Filmy - pokec
Re: Filmy - pokec
jj Knowing je super film i když takový konce zrovna moc rád nemam. Jinak včera jsme byly na G.I.Joe a musim říct že docela povedený i když nějaký mouchy to má ale to se dá odpustit a doufam že bude pokračování. No a Bruno to je kapitola sama o sobě podle mě kktina zlatej Borat Ještě z těch nových docela ujde Crank 2 high voltage (zastav a nepřežiješ 2) s Jasonem Stathamem v hlavní roly (Kurýr 2,3, Death race,Crank...) to je taky takovej úlet a akce hned odzačátku do konce.
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
- Reklama
- oFF
- Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
- Kontaktovat uživatele:
ja som bol pred 2 dnami na predpremiere filmu, "The Proposal" (Navrh), hovorilo sa o tom, ze to je najlepsi film v kariere Sandry Bullock a vazne to tak je. Fakt som sa na tom dost zabaval, aj ked to je velmi jednoducha komedia, a koniec je vam jasny uz na zaciatku. Ale odporucam. Dokonca by som povedal, ze som sa smial viac ako pri "The Hangover" (Pařba ve Vegas, Vo štvorici po opici) ale aj toto bol super film. Tie preklady filmov su vazne zaujimave.
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
No tak Borat je podle mého jeden z těch nejtrapnějších filmů všech dob. Ale každému se líbí něco jiného, přítel Sashu Cohena naprosto žere
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja si asi dam o vikendu odpocinkove Forest Gampa.
Ten film je pro me uplne nejvic nelepsi.
Ten film je pro me uplne nejvic nelepsi.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Parba ve Vegas to byla nejvetsi 3,14covina co jsem videl za poslednich 5let, to uz uvodnich 10min z Bruna bylo vtipnejsi
Dneska je filmu tolik ze je tezke vybrat nejaky co za to stoji, osobne vic preferuju serialy co jeste u nas nedavaji, nedavno jsem dokoukal FRINGE (neco jako Akta X) a DEXTER (3serie zatim a fakt super !!!) www.csfd.cz
A uz se tesim na podzim az budou mit pokracovani mi oblibenci TBBT vyse zmineny serial a samozrejme LOST, snad i HEROES a neohrozeny Jack Bauer ve 24hodin
Dneska je filmu tolik ze je tezke vybrat nejaky co za to stoji, osobne vic preferuju serialy co jeste u nas nedavaji, nedavno jsem dokoukal FRINGE (neco jako Akta X) a DEXTER (3serie zatim a fakt super !!!) www.csfd.cz
A uz se tesim na podzim az budou mit pokracovani mi oblibenci TBBT vyse zmineny serial a samozrejme LOST, snad i HEROES a neohrozeny Jack Bauer ve 24hodin
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak seriály to je zase něco jinýho... Přátelé,MASH,Kriminalky...
Jen tak mimochodem když jsme u těch seriálů todle znáte?
www.knightrider.cz
Pokračování známého seriálu,natočenej v roce 2008 bohužel moc se to nechytlo takže to zůstalo u první série 13ti dílů+pilotní film. Místo Pontiacu hraje Kitta Ford Mustang
Jen tak mimochodem když jsme u těch seriálů todle znáte?
www.knightrider.cz
Pokračování známého seriálu,natočenej v roce 2008 bohužel moc se to nechytlo takže to zůstalo u první série 13ti dílů+pilotní film. Místo Pontiacu hraje Kitta Ford Mustang
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Ludia ak sa chcete naozaj zasmiat, a vidiet 2 najviac rozjebané hotelové pokoje ktoré kedy boly vo filme tak si pozrite "Strach a hnus v las vegas" ale iba v SK dabingu, v tom filme ide hlavne o tie dialogy ktoré sú fakt kvalitné a v inom dabingu to tak nevydá ako sk. ani original nieje lepší Hlavná úloha ako inak Johny Depp
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
na to se chystam
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
já se zasmál zase a za vzpomínal na starý dobrý časy u filmu AUTO ZABIJÁK ,PLANETA TEROR u posledně jmenovaného slečna s kulometem na noze fakt super PAN Tarantino nezklamal člověk nepřemešlí u dialogů je jedno jestli jsou v originále nebo na dabovaný, protože se tam jenom ječííííííííííí
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
V pátek jsme zašli do kina na Noc oživlých mrtvol 3D
Jednou větou Naprostá pííííííííí*ovina !!! Škoda času a 420 kč
Jednou větou Naprostá pííííííííí*ovina !!! Škoda času a 420 kč
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, 420 a jít v noci na horor, to bych nešel ani kdyby mi těch 420 za to dali... Bych se po.... strachy.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
-
- Kontaktovat uživatele:
Film Qentina Terantina - "Hanební Pancharti"............ kdo máte rádi Tarantina, tak si pište že tentokrát opět nezklamal. Je to perfektní film v kinech po dlouhé době... Odcházel jsem z kina nadšený !!
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Tak z jiného soudku, právě mám připravený v DVDéčku Andělé a démoni, tak jsem zvědav
Davinci code byla podle mne bomba, tak se na to docela těším, ale Iveta si nejdříve přečetla knihu, tak v jejím případě to bude zklamání a já už teď (nedobrovolně) předem vlastně vím o co v tom filmu jde
Davinci code byla podle mne bomba, tak se na to docela těším, ale Iveta si nejdříve přečetla knihu, tak v jejím případě to bude zklamání a já už teď (nedobrovolně) předem vlastně vím o co v tom filmu jde
Mobil : 602318645
Líbáš jako bůh - docela dobrý film, na to že je český tak se mi to líbilo.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
ted jsem dokoukal film s johny deppem nepřátelé státu docela hustá gengstrovka samý kulomety no maso s tojí to za kouknutí
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000