Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
bude cuktikove lebo ho musim dat nastriekat kvoli lemom a nadrzi troska to rozkvitlo
- Reklama
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
to mas od nejakeho znameho alebo? posli SZ ak je niekde na nete foto
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora
-
- Kontaktovat uživatele:
jasne ze od kamosa na nete foto nieje lebo nieje oficialne na predaj takze ho drzi mne a foto mam v telefone len ten kkt telefon mi mrzne ed chcem poslat mms
Tak neposielaj mms, ale rovno to hoď sem.
EDIT:už som videl
EDIT:už som videl
-
- Kontaktovat uživatele:
k zhliadnutiu v mojom profile
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
tak dnes sme sa po osobnej navsteve dozvedeli ze uz su kruzky dorobene... zajtra o 3tej pojdu kolieska a afticko
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora
- recor
- Kontaktovat uživatele:
tak dnes som lepil ciernu foliu na stlpiky a som dost sklamany...strasna piplacka a aj tak tam ostali bubliny...
X16SZR, 5dv., strieborna metaliza, r.v.: 98
včera a dnes jsme byli v Polské lidové republice, bohužel bez Barči, oktávka a Medvídek..byla slast to sledovat po těch silnicích...každý druhý auto Astra...a kucí, už je Jčko k vidění???jako nová astraJJ dnes jsem v Polsku potkal insignii, ale v kombíku to by bylo báááájo...
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
-
- Kontaktovat uživatele:
tak dnes som bol svedkom dost nahovno havarie na starom hrozienkove bol rosekany naklaad zapichnuty v svahu a jedna fabia uplne na sracku a este dohorievala a vtom taky kluk biely jak ostena ten chudacisko vobec nevedel ani ho stade vybral nemohly ostatni ludia bol tam nejak uviazneni tak sa snim iba rozpravali plasty po celej ceste a este jedno auto drgnute tak jedna holcina asi brecela taka pekna ciernovlasa no blbo to vypadalo a u slavkoka z kyjovskej strany ma skoro zotal jeden debil na favoritke ktori zacal obiehat kamion a ja som vysiel spoza horizontu na rovinu tak som mal stastie ze tam bola volna zastavka co som tam hned naflekoval som ho vytrubil ale obiehal dalej ani sa nezaradil kkt a uz som radsej doma
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Ja dneska, vlastne vcera, jenom tak jezdil. Zajel jsem si na kafe a jel se projet.
Dokud jsem nezazil, neveril bych, jak poklidna jizda v ramci predpisu s 2.0l turbo coupe muze byt uklidnujici a naplnovat pohodou, kdybych mohl, jezdim doted. Bohuzel cena benzinu nedovoli...
PS: Jeste je tady bezpecnostni faktor samozrejme, protoze kdybych mohl, jezdil bych, dokud za tim volantem neusnu...
Dokud jsem nezazil, neveril bych, jak poklidna jizda v ramci predpisu s 2.0l turbo coupe muze byt uklidnujici a naplnovat pohodou, kdybych mohl, jezdim doted. Bohuzel cena benzinu nedovoli...
PS: Jeste je tady bezpecnostni faktor samozrejme, protoze kdybych mohl, jezdil bych, dokud za tim volantem neusnu...
Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L
Tak dnes byl jeden z velkých dnů..měl jsem rande s Adamem 09 - na Kladně - pro ostřikovače, asi jsem poslední co je neměl.
musím říci, že výměna nebyla za 10 minut, ale určitě byla kratší než rozhodování o tom mít či nemít, taky se mi zlomila ta krytka u stěračů.
Tak či tak Ado díky za zařízení a zase někdy...
Ještě poznámka, čekám na dodání samolepek z vlastních zdrojů, kdyby měl někdo zájem - napište jaké typy a barvy, i fluorescenční, nebo jak se to píše. - jako odrazové, ale nevím jak to na autě bude vypadat, snad v průběhu první poloviny tohoto týdne bych měly jít na vůz...nafotím a ukážu, cena by měla být bezkonkurenční, kus kolem 20kč (zatím bez záruky)
musím říci, že výměna nebyla za 10 minut, ale určitě byla kratší než rozhodování o tom mít či nemít, taky se mi zlomila ta krytka u stěračů.
Tak či tak Ado díky za zařízení a zase někdy...
Ještě poznámka, čekám na dodání samolepek z vlastních zdrojů, kdyby měl někdo zájem - napište jaké typy a barvy, i fluorescenční, nebo jak se to píše. - jako odrazové, ale nevím jak to na autě bude vypadat, snad v průběhu první poloviny tohoto týdne bych měly jít na vůz...nafotím a ukážu, cena by měla být bezkonkurenční, kus kolem 20kč (zatím bez záruky)
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
Nějak nestíhám, takže ve čtvrtek tuším projela astra myčkou (už byla čunče), ale hlavně kvůli vosku. Ten se stejně moc nepovedl. Jinak OMV Carrera plná, takže mám na říjen zase kartičku na odtah, stejně jako na září (takže Zmrzlino - klid v duši ). Jinak astra pracuje na kratších cestách, dálky oddře růůmcajz .
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Tak včera jsme tahali a dnes stavěli...Dejv už spí na patrovce. Jestli zhučí tak přímo na mě a je o člena míň.
Si Míro myslim,že by se Pavča nějak postarala o nového člena,kdyby se ti náhodou něco přihodilo