RomanovCZ píše:buďto ať mi zaplatí myčku a nebo ať mi dá pokutu za nefunkční ( ale zapojené ) ostřikovače.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Já když tady čtu tvoje příspěvky, tak vážně nechápu, kde jsi nechal rozum.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Já osobně jsem ještě nikdy neměl zasr..ý auto od ostřikovačů světel. Navíc je používáš v podstatě jenom při špatném počasí a to je asi jedno, jestli to auto zahnojí nebo ne. Za slunečného počasí vážně neostřikuju a když mám na okně hodně velký pohřebiště, tak to jedu umýt na pumpu, protože ostříknutím a stěračema to stejně nejde do čista a patlá se to po okně. Navíc tě můžu ujistit, že cajt to na silnici s tebou moc řešit nebude. Máš dodělaný, může to tam být, splňuješ všechny náležitosti?? Ok, tak val, nesplňuješ... pokuta, tp atd. Dneska už to nejsou takový blbečci, jako před 15 rokama, kdy nikdo pořádně neznal a nevěděl, jaký všechny vychytávky jsou na autech a co smí být a co ne. Ta doba, kdy jsem policajta přesvědčil, že moje "vytuněná" stovka je vlastně prototyp z fabriky, je už dávno nenávratně pryč. Navíc to jsou taky lidi a spousta z nich se autům věnuje a moc dobře vědí co a jak může být a jak co vyzkoušet a poznat.