My nebo ty? Jsem taky nedávnou couval v garáži, najednou jsem se o něco zadrhl a koukám, že tam někdo postavil sloup hned ke stěne.. Naštěstí jsem ale couval zlehka, takže jsem jen otřel omítku a pohodička..
vidim na fotce nejake skrabance na zrcatku na tom cernem plastu
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
manli2 píše:no ten černej plast je dokonce praskej
Dolní část pod zrcátkém, že?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Naposledy upravil(a) AstraMan dne 03 říj 2006, 16:38, celkem upraveno 2 x.
tak asi takhle to vypada normalni den na parkovisti pred VS v Plzni aniz by by jsme se nak domlouvali na nakej srazek. skoro je tu vic aster nez na nakem srazu
pro upresneni.
1. to je moje (to stad uz kazdej vi )
2. honza-coupe
3. certik
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO