Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Bych si vzal Zafiru sebou do hrobu a nového člena "náhradníka" bych chodil strašit!!!!!
- Reklama
Dnes se bylo Géčko fotit. Fotky v prvním příspěvku na první straně https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=9726
Dnes sem si chtěl na astře opravit el.stahovani okna,ale celkem sem pohořel.Tak sem se na to vyprd a raději sem ji poradně umyl
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem vcera domontoval zavirani oken na DO, jede to jedna basen.
Timto dekuji Apikovi za bezkonkurencni praci a cenu.
Trdlo: Co pak se stalo ??
Timto dekuji Apikovi za bezkonkurencni praci a cenu.
Trdlo: Co pak se stalo ??
Trdlo to umřel váš chrochták do kterého leješ benzín??? To nemůže Dejvovi udělat.
Neboj Álo nekdy si udelam cas a ty nyty s malym prumerem odvrtame a dame tam ty spravny,uz sem si je pripravil v praci k expediciála píše:Dnes jsem se s mojim "cernym autem" byl podivat za Slawat77 (mimochodem, skvelej a moc ochotnej clovek ), aby jsme vyresili zahadu me stahovacky (jelikoz zkusenosti, ze sundavanim tapeciru sem nemel a jeste k tomu sem ted na jednu ruku chromej ) No, doufal jsem v nejhorsi a to, ze budu muset schanet novou... Ale Slawat me navnadil, ze by to mohly byt jenom upadnute nejtky:D... no tak se to rozdelalo a co by ste rekli?... Chybely tam (oni totiz moc puvodni zarucene nebyly a spatnej prumer ) No trochu trapeni a koumani to stalo, ale nakonec se dobra vec provizorne podarila (je tam zas ten mensi prumer nejtku, pac vetsi zrovna k dispozici nebyl ale okno si jezdi jako zamlada ) Taaakze, jeste jednou velke diky Slawatovi
Astra Coupe 1.8 16v
https://www.astra-g.cz/galerie/slawat77/
https://www.astra-g.cz/galerie/slawat77/
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
My sme dnes skusili spravit novu fotecku HDR, ideme sa to ucit dalej aby to bolo dokonale, este musim vela much vychytat
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes jsem strávil 5 hodin čistěním interiéru astry, poslední dobou nejak nemám čas a už to opravdu bylo třeba tak jsem ji vypucoval tak že je jako nová ze salonu.
A taky jsem na vyzkoušení přehodil rádio do spodní pozice- uvidíme zatím se mi to líbí, je líp po ruce. Ještě potřebuju vyměnit ten CD box za klasickou přihrádku. Má někdo zájem??
A taky jsem na vyzkoušení přehodil rádio do spodní pozice- uvidíme zatím se mi to líbí, je líp po ruce. Ještě potřebuju vyměnit ten CD box za klasickou přihrádku. Má někdo zájem??
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
já jsem dneska strávil 7 hodin za volantem své Záfy takže vcelku příjemně strávená neděle
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Úprimnú sústrasť.Trdlo píše:Umřel motor.
Ale mal už na to nárok...
Barča dnes dostala reflexní klubácké samolepky,
čumák at je to jasné je na fotce...
aa zbyly mi ty samé jen nereflexní - pouze stříbrné...má-li někdo zájem , za pade nebo s poštovým 70 jsou jeho...měl jsem to jako zálohu, kdby to moc svítilo, tak abych to nahradil..
PS v případě zájmu jsem schopen zajistit cokoli nebo předám kontakt...velmi schopný a levný pán...
čumák at je to jasné je na fotce...
aa zbyly mi ty samé jen nereflexní - pouze stříbrné...má-li někdo zájem , za pade nebo s poštovým 70 jsou jeho...měl jsem to jako zálohu, kdby to moc svítilo, tak abych to nahradil..
PS v případě zájmu jsem schopen zajistit cokoli nebo předám kontakt...velmi schopný a levný pán...
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
-
- Kontaktovat uživatele:
caves kluci som v soku celkom jeden klucina mi viletel jak magor z vedlajsej cesty a presiel som ho ale nic vazne siel som snad 30 na 2 vystupil som spital som sa ci nic mu neni nasadol cely oplaseny na bicikel a odisiel ja som sa nestihol ani spametat a odisiel teraz sa celkom bojim ci mu nic neni
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Včera cestou z práce do mě zezadu skočil debil s Xantií ...... zlatá koule zlatá koule
.
.
zadní nárazník je jen lehce škráblej a rozbil mi víčko na koulu
ale byl to šok
.
.
zadní nárazník je jen lehce škráblej a rozbil mi víčko na koulu
ale byl to šok
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip