Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Tak jsem myslel,že už zítra projedu ty nové rozvody,ale jako na sviň,zrovna když jsem se šel kouknout jak mehanik pokračuje,vyndal pumpu koukáme na ni a no to víte,že to je zrovna ta druhá.Jenže zrovna jediná na skladě.Tak nic,no tak zase v pondělí.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- Reklama
Dnes jsme blbnuli jak kolem Dragoniče, tak kolem Merivy... Výsledkem je to, že podspoiler pod zadní nárazník ( co prodával Jocker a má ho na autě i FRYDEX ) je nyní volně k prodeji
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
proč?Radoš 92 píše:Si neudělal dobře.manli2 píše:dneska jsme prohodili brzdovky s mlhovkama
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Proto: ODKAZ
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Dnes definitivně zemřel můj drahý domácí mazlíček kompijůtr ve věku lehce přežitých 7 let. Zemřel po krátké nemoci a následně po neúspěšné operaci po několika zoufalých pokusech o oživení. Poslední operací byla snaha o přehrání BIOSu.
Za pozůstalé vzpomínáme a nikdy nezapomeneme. Drahý příteli a kamaráde.
Protože nebyla nařízena soudní pitva, oficiální smrt byla stanovena jako úmrtí základní desky.
Teď už jen zbývá zachránit data.
Za pozůstalé vzpomínáme a nikdy nezapomeneme. Drahý příteli a kamaráde.
Protože nebyla nařízena soudní pitva, oficiální smrt byla stanovena jako úmrtí základní desky.
Teď už jen zbývá zachránit data.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Upřímnou soustrast!!!
Kondolenční listiny budou k podpisu u mě na srazu.Pak bude smuteční hostina.
Kondolenční listiny budou k podpisu u mě na srazu.Pak bude smuteční hostina.
Děkuji Denny za kondolenci.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
- Luboš X17DTL
Upřímnou soustrast, taková pohroma do rodiny
Mám stejnou zkušenost, mi umřela základní deska před asi měsícem, naštěstí se podařilo sehnat novou. Nejhorší bylo čekání na data, budou, nebudou. Naštěstí byly.
Jo a už mě výrobci se.ou, po pěti letech něco sehnat, aby pasovalo, no děs.
Mám stejnou zkušenost, mi umřela základní deska před asi měsícem, naštěstí se podařilo sehnat novou. Nejhorší bylo čekání na data, budou, nebudou. Naštěstí byly.
Jo a už mě výrobci se.ou, po pěti letech něco sehnat, aby pasovalo, no děs.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdo dnes ma 5let pocitac zejo.. obzvlaste v puvodni sestave, ja spis preferuji notasy ale tam by to asi problem nebylsehnatm protoze notas stejne vyhodis a koupis cely new
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nestrašte Môj počítač doma je nejaký chorý, akosi nechce nabehnúť a ani okna ho neopravili... Nechcem prísť o fotky
Napojis disk na jinej pc, zalohujes fotky a co budes potrebovat, disk odpojis a fotky jsou na svete.. delal jsem takhle i s diskem z NB
To je v poho, vždyť hadr je jen úložiště, takže pokud se po..re cokoli v compu, tak data jsou v pohodě (v podstatě jakýkoliv HDD z čehokoli, co má OS) , samozřejmě ne v případě že to co se ti podělá je HáDéčko, pak už jen doufat a nebo spešl programy a spešl firma na obnovu dat.
Mexxo jestli máš MB už nějakej pátek (3 a více let) a jedeš na něm několik hodin deně, tak zkus zkouknout jestli nemáš vyhřátou teplovodnou pastu pod procákem a chipsetem na desce, teda za předpokladu že se problémy stupňují úměrně času, po kterou comp běží , ale chtělo by si ji to nejdřív koupit do fororoty a hned to opravit a zřejmě to bude, při této diagnose, značít pozdější problém s boardem
Mexxo jestli máš MB už nějakej pátek (3 a více let) a jedeš na něm několik hodin deně, tak zkus zkouknout jestli nemáš vyhřátou teplovodnou pastu pod procákem a chipsetem na desce, teda za předpokladu že se problémy stupňují úměrně času, po kterou comp běží , ale chtělo by si ji to nejdřív koupit do fororoty a hned to opravit a zřejmě to bude, při této diagnose, značít pozdější problém s boardem
Mobil : 602318645
Síce už ho mám cca 3roky, ale dosť ho šetrím . Niesom ten typ čo presedí noci pri počítači.
Pastu som už obnovoval pri inom probléme, ale teraz bežal počítač dlhú dobu bez problémov a bez varovania jedného dňa nenabehol. Dokola sa reštartuje. Pred posledným vypnutím som preinštaloval OpenOffice, lebo mi to hlásilo nejakú poruchu a nefungoval. Po odinštalácii cez ovládací panel som vymazal aj jeho zložku z Program files a odznova nainštaloval. Vtedy bežal v pohode. Preto som myslel na softwarový problém, ale pri bootovaní z CD Windows nechce opravovať, ale formátovať disk Budem musieť asi zálohovať ako hovorí zEjn a preinštalovať OS. Snáď to pomôže...
Pastu som už obnovoval pri inom probléme, ale teraz bežal počítač dlhú dobu bez problémov a bez varovania jedného dňa nenabehol. Dokola sa reštartuje. Pred posledným vypnutím som preinštaloval OpenOffice, lebo mi to hlásilo nejakú poruchu a nefungoval. Po odinštalácii cez ovládací panel som vymazal aj jeho zložku z Program files a odznova nainštaloval. Vtedy bežal v pohode. Preto som myslel na softwarový problém, ale pri bootovaní z CD Windows nechce opravovať, ale formátovať disk Budem musieť asi zálohovať ako hovorí zEjn a preinštalovať OS. Snáď to pomôže...
Ideální je pořídit si chytrou krabičku s diskem, kterou někam umístíte a máte na ni přístup ze všech počítačů v domácnosti... Systém (mám image) obnovím za chvilinku + aktualizace, ale přijít o data, to je průšvih, hlavně když podnikáte. Takže na dvou discích je to výrazně lepší a čas od času vypálit dývko, pak je klid.
No a co dělalo moje géčko.... Klasika. Po čtyřech dnech jdu k autu a dálka neotvírá... Nejdřív přemejšlení ve stylu "vymlácená baterie" a potom zjištění, že jsem ZASE zapomněl zamknout a tohle se mi stává pravidelně . Rekord mám s omegou, ta mi stála před barákem 14 dní nezamčená... A zatím mi ještě nikdy nikdo nic neukradl (připadne mi, že jak to stojí na plecháčích a není tam panýlek od rádia, tak je pro ty hajzly feťácký auto nezajímavý)...
Mimnochodem parkuju na pražským sídlišti, kde kamarádce první noc zmizela z auta navigace za 70 000,- (octavia scout-magnet)
No a co dělalo moje géčko.... Klasika. Po čtyřech dnech jdu k autu a dálka neotvírá... Nejdřív přemejšlení ve stylu "vymlácená baterie" a potom zjištění, že jsem ZASE zapomněl zamknout a tohle se mi stává pravidelně . Rekord mám s omegou, ta mi stála před barákem 14 dní nezamčená... A zatím mi ještě nikdy nikdo nic neukradl (připadne mi, že jak to stojí na plecháčích a není tam panýlek od rádia, tak je pro ty hajzly feťácký auto nezajímavý)...
Mimnochodem parkuju na pražským sídlišti, kde kamarádce první noc zmizela z auta navigace za 70 000,- (octavia scout-magnet)
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE