Jsem ho kupoval včera.Honz@ píše:Ale on vyšel v pondělí ..Nevim jestli ho ještě seženeš
A mažu na poštu, takže zatím se mějte, čau.
Vetsinu casaku je mozny koupit i po tom, co nejsou na stanku. Proste jim posles, jaky cislo chces + prachy (nebo slozenku) a ani to poslou starsi cislo, kdyz ho jeste maj na sklade. Coz je u 5 dni staryho cislo na 100%.Honz@ píše:Ale on vyšel v pondělí ..Nevim jestli ho ještě seženeš
Tak ještě jezdím s Fiatem, astratýpek je nějak zabržděnej, čekám jen na cz techničák. Když Fiata prodám rychle, tak mi prachy vrátí z ručení něco málo.. Ale vhledem k tomu že se mi na něj během měsíce ani nikdo neozval, tak asi skončí v bazaru.Zigi píše:To ti teda moc nezavidim,vlastne jen vyhazovat penize oknem!ghostrider píše:Jsem paltil před měsícem ještě na Fiata, takže nejsem z toho dvakrát nadšenej..
Tak tam nechoď, ale je tam i článek jak se vyhnout trestným bodům..
Ale do Astry se ti to alespon vrati!
no já koukal že astra je furt na tipcarsu, měl tam taky korsu B 1.5D za 30 tis tak sem mu volal že bych ji vzal a on že už je pryč a že byla ražená na kolo, a den předtim na to volal i kámoš a tomu zase řek že byl načatej motor a ještě tam má napsaný že je firma I.S.R. auto což je dealer VW což on teda rozhodně neni a ani tam nemá uvedenou adresu, prostě je to docela tajemnej pán dal bych si hodně velkýho majzla od něj něco koupitghostrider píše:Tak ještě jezdím s Fiatem, astratýpek je nějak zabržděnej, čekám jen na cz techničák. Když Fiata prodám rychle, tak mi prachy vrátí z ručení něco málo.. Ale vhledem k tomu že se mi na něj během měsíce ani nikdo neozval, tak asi skončí v bazaru.
On je ale I.S.R. s.r.o. a je uvedený v obchodním rejstříku. Vím kde bydlí, znám to tam, takže jestli něco zkusí tak si ho najdu a to nerozchodí..Vojta píše:no já koukal že astra je furt na tipcarsu, měl tam taky korsu B 1.5D za 30 tis tak sem mu volal že bych ji vzal a on že už je pryč a že byla ražená na kolo, a den předtim na to volal i kámoš a tomu zase řek že byl načatej motor a ještě tam má napsaný že je firma I.S.R. auto což je dealer VW což on teda rozhodně neni a ani tam nemá uvedenou adresu, prostě je to docela tajemnej pán dal bych si hodně velkýho majzla od něj něco koupit
tak to je docela zajímavý že má stejnej název jako autorizovanej dealer VW....to bylo určitě nechtěne a čirou náhodoughostrider píše:On je ale I.S.R. s.r.o. a je uvedený v obchodním rejstříku. Vím kde bydlí, znám to tam, takže jestli něco zkusí tak si ho najdu a to nerozchodí..Vojta píše:no já koukal že astra je furt na tipcarsu, měl tam taky korsu B 1.5D za 30 tis tak sem mu volal že bych ji vzal a on že už je pryč a že byla ražená na kolo, a den předtim na to volal i kámoš a tomu zase řek že byl načatej motor a ještě tam má napsaný že je firma I.S.R. auto což je dealer VW což on teda rozhodně neni a ani tam nemá uvedenou adresu, prostě je to docela tajemnej pán dal bych si hodně velkýho majzla od něj něco koupit
A nestraš mě!
kdyz jim to skoda-auto zaplati tak prece nemuzou psat ze jiny auta sou lepsi,ne? pak si to klobouk koupi a aspion si vychvaluje, jak dobre nakoupil, i kdyz s nekteryma motorama skoro nevyjede kopecZigi píše:Tak jsem si koupil ten casak Svet motoru a ten clanek byl fakt super,jen mi kolikrat prislo,ze kdyz to pisou cechacci,takze "u nich" je na prvnim miste fobie!Delaj z toho super auto!!
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |