Ani nelítal, ani neskákal. Ale pěkný, co? Letadlem jsem letěl jenom 2x, prvně to mi bylo asi 8 roků Moravou a podruhý, to mi bylo 48 a taky stejným typem, tedy Moravou!
Zdendo, nemáš Ty fotky náhodou ve velkým rozlišení? Jsou naprosto bombový, dal bych si je na plochu. Jestli je máš, mohl by jsi mi je hodit na mail? Díky moc.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Jenom náhoda,je to u nás před barákem kde vždy parkuji a najednou koukám a moje auto je tam třikrát, tak jsem neváhal a fotil.Pepčo až někdy pojedeš kolem Kašperských Hor tak se stav na kávu dáme řeč o Oplech
Pluhař píše:Jenom náhoda,je to u nás před barákem kde vždy parkuji a najednou koukám a moje auto je tam třikrát, tak jsem neváhal a fotil.Pepčo až někdy pojedeš kolem Kašperských Hor tak se stav na kávu dáme řeč o Oplech
díky za pozvání,snad to někdy klapne a udělám si výlet jen tak,určitě bych rád přijel
Taky budu muset někdy vyfotit naší rodinnou sešlost:
já - Astra G 1,8 Sedan
ségra - Astra G 1,8 HB
švagr - Astra H Combi 1,6
2.ségra - Corsa 1,0
Prostě Opel forewer