ty jo to absolutne nechapu, ja kdyz vypiju flasku vodky tak sotva chodim a pochybuju ze bych se dokazala vubec rozjet a vlezt do auta .... natoz nekde drandit
Dj.radim píše:Lidi se moc nebojí bodů,ale pokut.V německu má normální člověk 45000Kč (1500E)výplatu a tak můžou 1 za měsíc zaplatit 3000kč pokutu,ale tady když má člověk výplatu 10000Kč,tak nemůžou každý měsíc vyhodit 3000Kč oknem.Na to by měli ti deb...í poslanci myslet.Jim je to jedno oni mají plat 50 000Kč.
Špatný je, že lidi jezdí 40 km/h i tam, kde by ty policajti nemohli nikdy být a taky mi vadí, že lidi neuvolňují levý pruh rychlejším jezdcům. Prostě si jedou tu svou a když já jedu 50 tak ty taky pojedeš padesát a třeba se po..
manli2 píše:no zrvna dneska za mnou jelo policejní auto tak sem taky jel 40 ve městě....
to je jasný no..
ale nedávno jsem jel z otcem a nestihli jsme stejně zabrzdit před přechodem jako policejní felcka, a frajer v civilu jel až za náma dokud jsme nezastavili aby nám řekl, že za to můžem dostat body a tak, pak mu otec nakukal, že je policajt a jde si pro odznak a najednou byl hrozně v pohodě, že nás nechce prudit, jen aby jsme si na to příště dali bacha..