Kéž by to tak bylo všudeDefender píše:Takže jsem byl v tom Opel Autovars v Praze Holešovicích, přijel jsem tam a v 15:55 si převzali auto a hned s ním zajeli do boxu, podotýkám, že bylo špinavý jak sviňa, tak jsem jim řekl, jestli ho nemůžou za poplatek i umýt a v 16:40 mi auto přistavili čisťoučký a se sjetinou z počítače. A teď to nejlepší, auto údajně v pořádku, jen že bych do budoucna mohl přemýšlet o výměně baterie, no a cena Jak jinak než 99Kč, takže myčka zdarma, tomu já říkám servis
Opel prohlídka
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Reklama
Defender píše:Takže jsem byl v tom Opel Autovars v Praze Holešovicích, přijel jsem tam a v 15:55 si převzali auto a hned s ním zajeli do boxu, podotýkám, že bylo špinavý jak sviňa, tak jsem jim řekl, jestli ho nemůžou za poplatek i umýt a v 16:40 mi auto přistavili čisťoučký a se sjetinou z počítače. A teď to nejlepší, auto údajně v pořádku, jen že bych do budoucna mohl přemýšlet o výměně baterie, no a cena Jak jinak než 99Kč, takže myčka zdarma, tomu já říkám servis
no ja ti rikal ze to tam je supr
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
...
Taky jsem zajel na Oplí zimní prohlídku za 99 Kč
Technik po 15ti minutách hlásil, že mám upadlej výfuk... Patrně přehlédl ten metr vázacího drátu
Vyvedl jsem ho z omylu a ujistil ho, že výfuk upadlej nemám...uvěřil mi
Jinak Astra prošla na jedničku bez hvězdičky...za mrtvou pravou mlhovku
Technik po 15ti minutách hlásil, že mám upadlej výfuk... Patrně přehlédl ten metr vázacího drátu
Vyvedl jsem ho z omylu a ujistil ho, že výfuk upadlej nemám...uvěřil mi
Jinak Astra prošla na jedničku bez hvězdičky...za mrtvou pravou mlhovku
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz