slinty slintVojta píše:já zase dneska viděl astru 2,2 Dti s opc přednim a zadnim nárazníkem
Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Bydliště: Karlovy Vary+Litoměřice+Praha Auto: VW Scirocco MKII + Opel Astra F + Škoda Favorit 136L
- Kontaktovat uživatele:
já sice dnes nedělala nic s Géčkem, když se mi nepoštěstilo ho mít ale AAAja dneska odtlačila koooousilínek jeden hloupej favorit... nenávidim lidi co mi zaparkujou až o nárazník.... tak jsem mu ho kousek přeparkovala... kolegyně říkala že už se mnou nikam nejede... tsss...proč proboha? Vždyť ještě nic neviděla...
njo, wintercaru neni skoda, s tim se prasi jedna radosttweetyna píše:já sice dnes nedělala nic s Géčkem, když se mi nepoštěstilo ho mít ale AAAja dneska odtlačila koooousilínek jeden hloupej favorit... nenávidim lidi co mi zaparkujou až o nárazník.... tak jsem mu ho kousek přeparkovala... kolegyně říkala že už se mnou nikam nejede... tsss...proč proboha? Vždyť ještě nic neviděla...
-
- Bydliště: Karlovy Vary+Litoměřice+Praha Auto: VW Scirocco MKII + Opel Astra F + Škoda Favorit 136L
- Kontaktovat uživatele:
AstraDTI píše:njo, wintercaru neni skoda, s tim se prasi jedna radosttweetyna píše:já sice dnes nedělala nic s Géčkem, když se mi nepoštěstilo ho mít ale AAAja dneska odtlačila koooousilínek jeden hloupej favorit... nenávidim lidi co mi zaparkujou až o nárazník.... tak jsem mu ho kousek přeparkovala... kolegyně říkala že už se mnou nikam nejede... tsss...proč proboha? Vždyť ještě nic neviděla...
ale neee.to já jen tak jako opatrně, na to bych si troufla i s Milkou leta praxe nemůžu si přece ničit zimáčka dřív než začne zima...
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dnes Astra dostala koupel s voskem a také obula sadu téměř nejetých zimních pneu Nokian Hakkapeliitta NRW v tady na foru odsuzovaném rozměru 175/70 R14 . Jelikož byla cena za tuto kompletní sadu na diskách 1200 Kč , dlouho jsem se nerozhodoval . Dále absolvovala kontrolu nemrznoucích směsí . Takže ZIMA MŮŽE ZAČÍT !
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
-
- Kontaktovat uživatele:
uz zimaky??? ty jo..... uz bych je mela zacit alespon hledatHonz@ píše:Dnes Astra dostala koupel s voskem a také obula sadu téměř nejetých zimních pneu Nokian Hakkapeliitta NRW v tady na foru odsuzovaném rozměru 175/70 R14 . Jelikož byla cena za tuto kompletní sadu na diskách 1200 Kč , dlouho jsem se nerozhodoval . Dále absolvovala kontrolu nemrznoucích směsí . Takže ZIMA MŮŽE ZAČÍT !
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná