oproti těm XXX milíčům, takže těch cca. 10mil. socek (nepočítám že jsi milionář protože bydlíš v bytě za 3-5mega) :lol: :lol:

HonzP

Příspěvek od HonzP » 28 led 2013, 16:44

Def - třeba byt počítám, páč jsem si na něj vydělal... byl teda o fous levnější :idea:. Můžu ho střelit a zase mít peníze a za ty si koupit mraky aster, ty pak prodat a zase si koupit kvartýr :mrgreen:

Jinak volby dopadly OK, chvíli mne děsil Okamůra (kterej se předved´ jenom v jedné reality show a jako hoteliér), ale jsem vcelku spokojenej. Jedině mne krká Klaus, že nedostal příležitost emigrovat, ale vzal to čert...
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE

Odpovědět