Fobie

Co se jinam nehodí pište sem
wlcak

Příspěvek od wlcak » 11 srp 2006, 11:22

Honz@ píše:Ale on vyšel v pondělí ..Nevim jestli ho ještě seženeš :lol:
Jsem ho kupoval včera.
A mažu na poštu, takže zatím se mějte, čau.
Astra G coupe Z22SE

Reklama

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 11 srp 2006, 11:26

Jaky furt vyhejbani trestnejm bodum ... kdyz clovek jezdi podle predpisu a ma navic trosku stesti tak je v pohode. Akorat bych povinne poslal vsechny skodofky na serizeni rychlomeru :lol: to je peklo tech jejich 35-40 na padesatce :lol: :? :evil:

Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky » 11 srp 2006, 11:42

Honz@ píše:Ale on vyšel v pondělí ..Nevim jestli ho ještě seženeš :lol:
Vetsinu casaku je mozny koupit i po tom, co nejsou na stanku. Proste jim posles, jaky cislo chces + prachy (nebo slozenku) a ani to poslou starsi cislo, kdyz ho jeste maj na sklade. Coz je u 5 dni staryho cislo na 100%.
--- Astra G '98 1.4 16V ---

wlcak

Příspěvek od wlcak » 11 srp 2006, 11:59

Zigi píše:
ghostrider píše:Jsem paltil před měsícem ještě na Fiata, takže nejsem z toho dvakrát nadšenej..
Tak tam nechoď, ale je tam i článek jak se vyhnout trestným bodům.. 8)
To ti teda moc nezavidim,vlastne jen vyhazovat penize oknem!
Ale do Astry se ti to alespon vrati!
Tak ještě jezdím s Fiatem, astratýpek je nějak zabržděnej, čekám jen na cz techničák. Když Fiata prodám rychle, tak mi prachy vrátí z ručení něco málo.. Ale vhledem k tomu že se mi na něj během měsíce ani nikdo neozval, tak asi skončí v bazaru.
Astra G coupe Z22SE

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 11 srp 2006, 12:03

ghostrider píše:Tak ještě jezdím s Fiatem, astratýpek je nějak zabržděnej, čekám jen na cz techničák. Když Fiata prodám rychle, tak mi prachy vrátí z ručení něco málo.. Ale vhledem k tomu že se mi na něj během měsíce ani nikdo neozval, tak asi skončí v bazaru.
no já koukal že astra je furt na tipcarsu, měl tam taky korsu B 1.5D za 30 tis tak sem mu volal že bych ji vzal a on že už je pryč a že byla ražená na kolo, a den předtim na to volal i kámoš a tomu zase řek že byl načatej motor a ještě tam má napsaný že je firma I.S.R. auto což je dealer VW což on teda rozhodně neni a ani tam nemá uvedenou adresu, prostě je to docela tajemnej pán dal bych si hodně velkýho majzla od něj něco koupit
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

wlcak

Příspěvek od wlcak » 11 srp 2006, 12:09

Vojta píše:no já koukal že astra je furt na tipcarsu, měl tam taky korsu B 1.5D za 30 tis tak sem mu volal že bych ji vzal a on že už je pryč a že byla ražená na kolo, a den předtim na to volal i kámoš a tomu zase řek že byl načatej motor a ještě tam má napsaný že je firma I.S.R. auto což je dealer VW což on teda rozhodně neni a ani tam nemá uvedenou adresu, prostě je to docela tajemnej pán dal bych si hodně velkýho majzla od něj něco koupit
On je ale I.S.R. s.r.o. a je uvedený v obchodním rejstříku. Vím kde bydlí, znám to tam, takže jestli něco zkusí tak si ho najdu a to nerozchodí.. 8)
A nestraš mě! :)
Astra G coupe Z22SE

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 11 srp 2006, 12:21

ghostrider píše:
Vojta píše:no já koukal že astra je furt na tipcarsu, měl tam taky korsu B 1.5D za 30 tis tak sem mu volal že bych ji vzal a on že už je pryč a že byla ražená na kolo, a den předtim na to volal i kámoš a tomu zase řek že byl načatej motor a ještě tam má napsaný že je firma I.S.R. auto což je dealer VW což on teda rozhodně neni a ani tam nemá uvedenou adresu, prostě je to docela tajemnej pán dal bych si hodně velkýho majzla od něj něco koupit
On je ale I.S.R. s.r.o. a je uvedený v obchodním rejstříku. Vím kde bydlí, znám to tam, takže jestli něco zkusí tak si ho najdu a to nerozchodí.. 8)
A nestraš mě! :)
tak to je docela zajímavý že má stejnej název jako autorizovanej dealer VW....to bylo určitě nechtěne a čirou náhodou

wlcak

Příspěvek od wlcak » 11 srp 2006, 12:29

Uvidíme.. A co mě nezabije, to mě posílí.
Astra G coupe Z22SE

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 11 srp 2006, 12:32

ghostrider píše:Uvidíme.. A co mě nezabije, to mě posílí.
No jestli neco zkusi a ty si ho najdes a nerozchodi to, tak te to nasledny vezeni moc neposili ....

wlcak

Příspěvek od wlcak » 11 srp 2006, 12:41

no já už bych to moc neřešil. tak daleko to snad nedojde..
Astra G coupe Z22SE

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 11 srp 2006, 15:56

No dyt jasne, jenom sem si delal srandu ... ostatne jsme v sekci "pokec"
Drzim ti palce at to dobre dopadne :wink:

wlcak

Příspěvek od wlcak » 11 srp 2006, 20:36

AstraDTI píše:Drzim ti palce at to dobre dopadne :wink:
no snad jo.. :? dík :wink:
Astra G coupe Z22SE

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 14 srp 2006, 09:30

Zigi píše:Tak jsem si koupil ten casak Svet motoru a ten clanek byl fakt super,jen mi kolikrat prislo,ze kdyz to pisou cechacci,takze "u nich" je na prvnim miste fobie!Delaj z toho super auto!! :evil:
kdyz jim to skoda-auto zaplati tak prece nemuzou psat ze jiny auta sou lepsi,ne? pak si to klobouk koupi a aspion si vychvaluje, jak dobre nakoupil, i kdyz s nekteryma motorama skoro nevyjede kopec :lol:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 14 srp 2006, 09:52

ten článek ze světa motorů jsem čet, vyhrála to astra už jenom proto že je o třídu vejš...astře vytýkali zastaralej vzhled interiéru i exteriéru, prý "mohutné" tlačítko na otevření víka kufru a špatnej způsob rozsvěcení vnitřní lampičky

Melodi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Melodi » 14 srp 2006, 10:24

To rosvícování vnitřku je uplně super nevím co komu na tom vadí...

Odpovědět