Sem myslel, že mně trefí
Nejhorší je že to na těch parkovištích dělají lidi co nemají k autum vubec žádnej vztach a je jim jedno jestli tam maj nějakej ďůlek nebo né a takhle se chovají i k autum co stojí vedle nich s tím že je to jen kus plechu kterej jenom slouží k přemístění z bodu A do bodu B a nedojde jim že to auto má majitel i jako koníček a každá taková rejha nebo ťukanec mu na tom autě dere srdce.
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
- Reklama
Díky za rady...o víkendu se na to vrhnu, tak jsem zvědavej. Na dveřích mam ještě škrábanec, když někdo otvíral dveře a nevšim si, že vedle něj stojí můj malinkej neviditelnej kombíček a to samý asi bylo i u toho frajera, co mi štrejchnul ten blatník
Ta černá rýha je asi spíš od zrcátka, ale ve výsledku je to vlastně jedno, hlavně když to půjde dolů
Ta černá rýha je asi spíš od zrcátka, ale ve výsledku je to vlastně jedno, hlavně když to půjde dolů
Opel Astra G Caravan 1.6 55KW 1998
Better SMEG than DEAD
Better SMEG than DEAD
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty svině lidi..... Parkuju ne na svý ulici, ale ne vedlejší, mám barák na rohu, a lidi to ví, jelikož tu se známe všichni... Přijdu k autu a....!! Pravé zadní dveře a blatník - koukám jak z višně - někdo to přejel klíčm, nebo čím..... Je to zepředu dozadu a vyšlo mu to až na víčko nádrže. Ještě to neví, parchant, ale už je mrtvej.... Jeden soused, je to asi největší pako,tak píchá gumy, škrábe, atd. Ví se to o něm, má auto, a jak mu na JEHO místo (na veřejném parkovišti) postaví auto tak běda! Ale nepokouším štěstí a stavím to jinam, tak nevím jestli on, nebo někdo jiný.....
Tady jsou fotky, je to špatně vidět, ale je to tam a štve mně to, to je jasný. Není to hluboko, ale TEMPO to nezvládne, to je tak sotva na to víčko.... čím se to dá levně spravit, do nějakého trošku normálního stavu???
Tady jsou fotky, je to špatně vidět, ale je to tam a štve mně to, to je jasný. Není to hluboko, ale TEMPO to nezvládne, to je tak sotva na to víčko.... čím se to dá levně spravit, do nějakého trošku normálního stavu???
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- james11
- Kontaktovat uživatele:
měl jsem něco podobného! kolega mi to v práci vzal při svém couvání mistrně zrcátkem /Octávia/ 35 svědků, všechno zaplatil
výsledek:
stálo ho to 3000,- a není nic poznat, odstín byl vybrán přesně s pomocí počítače.
výsledek:
stálo ho to 3000,- a není nic poznat, odstín byl vybrán přesně s pomocí počítače.
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No já to zas tolik nemám...... ale kdyby mi to chtěl tvůj kolega zaplatit, bránit se nebudu..
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
- james11
- Kontaktovat uživatele:
zkusím se ho zeptat já neměl porušený lak, jen to bylo promáčknutéRadoš 92 píše:No já to zas tolik nemám...... ale kdyby mi to chtěl tvůj kolega zaplatit, bránit se nebudu..
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
- Princ William
tak to je opravdu k nastvani..... jinak vitej na foru doufam ze se te tu bude libit.....Sweet píše:A nejvíc mě žere když si to odřu sám, ale kůli někomu jinýmu, zrovna jako včera.
P.S. zdravim tebe i zdendu do prace koukam ze i nick sedi
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William