Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
- Reklama
- Princ William
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem nechal v oplu zkouknout brzdy, řídící jednotku a vyměnit palivovej filtr. U filtru byl problém s tím, že ta trubka co u něj je byla asi v délce 20cm totálně shnilá. Přišlo na rozhodování jestli dát novou, nebo ji nastavit. Jelikož nová trubka stojí 2500kč tak bylo rozhodnuto. Ještě jsem nechal zkouknout vůle na přední nápravě, protože mi nějak hučí kola. Náprava OK, Ložiska jsou taky OK. Takže to vypadá na gumy. Už se tomu ani nedivím, protože to začalo dělat i tátovi na novém Combu. Máme Dunlop SP 01. Cestou do servisu jsem testnul nové PDA s GPS. Cena v servisu 2700,-
Docela mě štve, že si účtujou za přistavení vozu Já přece nemám BMW
Docela mě štve, že si účtujou za přistavení vozu Já přece nemám BMW
ASTRA G "100", X14XE, 16V, HB
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Marcel píše:http://www.opelmagazin.cz/index.php?key=article&id=1821
čo na to hovoríte myslím že sa podarila
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic. ... &start=300
Jinak - moc pěkný !
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
-
- Kontaktovat uživatele:
nekoukal někdo z vás na zprávy?tam jel starší manželský pár též na hřbitov starou škodárnou asi 105,ale jeli v protisměru v domění že jedou po dvouproudovce,napasoval to pod nákladní scánii,ze škodárny jen placka,spolujezdkyně mrtvá,ůdajně tam byly kdysi čtyři pruhy,dva a dva,jenže ty dva kůli ůdržbě ůdajně zrušili,a dědula to rval holt v protisměru,hrůza a to jel na hřbitov.Honz@ píše:Manli2 : Tak to moje Astra si taky zajezdila ...Taky na stejná místa jako ta tvoje ...