Mrkni: Copak jste dneska dělali str.8 a uvidíš.Princ William píše:no v Liberci je vsechno driv i ta zima co se stalo ze mas poskozenej nadhernej letni diskZdeněk Lbc píše:Vzhledem k poškození al. disku s letníma gumama, který se již nedá sehnat, zítra přezouvám na zimu a budu doufat, že se ho podaří opravit na příští letní sezonu.
Za zimu taky moc nenajezdím, vloni cca 1 200 kilometrů. Zimáky mám PIRELLI SNOW SPORT 195/60 R15 na originálních al. kolech.
Uz mate prezuto?
- Zdeněk Lbc
- Reklama
Tak jsem to byl dnes přezout, ať mám klid..
Za 250 Kč si tam ty letní liťáky nechali, umyjou je, vyváží a uskladní, takže na jaře jenom přijedu, nazuju a jedu
Za 250 Kč si tam ty letní liťáky nechali, umyjou je, vyváží a uskladní, takže na jaře jenom přijedu, nazuju a jedu
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
už mám taky přezuto o víkendu jsem jel delší trasu a teploměr ukazoval pořád 3 stupně a navíc sněžilo. nasral jsem se a přezul na zimáky Navíc jsem ve 100 kilometrové rychlosti vjel do kolejí plných vody a začlo mě to hrabat jsem se divil že to TC-čko nezasáhlo od toho tam přeci je ne?
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
Přezutí
Přezouvám zítra odpoledne. Umyju hliníkové letňáky a dám je zase na pár měsíců odpočinout. Ještě pro upřesnění, bude to výměna Continentalů za Bridgestone.
Re: Přezutí
Přezutí taky nechávám až na začátek listopadu. Zatím je u nás na zimní pořád teplo. Ráfky obuté novýma zimákama jsou už nachystané ve sklepě, takže si to sám přehodím během hodinky a nemusím se vázat na servis
Astra H 2005, 5dv, Z20LEL
- Princ William
- Princ William
jak rikam jedu az o vikendu a v utery jsem slysel tuhle predpoved. v kazdem pripade snehu se v praze nebojim ale spis cestou na dalnici okolo sjezdu na Karlstejn atp..... no uvidime mam je pripravene a v nmejhorsim je tam hodim jeste v sobotu dopoledne..... nevim ale jak se mi bude chtit v kazdem pripade muzu bejt v praze v sobotu i v nedeli takze pokud chcete dat nakej pokoc tak se ozvete a nak se domluvime i kdyz mame namireno nejmin jeden den do prahy jako cela rodina....gErda píše:no tech 15 stupnu nevim nevim snehu se vpraze neboj, zadnej tu neni, ale je tu uz skoro furt kolem 4-7 stupnu protoze je furt zatazeno a prsi
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
taky mam jeste letni, nejak se mi tam nechteji davat 15"... jsem si na ty 18" nejak zvykl.. navic prave hlasili ze se ma oteplit, tak nebudu zbytecne sjizdet zimni vzorek... Myslim ze to ma jeste cas.
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Možná už tento víkend přezuji, stejně s Astrou teď moc nejezdíme, takže ikdyž by se mělo oteplit, tak na případné kraťoučké trasy se to nezblázní
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!