![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
NoHonzP píše:Radoši, jako pečlivej člověk bys měl vážně zvážit fakt, že Ti v podpisu chybí eFko
Nejen eFko ale i Háčko, Jéčko, Zafira Céčko, když teda zůstaneme u Astry a ZafiryHonzP píše:Radoši, jako pečlivej člověk bys měl vážně zvážit fakt, že Ti v podpisu chybí eFko
jsem si koupil?Radoš 92 píše:jsem si na čas koupil zase gíčko, no.
Petras píše:Hant: Tak ten had to je doost drsný. Toho tam musel někdo snad vyhodit.
Radoš: už rok skoro každej týden koukám na net a čekám kdy se objeví další odrážedlo Astra a nic. Nevím jestli si to zkoušel, ale ani vševědoucí google ji nezná
Radoš 92 píše:Petras > to byla náhoda jako kráva, jak jsem to koupil. Taky to nebylo v nej stavu. Já to taky někdy určitě pustím dále do světa. Mám připravenou opravu, světla malý trošku víc odlámal, než to bylo, takže jsem je udělal z plastu, z tavné pistole, přijde to vytvarovat do tvaru světel a nalepit folie. Vpředu stříbrná, vzadu černá, jako originál. Možná dozadu udělám barvy jako jsou na světlech. Sem tam se to někde objeví, třeba tuhle http://www.kp-2ndhand.de/epages/6345494 ... 90[3]-0003 mají tři na prodej, žlutou, modrou, červenou. Ale taky z druhé ruky a celkem za balík. Na ebayi v de je taky jedna zrovna, ale bez kol a ještě za více a hrozná. Ale existuje i corsa, ta je taky moc pěkná, dá se sehnat častěji, protože je novější, ale nová stojí ranec jako prase... tu mají taky jednu použitou za 90€ http://www.kp-2ndhand.de/epages/6345494 ... 90[5]-0001
Sanour > já kočky miluji, tak pochybuji, ale bral bych hned. Ten náš přijde co nevidět vykastrovat, jak to nepomůže, tak beru ještě jednu, stejně by měly být dvě a pokud ani to nepomůže, tak se asi budu jezdit mazlit do Neratovic![]()
Fáze 2. také splněna. Géčko je doma. Co nevidět se tu objeví.Radoš 92 píše:Tak 1. fáze splněna. Zafira B už má nového majitele. Staří holubi se vracejí, je třeba koupit Géčko![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |