Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Sme potkali Háčko kombajna.No není to ono,ale nechal bych se přemluvit.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- Reklama
- LEGEND007
- Kontaktovat uživatele:
tak ja som dnes konečne nahodil na nárazník hmlovky a lízatká, auto sa už konečne podobá na astrulu, ostáva mi vymeniť lambda sondu a zámok zadných dverí a je hotovo
Astra H caravan 1,9CDTI r.v.2005, môj sivý myšiak
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex
Moja ex
Tak nám ji ukaž jak prohlédla.
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsme absolvovali cestu Brno-Deštné v Orl. horách a zpět. Všechno v pohodě až na malou drobnost, která mi málem přivodila infarkt. Když jsme v Deštném otevřeli dveře od kufru, tak se nějak asi zaseknul zámek a už nešly zavřít.. Tak sme museli stáhnout ten plast na dveřích a zatahat tam za drátky, abychom zavřeli auto. Věci jsme všechny dávali do kufru skrz sklopené zadní sedačky. Odpoledne, když jsme se vrátili, zámek fungoval naprosto bez problému...
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
- LEGEND007
- Kontaktovat uživatele:
Saša: Tak nám ji ukaž jak prohlédla.
aj to príde, ale najprv umyť, nahodiť alu a vyleštiť
aj to príde, ale najprv umyť, nahodiť alu a vyleštiť
Astra H caravan 1,9CDTI r.v.2005, môj sivý myšiak
Moja ex
Moja ex
Zmrzlina:
A nepomohlo zamknut odomknut auto s otvorenym kufrom? Mne sa toto stalo uz raz ze sa mi zasekol a stacilo odomknut zamknut a sa sam nejak zrovnal, odvtedy nic alebo srobovakom strcit nazad ten jazycek vnutri zamku.
Vcera kupene KONECNE nove potahy vo farbe auta ( cerveno cierne ) a ten potah na volant co ste tu do mna hucali, prava koza cely cierny. Zaroven sa objednavam ked sa trosku otepli na montaz folii, cena 140 ecok za 3M foliu na cely zadok, najtmavsia ( aj ked podla mojho vkusu je moc svetla ). Nasledne tie elektrony, potom gumena vana do kufru + nove origo opel gumene koberce
No a poom uz sa nebudem hanbit prist na zraz
Jo a Manli ---> https://www.astra-g.cz/forum/download/fi ... &mode=view
A nepomohlo zamknut odomknut auto s otvorenym kufrom? Mne sa toto stalo uz raz ze sa mi zasekol a stacilo odomknut zamknut a sa sam nejak zrovnal, odvtedy nic alebo srobovakom strcit nazad ten jazycek vnutri zamku.
Vcera kupene KONECNE nove potahy vo farbe auta ( cerveno cierne ) a ten potah na volant co ste tu do mna hucali, prava koza cely cierny. Zaroven sa objednavam ked sa trosku otepli na montaz folii, cena 140 ecok za 3M foliu na cely zadok, najtmavsia ( aj ked podla mojho vkusu je moc svetla ). Nasledne tie elektrony, potom gumena vana do kufru + nove origo opel gumene koberce
No a poom uz sa nebudem hanbit prist na zraz
Jo a Manli ---> https://www.astra-g.cz/forum/download/fi ... &mode=view
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Nám se včera po noční při parkování,couvání postavilo něco do cesty a nárazník se rozletěl na pět dílů,ze vnitř jako kdyby byl ze skla No a dnes jej musel dát pan doktor zase do pořádku,ale barvičku až se oteplí Za chvilku v těch plastech budu mít pěknou praxi
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
Tak nám se stalo včera: jedu po hlavní ve vesnici z vedlejší vidím přijíždět dodávku sundám nohu z plynu (klouže to a nevím co frajer udělá), dodávka zastavuje, přišlápnu zpátky plyn a jedu... no a borec v dodávce se rozjel taky...klakson mi netroubí, tak jsem strhnul volant doprava a slapnul na brzdu, chlápek mě naštěstí ubiděl, zak to taky zatočil...skončili jsem celým autem v závěji, naštěstí to včera bylo jěště měkký...chlap vylez a povídá sorry já se koukal do zrcátka a mylsel jsem, že koukám do okýnka , no já mu říkám tak nás aspoň vytáhni, zapaojilijsem tranzita a ono nic..astřička sedělana sněhu jak přibitá, žena musela za volant, sehnali jsem další dva lidi a až pak jsem to vytáhli a vytlačili...no naštěstí mám jen vyskočenej nárazník z držáku na kolem, ale budu muset sehnat ten ohnutej pazmekt plechovej a šroub, protože původní je rezatej jak liška(kde se to dá koupit? v jakýmkoliv autodíl shopu???). Chlápek mi dal jako omluvu flašku, podali jsem si ruce a jeli jsem pryč.. žena to rozdejchává do teď, já jel na kontrolu k doktroce, naměřila mi vyšší tlak, tak mi prej aspoň udělá testy, na který normálně nemám nárok a prcek se hned ráno pochlubil ve školce, že jsem bourali autem do příkopa
jinak jsem zjistil, že jezdit bez klaksonu je opruz, jakej mám koupit?je nějaká náhrada za origo? můžu tam vrazit klakson ze stodvácy?(válí se taťkovi v garáži)...
jinak jsem zjistil, že jezdit bez klaksonu je opruz, jakej mám koupit?je nějaká náhrada za origo? můžu tam vrazit klakson ze stodvácy?(válí se taťkovi v garáži)...
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
-
Mě se to taky dnes stalo ale po chvilce jsem to vytáhl klíčem
Jeena. Kup klakson normálně někde na vrakovišti z astry, z těch starších, ty mají hezký zvuk.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
já dneska astruli koupil navigaci tomika xl
Nepomohlo, a ani tím šroubovákem ne.Shimmeron píše:Zmrzlina:
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Včera jsme potkali člena s nickem RomanK a to přímo u něj v dílně a díky němu se nám autíčko odemyká mávnutím kouzelného proutku, teda klíčku vlastně za což děkujem..
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
Jo jo, možná sem to nepatří, ale kdo umí , tak prostě umí, a to RomanK teda fakt umí
Mobil : 602318645