Loučení s ASTRA G
Ja mam 1,4 16V je to prve auto, v buducnosti budem pozornesie pri vybere auta, ponaucil som sa........Ale viem ze to bude s vecsim obsahom........Alebo nieco s turbom.....
Osobne by som chcel skusit 1,8 16V Astra G.
Takze pre mna 1.2 a to este HTp je TABU....keby aspon si kupis s motorom 1,4 16V , alebo 1,4 TDi...sice tiez 3 valec, ale ten aspon ako tak ide......
Osobne by som chcel skusit 1,8 16V Astra G.
Takze pre mna 1.2 a to este HTp je TABU....keby aspon si kupis s motorom 1,4 16V , alebo 1,4 TDi...sice tiez 3 valec, ale ten aspon ako tak ide......
Naposledy upravil(a) langdon2 dne 22 říj 2008, 13:43, celkem upraveno 1 x.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- Reklama
Recenz...
No tak o komforte zasa pokoj.Máme služobné Fábie II 1,4 16V.Moja skúsenosť. Auto vcelku priestranné,dobre spracované ale na môj zvyk hlučnejší motor.Hlavne pri diaľničnom a naddiaľničnom tempe.Fabia I s motorom 1,9SDI sa mi za podobných podmienok zdala byť tichšia.Od 64 kW by som čakal rozhodne viac.No a jazda po panelovej dialnici je samo o sebe zážitok.Auto nadskakuje,je nepokojné a po hodine jazdy po panelke ma bolela hlava.To sa napr s Astrou nedá porovnať. No a k Htp?Kolega má súkromné Htp-čko a kúpu auta s týmto motorom berie ako katedrálny omyl.V meste nejde pod 9l a nabalený ísť s partiou na víkend na chatu(Fabia Combi) je proste trápenie.Do mesta ako tak ale toť vsio.Ale nech Ti slúži.Ja pojdem aj tak do Astry Hsvantner3 píše:Kluci , kluci do sebe a to jsem ještě nepsal o jizdním komfortu , jedná radost v tom sedět![]()
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
P.S:Prečo máš také negatívne skúsenosti s Astrou?
ach jo fabie htp ani omylem nový auto je nový auto ale já osobně si radši kůli spotřebě koupil 2.2 dti a ted mi řekni že jezdíš za mín než já
vim o čem je řeč mám doma i tříhrnek a to corsu na rozjezd divoch je fakt že pár aut natřu ale při předjíždění mám hrůzu a do kopce když jedu ve dvou lidech jeto uplně mrtví ale to neva aspon ted vim že si s astrou musim dát bacha na htp fabii abych se nedivil až mě někde na světlech natře
apropo - Hrnek To Postrádá
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
vim o čem je řeč mám doma i tříhrnek a to corsu na rozjezd divoch je fakt že pár aut natřu ale při předjíždění mám hrůzu a do kopce když jedu ve dvou lidech jeto uplně mrtví ale to neva aspon ted vim že si s astrou musim dát bacha na htp fabii abych se nedivil až mě někde na světlech natře
apropo - Hrnek To Postrádá
- LEGEND007
- Kontaktovat uživatele:
1.HTP - hádam to pojede
2.HTP - hijó ty potvora
3.HTP - hovno to pojede
4.HTP - honem to prodat
ale nieeee, robim si prcu, ak si spokojny a auto ti vyhovuje nemas co riesit...
Naposledy upravil(a) LEGEND007 dne 22 říj 2008, 14:07, celkem upraveno 1 x.
Astra H caravan 1,9CDTI r.v.2005, môj sivý myšiak
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex
Tuto výbavu mámJocker píše:Tak se pochlub stou spotřebou....A proč jsi přesedlal na menší, slabší a stejně drahé auto? Když se podívám do ceníku škoda tak za fabii vybavenou tak jak bych si od moderního auta představoval (min 4x BAG, ABS, Klima, EL.přední okna zrcatka, central, mlhovky) chcou prachy neskutečné....
LPG INTERFACE
A za akú cenu??svantner3 píše:Tuto výbavu mámJocker píše:Tak se pochlub stou spotřebou....A proč jsi přesedlal na menší, slabší a stejně drahé auto? Když se podívám do ceníku škoda tak za fabii vybavenou tak jak bych si od moderního auta představoval (min 4x BAG, ABS, Klima, EL.přední okna zrcatka, central, mlhovky) chcou prachy neskutečné....
Teda...Nechci se do tebe nějak obouvat..To v žádným případě. Prostě jsis koupil nové auto a to je paráda..Ale promin... Fabia mi nepřijde jako auto s nějakým super jízdním komfortem... Přijde mi to až moc měkké... Místy až nečitelné.. Když jsem s Fóbijí jel tak jsem najel na štěrk a vůbec jsem o tom nevěděl...ale jakmile jsem udělal manévr, tak jsem měl co dělat... S astrou bych hned poznal že jsem na nějakým štěrku... Nevím nevím.. Pohodlný to je...Ale já bych to přitvrdil. Zatáčky který s astrou jedu 90 sem s fabii jel tak 70 a místama mi už lepilo....svantner3 píše:Kluci , kluci do sebe a to jsem ještě nepsal o jizdním komfortu , jedná radost v tom sedět![]()
Ale jinak proti tomu autu nic nemám. Jen bych astru za Fabii nevyměnil..Jedině kdybych ji dostal darem a nebo bych na ni dostal neodolatelnou nabídku za hooodně nízkej peníz....
Astra G r.v. 2000 X17DTL....ABS,Klima,2xairbag,4xkotouče,mračítka,kožený volant..
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2899
Něco málo na prodej:
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=12729
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2899
Něco málo na prodej:
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=12729
Re: Loučení s ASTRA G
Ty si dosť negatívne začal:
svantner3 píše:Hoši zdař bůh , konečně jsem se zbavil Astry , teď mi pane říka nová Škoda Fabia II , 1.2 HTP .
Re: Loučení s ASTRA G
Co ti vadí to slovo ZBAVIL ?? Taky budeš rád až se jí jednou zbavíšmexxo píše:Ty si dosť negatívne začal:svantner3 píše:Hoši zdař bůh , konečně jsem se zbavil Astry , teď mi pane říka nová Škoda Fabia II , 1.2 HTP .
LPG INTERFACE