Tak to je malinko jiná situace - já to pochopil, že nestíhal otevřít dveře baráku... Ale jestli ho živí volant, a dělá takový píč...y, tak za tím volantem fakt nemá co dělat... Taky mám pár takových kamarádů... a nedali si říct, dokud na to nedojeli...Majklus píše:On prijel domu zastavil a nez stacil vylezt ven! a chcipnout motor tak ho hned zkontrolovaly,jak rikam nevidim az zas tak do hloubky tohoto pripadu ale rikam jen to co vim
Body za přestupky
Opel Astra 1.6 16V Caravan - Z16XE - r.v. 07/2001
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
MHD??? Já jsem řidič MHD!!!!Ivanhoe67 píše:... no, jestli by Tě změřili, tak bys to rozchodil... tomu věř! A rozcházel bys to sakra dlouho - nebo bys jezdil na kole - případně MHD...Radoš 92 píše:promiň, neudržel jsem smích. Ale naštve to... Já jel dneska taky 120 ve mestě. Zaspal jsem do práce, byl jsem tam podle stopek na displeji za 00:03:08 Ale byly 4 hodiny ráno, tak ještě policati spali...uf. 2500 bych asi nerozchodil...Samothe píše: dneska jsem projížděl káru a buch ho radar.... pokuta 2500
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Radoš 92 píše:MHD??? Já jsem řidič MHD!!!!Ivanhoe67 píše:... no, jestli by Tě změřili, tak bys to rozchodil... tomu věř! A rozcházel bys to sakra dlouho - nebo bys jezdil na kole - případně MHD...Radoš 92 píše: promiň, neudržel jsem smích. Ale naštve to... Já jel dneska taky 120 ve mestě. Zaspal jsem do práce, byl jsem tam podle stopek na displeji za 00:03:08 Ale byly 4 hodiny ráno, tak ještě policati spali...uf. 2500 bych asi nerozchodil...
No - tak to bys pak měl výhodu - pokud by Ti ponechali zaměstnanecké výhody i po tu dobu, co bys byl bez ŘP...
P.S.: s čím že to jezdíš?
Opel Astra 1.6 16V Caravan - Z16XE - r.v. 07/2001
Přesně moje situace. Také nevím, kolik mám, myslím si, že nula, ale nejsem moc v klídku (jak jsem již psal rychlost v rámci tolerance moc nedodržuji).milosh píše:Chybi mi tam jeste volba NEVIM KOLIK MAM BODU, dost lidi si mysli ze sou v klidku ale taky nejakej ten bodik uz maji
Spíš mě překvapuje, že se ještě nikdo neozval, abych se někam dostavil za účelem vysvětlení