naše jednotky dostali jako první homologaci... A jde se dál s žádostí o zapsání do TP!

Upraveno cca 25-30 Oplíkú(nejen Oply),spotřeba max 0.5l nahoru bez sebemenšího problému...
Když se budu bavit ze strany člověka který si to instaluje... Mám to ve svém autě, a mám hodně kamarádú co to mají taky. Jezdím na čistý E85 bez....Stavím dům a potkávám se na stavbě s nemálo řemeslníkama. Došla řeč na E85,spousta jejich kamarádu šla do nějakého (uni) bastlu a mají problémy.... Někteří z nich navštívili náš servis s dotazem-auto cuká,skáče a nestartuje,má vysokou spotřebu,bavím se o tom že všem šla spotřeba nahoru o cca 3l a auto má problémy. Třem lidem jsem měřil lambdu OSCILOSKOPEM! a u všech byla lambda nahoře s bohatostí směsi. No a s dalšího setkání se zákazníkem mě bylo řečeno,že už to musí být v pořádku,že se potkali u Špáru na parkovišti a že mu to nastavil

Po dalším měření oscilo... pořád bohaté...

To jsou úpravy podobné vlastní montáží,pokud se to nedělá způsobem emisí,oscilo,tak jsou vesměs problémy. Neberte to jako reklamu,mluvil jsem za lidi co si to upravili sami a mají s tím neustále problémy....