Kdy obouváte na letní ... ?
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zajimalo by me kolik chytraku potkam pristi tyden na letnich bo ma byt zase kolem nuly a ten snih by klido mohl padat, kazdej se pose*e ze je 2 dny 15C a uz se prezouva, ja tomu dam aspon 3 tydny jeste jako kazdy rok...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Příští týden to taky nejspíš spáchám..už dnes jsem netrpělivě žmoulal lísteček z pneuservisu, kde mi zimujou hlíny 

EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
asi tak..., že je odpoledne okolo 10C těm zimákum stejně nevadí, ráno je ještě vcelku zima..., osobně bych přezul na konci března nebo začátek dubna,neni kam chvátatmilosh píše:Zajimalo by me kolik chytraku potkam pristi tyden na letnich bo ma byt zase kolem nuly a ten snih by klido mohl padat, kazdej se pose*e ze je 2 dny 15C a uz se prezouva, ja tomu dam aspon 3 tydny jeste jako kazdy rok...

Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
Až přijedu z Vysočiny, tak přehodím na letní, pokud bude lepší počasí... Chci zároveň při výměne nechat obnovit barvu na brzdových třmenech atd
... A to, jestli pak bude stát před panelákem na zimních, nebo letních, to už bude šumafuk 

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No dnes v UL tady bylo tak ty 3 cm po celym meste kdyz snezilo asi hodinu v kusemonderka1 píše:Ja jsem v sobotu taky prezul,ale v pohode.Jezdim jen po meste a zadnej stres.Samozrejme, kdybych jezdil denne nekam dal, tak bych se tech letnich gum bal!

JA mam zimni stale jeste je urco 14 dni cas i kdyz taky uz bych rad nahodil alu

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no tak já mam přezuto skoro 9 dnů a dnes tohle napadl sníh v Ostravě
no snad to rychle sleze 

OPEL ASTRA G 1.6 8V 55KW 1998 www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?p=84011#84011