Nejhorší auto mého života - Opel Astra G!
Re: Nejhorší auto mého života - Opel Astra G!
A keď je bezporuchovosť u Teba nr.1 tak ľahúnko ojazdená alebo najlepšie nová Toyota....
- Reklama
Já měl astru F sedan 14.16V a pote jsem si koupil G a takže jedině OPEL jsem velice spokojen OPEL
A to si este nemal zafiru,to bude potom mazec
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem mel, a jeste mam, pred tim Skodu 100, toto bylo a je pro me bezkonkurencni auto, nicmene doba sla kupredu a ja musel uvazovat nad prostorem a bezpecnosti, mno tak Zafira. Jinak mi rukou proslo hodne skodovek a musim rict, ze lidi co na ne nadavaji, tak si predstavuji auto na ktere neni treba sahat. Pochybuji ze nektere z tech novych aut, vcetne te me Zafiry, prezije bez vetsich problemu 20let, mno a kdyz se na auto 20let nesaha, tak to taky vapada.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zafira to je pojizdny obyvak, s prostorem velice spokojen, tichoucka super.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Frydex píše:Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy..
Moje slova predsedo
a celkom mi vnej vyhovuje motor
ale zazitok moze byt skusit 2.2 v benzine(aj v diesle) a to nehovorim o 2.0 OPC (ale to by som nechcel zivit,lahku nohu by som natom isto neudrzal)
ale zazitok moze byt skusit 2.2 v benzine(aj v diesle) a to nehovorim o 2.0 OPC (ale to by som nechcel zivit,lahku nohu by som natom isto neudrzal)
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
Oliver: Tohle se mně dost dotklo!!! Můžeš mi konkretizovat, co přesně Ti podle Tebe některý z modů udělal? Podpisy měnit nemůžeme, takže v tom nejedem a co dalšího jsi měl na mysli?
Za celou dobu co tu jsem modem, jsem pár příspěvku upravil, ale vždy s tím, že jsem dolu italicou napsal co a jak a proč bylo upraveno. Když někomu příspěvek celý smažu, posílám mu SZ s vysvětlením. A tak to tu dělají všichni!!!
Takže buď uvěď vše a přesně, kdo ti co smazal, upravil... nebo se OMLUV!!!! Tohle je urážka na cti, kamaráde!!
Za celou dobu co tu jsem modem, jsem pár příspěvku upravil, ale vždy s tím, že jsem dolu italicou napsal co a jak a proč bylo upraveno. Když někomu příspěvek celý smažu, posílám mu SZ s vysvětlením. A tak to tu dělají všichni!!!
Takže buď uvěď vše a přesně, kdo ti co smazal, upravil... nebo se OMLUV!!!! Tohle je urážka na cti, kamaráde!!
END
Je spousta holek,
jedna je chladná jak led,
druhá bezdůvodu ječí a má slova jak jed,
třetí chorobně žarlí snad na celý svět,
čtvrtá neví co chce ale chce to hned
jedna je chladná jak led,
druhá bezdůvodu ječí a má slova jak jed,
třetí chorobně žarlí snad na celý svět,
čtvrtá neví co chce ale chce to hned
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Nemá cenu to řešit, všichní víme že svůj názor mohl napsat zcela jinak ( třeba typu BOHUŽEL ANI PO DVOU LETECH SE MĚ NEPODAŘILO OPRAVIT ASTRU TAK, ABYCH BYL PO TECHNICKÉ STRÁNCE S NÍ SPOKOJEN... PROTO SE S VÁMI LOUČÍM A ASTRU SI UŽ ZŘEJME NIKDY NEKOUPÍM, KDYŽ MĚ TAKTO ZKLAMALA) a ne takto provokativně
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
tenhle názor je jako by se na placatý hádali dva poškoláci ...NOKIJA JE NA HOVNO, JEDINĚ SONYERIKSON VOLE... asi takhle
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak nějak to je. Mě to připomělo asi třetí třídu ZŠ. Je lepší Bajo nebo Pedro? Neskutečné hádky kvůli tomu.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
a pokud se nejedná o TUPOST, bude to ..."HELE JAK TU NÁVNADU SEŽRALI A HUŠ JE TU PÁTEJ LIST..." ale co, sranda musí bejtMajesty píše:Tak nějak to je. Mě to připomělo asi třetí třídu ZŠ. Je lepší Bajo nebo Pedro? Neskutečné hádky kvůli tomu.
bingo šestej