FRYDEX Urve X Neurve
Re: FRYDEX Urve X Neurve
Tak jsi měl najet 40km. Jinak po 20km mám v autě saharu, obzvlášť teď po nové nápni na -45 a new-chadiči. (Když už jsem to měl rozdělaný, tak jsem celý systém hezky propláchl a jak to panečku teď topí)
END
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
já mám -40 ale dneska jsem zjistil, že jsme nějakej čas měl do půlky chladič zaházenej sněhem
PS: LOCK , neurve, utrženo, odříznuto, naraženo přilepeno, svítí, funguje, jezdí fotky až večer po práci a randeti
PS: LOCK , neurve, utrženo, odříznuto, naraženo přilepeno, svítí, funguje, jezdí fotky až večer po práci a randeti
-
- Kontaktovat uživatele:
Tos mě nasral... sem se chtěl předvest Bych lítal po Ostravě s tvojí šaltrou v ruce..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Ňů-nejme, nekaž radost a hlasování a koukej znova narazit, přilepit, zakitovat, zavařit.... Ať se může Frydex předvést.
END
-
- Kontaktovat uživatele:
dej si kolečno nahej po Ově a bude to větší show
jinak by jsi jí možná udtrhl, to se nám taky povedlo, ale sundat podobrým nešla a že to zkoušelo dneska hodně lidí a ne čajíci jak já
jsme rád že máte po zábavě
jinak by jsi jí možná udtrhl, to se nám taky povedlo, ale sundat podobrým nešla a že to zkoušelo dneska hodně lidí a ne čajíci jak já
jsme rád že máte po zábavě
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
a foto máš kde? ha?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
- Kontaktovat uživatele:
četl jsi můj příspěvek o pár výš? psal jsem že fora po práci a po randeti a to v sedum fakt neníMike.S píše:a foto máš kde? ha?
PS: a tady nebudou, sem ste si psali jen jestli to či ono a ono tohle
EDIT: jelikož téma kam jsem chtěl dát forky Frydex přesměroval jinam, fotky nebudou, musí stačit, že jsem spokojen
-
- Kontaktovat uživatele:
Co to zas meleš ? dyť to byly skoro stejné temata, tak sem to dal do kupy. Fotku si hoď ke svým do Club Cars.. jestli chceš trucovat, tak mě rozhodně nenasereš
Moje Astrina 1,7DTi