CAR 500 - nezvěstné!!

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
kulda

Příspěvek od kulda » 17 zář 2006, 20:32

To xpolštářekx : Beruuuuuuuuuuuuuuu!!! Ty si bejby vážně senzační, bez tebe svět není.. :wink: Mno, toto není žánr mého srdce, jen mě to tak napadlo :wink:
Tak jo. Já se z toho ještě nemůžu probrat, úplně se mi klepou rucccccce :wink: Tak mi písni na SZ, domluvíme detaily. Nebo to můžem řešit tudle. Jak je libo sličná slečno :wink:
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...

Reklama

pepca

Příspěvek od pepca » 17 zář 2006, 21:00

:wink: :D hele,nedělej mně do ní,jooo :shock: já jsem totiž pepča a jsem na holky :D

kulda

Příspěvek od kulda » 17 zář 2006, 21:03

pepca píše::wink: :D hele,nedělej mně do ní,jooo :shock: já jsem totiž pepča a jsem na holky :D
Teda pepčo! Plašíš! :twisted: :wink: Já že je to ona :cry: Jo, je celá tvoje....Já už sem jen na to rádio....To víš letí to :( :lol: :lol:

polštářku, kde vězíš, ještě nechoď spát, pojďme obchodovat
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...

pepca

Příspěvek od pepca » 17 zář 2006, 21:08

kulda píše:
pepca píše::wink: :D hele,nedělej mně do ní,jooo :shock: já jsem totiž pepča a jsem na holky :D
Teda pepčo! Plašíš! :twisted: :wink: Já že je to ona :cry: Jo, je celá tvoje....Já už sem jen na to rádio....To víš letí to :( :lol: :lol:

polštářku, kde vězíš, ještě nechoď spát, pojďme obchodovat
:shock: se neboj,přečti pár příspěvků zpět,věř že mně přesvědčila že ti ho ponechá,vydrž hochu. :wink:

manli2

Příspěvek od manli2 » 17 zář 2006, 21:44

huš :P

Jedna holka jedno dítě
jen tři slova lásko chci Tě
jeden pokoj v malým bytě
a tři kluci chtěli mi Tě vzít :P :P :P :lol:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 17 zář 2006, 22:28

manli2: este s ditetem tu blbni :lol: :lol: :lol: :lol:

kulda: klidne tady, me uz tu stejne kazdej zna.... za kolik ho chces? Nebo za kolik si ho mel slibeny ja ti udelam holcici slevu :lol: :lol: :lol: :lol:

Pepca: neboj holka, ty uz sis me ziskala .... :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

kulda

Příspěvek od kulda » 18 zář 2006, 06:08

xpolštářekx: no gde jsi byla :roll: :wink: :wink: Superstar, Ztraceni... :lol: :lol:
No cena. viděl jsem jej i za 3100.- :shock: , pak kolem těch 2. Ten prodávající-neprodávající jej nabízel 1850.-, my sme se domluvili na 1500 - věřte,nevěřte :wink: :D
Tak si z toho něco vyber. A códík bys v té kouzelné garáži nenašla? Na SZ ti napíšu adresu.
Zatím.

manli2

Příspěvek od manli2 » 18 zář 2006, 07:20

jaký dítě? :shock: :P
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 18 zář 2006, 11:44

manli2: si zpival jedna holka jedno dite.... tak to dite simte vynech jete par let jo :lol: :lol: :lol: :lol:

kulda: nooo sorry, ja jsem to radio vcera uz prodala nekomu jinymu... nabidnul mi za nej 2tis a este me pozval na vecu - to se neda odmitnout .... tak snad najdes naky jiny.... hodne stesti....
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 18 zář 2006, 11:49

buheheeeee :lol: :lol: :lol: pokus o vtip :lol: poslu ho kolem toho data jak si prejes 8) a za kolik.... hmmm ja nevim.... to se este rozmyslim.... a postovny a balny - mam drahej balici papir, tak cekej prekvapko ju :lol: :lol: :lol: btw.: je odkodovany tak codik hledat nebudu :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

kulda

Příspěvek od kulda » 18 zář 2006, 13:02

xpolstarekx píše:buheheeeee :lol: :lol: :lol: pokus o vtip :lol: poslu ho kolem toho data jak si prejes 8) a za kolik.... hmmm ja nevim.... to se este rozmyslim.... a postovny a balny - mam drahej balici papir, tak cekej prekvapko ju :lol: :lol: :lol: btw.: je odkodovany tak codik hledat nebudu :lol:
Pánové, dá se něco na toto říct? To tu ale máme skvost mezi členy... :P ..a žena k tomu..... :P

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 18 zář 2006, 13:12

kulda píše:
xpolstarekx píše:buheheeeee :lol: :lol: :lol: pokus o vtip :lol: poslu ho kolem toho data jak si prejes 8) a za kolik.... hmmm ja nevim.... to se este rozmyslim.... a postovny a balny - mam drahej balici papir, tak cekej prekvapko ju :lol: :lol: :lol: btw.: je odkodovany tak codik hledat nebudu :lol:
Pánové, dá se něco na toto říct? To tu ale máme skvost mezi členy... :P ..a žena k tomu..... :P
to jim nemusis vubec rikat, oni to vedi :lol: :lol: :lol: taky jsou vsichni moc radi ze me tu maji, ze jo? (opovazte se rict ze ne :lol: )
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

kulda

Příspěvek od kulda » 18 zář 2006, 13:17

xpx: máte SZ :arrow: 8)

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 18 zář 2006, 13:22

kulda píše:xpx: máte SZ :arrow: 8)
nakej nedockavej ne? dneska jsem do 4 u taty v praci - musim tuneco delat ale uz ted se nudim, takto dneska zabalim, zejtra skaknu na poslu a pozejtri bys to mel mit doma, ale protoze se musim takhle honit je to se zvlastnim priplatkem .... pac jsem nemocna vis ... a musim kvuli tobe stat frontu na poste mezi hnusakama :lol: :lol: chces to doporucene? nebo ti mam verit a poslat to obyc a ty me pak soupnes prasule na ucet?
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

kulda

Příspěvek od kulda » 18 zář 2006, 13:35

xpolstarekx píše:
kulda píše:xpx: máte SZ :arrow: 8)
nakej nedockavej ne? dneska jsem do 4 u taty v praci - musim tuneco delat ale uz ted se nudim, takto dneska zabalim, zejtra skaknu na poslu a pozejtri bys to mel mit doma, ale protoze se musim takhle honit je to se zvlastnim priplatkem .... pac jsem nemocna vis ... a musim kvuli tobe stat frontu na poste mezi hnusakama :lol: :lol: chces to doporucene? nebo ti mam verit a poslat to obyc a ty me pak soupnes prasule na ucet?
Ježišku na křížku, to mě mrzí, že jsi nemocná :( A ti hnusáci na poště, to musí být něco, kór v city Prague :cry:
Taky si toho obzvlášť vážím :!: Ale s tou nedočkavostí, to je je těžko. Já už na něj čekám vlastně 3 týdny... :roll:
A nikomu nevěř. :shock: Néé, samozřejmě, že bych to poslal na účet, ale kvůli Tobě, aby ses nebála, pošli to na dobírku nebo tak nějak. Prostě ti přijde domů šek s tím hnusným, čemu se říkají peníze... :wink:
A ještě ta cenička:oops: ?

Odpovědět