No já o 100m jižněji v Hypernově - kousek od místa pardubických mikrosrazů. Sakra proč Lukáš nedal vědět, mohli jsme udělat mikrosraz.nooeell píše:Já lukaskpd potkal v baumaxu,co jsi tam dělal?APiK píše:Já dneska o5 potkal lukasekpd.

No já o 100m jižněji v Hypernově - kousek od místa pardubických mikrosrazů. Sakra proč Lukáš nedal vědět, mohli jsme udělat mikrosraz.nooeell píše:Já lukaskpd potkal v baumaxu,co jsi tam dělal?APiK píše:Já dneska o5 potkal lukasekpd.
Zajeď na P4, Olbrachtova, kousek za Raifkou je firma BDO a u ní stojí bílej hatch s klubovou nálepkou.Jirka B píše:Defe, ja to sice nebyl, ale konecne tu pise nejakej Prazak!!!![]()
![]()
![]()
Tady to vypada ze se Astry potkavaj jen vice na vychod![]()
Ja snad o vikendu udelam okruzni jizdu Prahou dokad nepotkam Prazaka se samolepkou
Luboši, já ti dám bez odpovědi a novej. Jsem reagoval hned, že ji od někud znám.Defender píše:Jo jo jednou jsem sem dával i foto tvojí, ale myslím, že bez bez odpovědi (ale už je to dlouho, to jsi tady možná byl relativně novej![]()
)
ale lukas, to nie možnélukaskpd píše:my akurat s noelom ideme domou z pca ale dobre bolo a apiku nejde to
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |