![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Frosty a Selča v kalendáři KLUB CARS 2010 + POKEC
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Frosty a Selča v kalendáři KLUB CARS 2010 + POKEC
Nechceš toho už kur.va nechat ? Přestaň to tu číst, když tě to tak sere a ten kalendář ti taky nikdo nenutí... Neskutečné, opravdu. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
![Obrázek](http://img86.imageshack.us/img86/3903/dieselinsidezj7.jpg)
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
a hlavně uvědomte si co budete mazat, doufám že tady nic JSME V POKECU ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Pitman: Už jsem si to s ním vyjasnil
Ostatně v té Tvoji citaci to máš napsané jako PS 2 ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Re: Frosty a Selča v kalendáři KLUB CARS 2010 - ANO či NE?
Mike.S píše:Vojkůvka: ...pokud se Ti to nelíbí, tak navrhni něco Ty, pořád jenom remcáš, ale s vlastním nápadem nepřijdeš, a to zase kuewsky vytáčí mně![]()
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
-
Mysliš že chci dopadnout jak chudak Joel?A spousta dalšich tady?Ne fakt diky............ ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
To jsem moc nepochopil.
Jak dopadnul JoeL, kteří ostatní...?
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Vojkuvka: Jo? Jak dopadl Joel? Kteří ostatní?? A pokračujem, co ti kdo maže?? Jestli máš na mysli to co jsem ti naposledy natvrdo promazali s Yankem, krerýmu jsi na to konto posílal i SZ ne zrovna příjemného obsahu, aniž by jsi cokoliv napsal mně, kterej to promazával taky, tak tě můžu ubezpečit, že mně přišlo hned několik SZ, kde byli zdejší členové velmi rádi, že téma bylo promazáno.
Jinak slyšet od tebe, že se tu chovám jak malý děcko, to mně fakt pobavilo. Alespoň k smíchu mi jsi, když už nic jinýho, protože jinak už se na Tebe fakt reagovat nedá.![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Jinak slyšet od tebe, že se tu chovám jak malý děcko, to mně fakt pobavilo. Alespoň k smíchu mi jsi, když už nic jinýho, protože jinak už se na Tebe fakt reagovat nedá.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
END
Chlapci,myslím že byste na sebe i nože vytáhli,nechápu o co Všem tady vlastně jde
Už vůbec nechápu,proč tady taháte klubáky,kteří s tímhle tématem nemají nic společného,viz:Joel,udělal toho pro nás dost,a myslím že v dobrém,nelíbí se mi že vytahujete špínu jeden na druhého,když k tomu nemáte důvod,tak ten kalendář sakra zrušte a je to a třeba mě ukamenujte,já myslel že jsme parta správných chlapů a ne že na foru Ti to osladím, to si můžeme vyříkat na srazech z o.. do o.. ,jestli na to budeme mít
A jestli ten kalendář bude,ať to rozřeší zadavatel - či ten kdo se o něj postará.
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
To: eXp10it, když už tady nadešlo téma kalendář KLUB CARS 2010 ,udělej svůj návrh,vybraným majitelům fota pošli SZ jestli souhlasí se zveřejněním fota,předlož návrh fóru,a kdo bude chtít,asi jako většina si kalendář určitě koupí,a myslím že se nebudou pozastavovat nad tím,čí-že kára to tam vlastně je
,když se mi bude líbit a budu jej chtít mít doma tak si jej prostě buď koupím a nebo ne,chápu že to je Tvé riziko,ale tak už to chodí.Ber to jako dobrá věc pro klubáky
A nemusíme tady řešit Frosta a Selča,a nebo kdo kde kdy co
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
-
To Trdlo:
Jak dopad Joel,udělal sraz,a pak tu měsič četl jak na tom nevyvařil a jak to tam stalo za hovno,proto řikam ja,pro česky narod nedělat apbsolutně nic,většina tohle neoceni,češi jsou prvni na světě,ve stěžovani si na něco,je to takhle ze všim tady,nikdy se nedokažete shodnout na ničem,Přiklad:Všichni chcou Opc zadni naraznik,a když je k mani tak zas nechce nikdo,proto jak jsem psal ja,nebo ted Mirda,stejně tak dopadne i ten kalendař,všichni chcou,a pak se budou vyrobci valet doma,a bude je rozdavat po rodině,Občas je potřeba vytahnout i tu špinu,aby si lidi uvědomili že svět neni tak ružovy jak si ho tu malujete,někteři,dale se k tomu nehodlam vyjadřovat,nema to smysl,ve finale budu zas ja ten nejhorši
Jak dopad Joel,udělal sraz,a pak tu měsič četl jak na tom nevyvařil a jak to tam stalo za hovno,proto řikam ja,pro česky narod nedělat apbsolutně nic,většina tohle neoceni,češi jsou prvni na světě,ve stěžovani si na něco,je to takhle ze všim tady,nikdy se nedokažete shodnout na ničem,Přiklad:Všichni chcou Opc zadni naraznik,a když je k mani tak zas nechce nikdo,proto jak jsem psal ja,nebo ted Mirda,stejně tak dopadne i ten kalendař,všichni chcou,a pak se budou vyrobci valet doma,a bude je rozdavat po rodině,Občas je potřeba vytahnout i tu špinu,aby si lidi uvědomili že svět neni tak ružovy jak si ho tu malujete,někteři,dale se k tomu nehodlam vyjadřovat,nema to smysl,ve finale budu zas ja ten nejhorši
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Mirďa: s vytahováním špíny začal Vojkůvka, ale to je jedno nepatří to sem!
Vojkůvka: když píšu, že podle IP to zjistit nejde, tak to NEJDE!!!, tamto jsi si měl vyříkat s Miloshem, nevím už přesně jak to bylo s mazáním Tvého předchozího účtu, ale tuším, že to bylo na Tvůj popud, a když jsi nic neprovedl, nechápu, proč jsi to řešil výmazem účtu s Názvem Vojkůvka a následným založením účtu Vojkůvka81, to že sis to v klidu nevyříkal s Mildou je Tvůj problém
a už toho nechme, vidím, že je to tady samý flame, a někoho baví se hrabat ve špíně, mně NE, hlasování taky dopadlo jak dopadlo (37:4), Frosty a Selča se tady neukázal, aby přispěl svou reakcí takže tady to zamykám
pokud bude mít někdo někdo na srdci, klidně to napište do vlákna, které tady na flame už máme
Gibonart+ex10it: myslím si, že kalendáři už nestojí nic v cestě
LOCK
Vojkůvka: když píšu, že podle IP to zjistit nejde, tak to NEJDE!!!, tamto jsi si měl vyříkat s Miloshem, nevím už přesně jak to bylo s mazáním Tvého předchozího účtu, ale tuším, že to bylo na Tvůj popud, a když jsi nic neprovedl, nechápu, proč jsi to řešil výmazem účtu s Názvem Vojkůvka a následným založením účtu Vojkůvka81, to že sis to v klidu nevyříkal s Mildou je Tvůj problém
a už toho nechme, vidím, že je to tady samý flame, a někoho baví se hrabat ve špíně, mně NE, hlasování taky dopadlo jak dopadlo (37:4), Frosty a Selča se tady neukázal, aby přispěl svou reakcí takže tady to zamykám
pokud bude mít někdo někdo na srdci, klidně to napište do vlákna, které tady na flame už máme
Gibonart+ex10it: myslím si, že kalendáři už nestojí nic v cestě
LOCK
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Miku, nezamykáme, nech to jet. Ať má více lidí možnost vyjádřit se k tématu frosty a selča...
Jen podotknu - Flame a OT bude mazáno bez upozornění.![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jen podotknu - Flame a OT bude mazáno bez upozornění.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
END
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
ˇa zase tu chybí příspěvek k dalšímu hlasu PROgenius0011 píše:a hlavně uvědomte si co budete mazat, doufám že tady nic JSME V POKECU
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Tdlo: jak chceš . . .
genius: co Ti tu chybí??
genius: co Ti tu chybí??
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car: