CAR 500 - nezvěstné!!
To xpolštářekx : Beruuuuuuuuuuuuuuu!!! Ty si bejby vážně senzační, bez tebe svět není.. Mno, toto není žánr mého srdce, jen mě to tak napadlo
Tak jo. Já se z toho ještě nemůžu probrat, úplně se mi klepou rucccccce Tak mi písni na SZ, domluvíme detaily. Nebo to můžem řešit tudle. Jak je libo sličná slečno
Tak jo. Já se z toho ještě nemůžu probrat, úplně se mi klepou rucccccce Tak mi písni na SZ, domluvíme detaily. Nebo to můžem řešit tudle. Jak je libo sličná slečno
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
- Reklama
Teda pepčo! Plašíš! Já že je to ona Jo, je celá tvoje....Já už sem jen na to rádio....To víš letí topepca píše: hele,nedělej mně do ní,jooo já jsem totiž pepča a jsem na holky
polštářku, kde vězíš, ještě nechoď spát, pojďme obchodovat
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
se neboj,přečti pár příspěvků zpět,věř že mně přesvědčila že ti ho ponechá,vydrž hochu.kulda píše:Teda pepčo! Plašíš! Já že je to ona Jo, je celá tvoje....Já už sem jen na to rádio....To víš letí topepca píše: hele,nedělej mně do ní,jooo já jsem totiž pepča a jsem na holky
polštářku, kde vězíš, ještě nechoď spát, pojďme obchodovat
-
- Kontaktovat uživatele:
xpolštářekx: no gde jsi byla Superstar, Ztraceni...
No cena. viděl jsem jej i za 3100.- , pak kolem těch 2. Ten prodávající-neprodávající jej nabízel 1850.-, my sme se domluvili na 1500 - věřte,nevěřte
Tak si z toho něco vyber. A códík bys v té kouzelné garáži nenašla? Na SZ ti napíšu adresu.
Zatím.
No cena. viděl jsem jej i za 3100.- , pak kolem těch 2. Ten prodávající-neprodávající jej nabízel 1850.-, my sme se domluvili na 1500 - věřte,nevěřte
Tak si z toho něco vyber. A códík bys v té kouzelné garáži nenašla? Na SZ ti napíšu adresu.
Zatím.
-
- Kontaktovat uživatele:
manli2: si zpival jedna holka jedno dite.... tak to dite simte vynech jete par let jo
kulda: nooo sorry, ja jsem to radio vcera uz prodala nekomu jinymu... nabidnul mi za nej 2tis a este me pozval na vecu - to se neda odmitnout .... tak snad najdes naky jiny.... hodne stesti....
kulda: nooo sorry, ja jsem to radio vcera uz prodala nekomu jinymu... nabidnul mi za nej 2tis a este me pozval na vecu - to se neda odmitnout .... tak snad najdes naky jiny.... hodne stesti....
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, dá se něco na toto říct? To tu ale máme skvost mezi členy... ..a žena k tomu.....xpolstarekx píše:buheheeeee pokus o vtip poslu ho kolem toho data jak si prejes a za kolik.... hmmm ja nevim.... to se este rozmyslim.... a postovny a balny - mam drahej balici papir, tak cekej prekvapko ju btw.: je odkodovany tak codik hledat nebudu
-
- Kontaktovat uživatele:
to jim nemusis vubec rikat, oni to vedi taky jsou vsichni moc radi ze me tu maji, ze jo? (opovazte se rict ze ne )kulda píše:Pánové, dá se něco na toto říct? To tu ale máme skvost mezi členy... ..a žena k tomu.....xpolstarekx píše:buheheeeee pokus o vtip poslu ho kolem toho data jak si prejes a za kolik.... hmmm ja nevim.... to se este rozmyslim.... a postovny a balny - mam drahej balici papir, tak cekej prekvapko ju btw.: je odkodovany tak codik hledat nebudu
Tak mě tu máte
-
- Kontaktovat uživatele:
nakej nedockavej ne? dneska jsem do 4 u taty v praci - musim tuneco delat ale uz ted se nudim, takto dneska zabalim, zejtra skaknu na poslu a pozejtri bys to mel mit doma, ale protoze se musim takhle honit je to se zvlastnim priplatkem .... pac jsem nemocna vis ... a musim kvuli tobe stat frontu na poste mezi hnusakama chces to doporucene? nebo ti mam verit a poslat to obyc a ty me pak soupnes prasule na ucet?kulda píše:xpx: máte SZ
Tak mě tu máte
Ježišku na křížku, to mě mrzí, že jsi nemocná A ti hnusáci na poště, to musí být něco, kór v city Praguexpolstarekx píše:nakej nedockavej ne? dneska jsem do 4 u taty v praci - musim tuneco delat ale uz ted se nudim, takto dneska zabalim, zejtra skaknu na poslu a pozejtri bys to mel mit doma, ale protoze se musim takhle honit je to se zvlastnim priplatkem .... pac jsem nemocna vis ... a musim kvuli tobe stat frontu na poste mezi hnusakama chces to doporucene? nebo ti mam verit a poslat to obyc a ty me pak soupnes prasule na ucet?kulda píše:xpx: máte SZ
Taky si toho obzvlášť vážím Ale s tou nedočkavostí, to je je těžko. Já už na něj čekám vlastně 3 týdny...
A nikomu nevěř. Néé, samozřejmě, že bych to poslal na účet, ale kvůli Tobě, aby ses nebála, pošli to na dobírku nebo tak nějak. Prostě ti přijde domů šek s tím hnusným, čemu se říkají peníze...
A ještě ta cenička ?