Jojo můj případ... Pomohlo to ale asi se na zadním kole už trochu rozstředila, když jedu víc jak 150KM/H tak začíná vybrovat ne volant ale autí...DEPH2 píše:záleží jak utahuješ šrouby. Když to vystředíš postupním utahováním šroubů do kříže tak se to jakoby vystředí.
Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Reklama
Tohle mě taky dělalo tak jsem to udělal jak psal DEPH2 a docela to pomohlo... Jinak takhle mě to nejvíce dělalo když jsem měl bouchlý diskburčak píše:no mě to hazelo už nad kilem hrozně to třepalo volantem
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 94&start=0Honz@ píše:Jen bych potřeboval vědět , čím děláte ochranné lišty a podobné plasty ?
kuk
[rad je tam vícero, doporučuju si to projít celé]
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
skus renoplast doporučuji jeto přímo na plasty
OPEL ASTRA G 1.6 8V 55KW 1998 www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?p=84011#84011
Tak jsem se včera vrátil s Walesu-Cardifu a dnes hned ráno vyrazil na stk kontrolu.K mému údivu astrule prošla bez jediného problému a nový motor vrní jako kotátko,tlaky super tak snad všechno špatný je už za mnou.Ted jen stihnout nahodit nový kolesa a zad.lampy a hurá do Ostravy.
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
- Zdeněk Lbc
- Zdeněk Lbc
Dnes večer jsme se vrátili již z desátého srazu!!! 2 x to byly Milovice, první byl v Hradci Králové, další pak Habr, Praha, Sedmihorky, Plzeň, Liberec, Obora na Brněnské přehradě a tuto sobotu zatím poslední sraz v Ostravě. Jak se tak na to dívám, ještě jsem nebyl na srazu v Jižních Čechách a pak taky na Slovensku. Všude jsou prima lidi a krásný auta! No, už se těšíme na další sraz, třeba do Pávova. Snad to vyjde.
Jj Pávov, rád Tě tam i s manželkou uvidím.Zdeněk Lbc píše:Dnes večer jsme se vrátili již z desátého srazu!!! 2 x to byly Milovice, první byl v Hradci Králové, další pak Habr, Praha, Sedmihorky, Plzeň, Liberec, Obora na Brněnské přehradě a tuto sobotu zatím poslední sraz v Ostravě. Jak se tak na to dívám, ještě jsem nebyl na srazu v Jižních Čechách a pak taky na Slovensku. Všude jsou prima lidi a krásný auta! No, už se těšíme na další sraz, třeba do Pávova. Snad to vyjde.
tak sem si konecne dneska dovez astru ze servisu, k memu udivu, vse co sem chtel opraveno a vse co sem chtel vymenit vymeneno, kdyz sem se dovedel ze v autorizovanim servisu minule nevymenili ani svicky a jeste je zasroubovali jen tak rukou nevim no, konecne mi auto necuka, EGR ventil pekne protazenej a jede jak z praku , zaber hned jenom polechtam plyn, to se to krasne jede najednou, taky se tu resilo vrzani u zadniho kola, jaka si podloska atd. myslel sem ze to mam taky protoze vsechny priznaky tomu napovidali, jenze chyba, a vrzani zpusoboval zapadlej servo motorek od zamykani dvirek u benzinu s podivem ze to vrzalo stejne jako pruzina ci ta podlozka, ale jak to nevrze, zamyka a jede tak je to krasny, sice 4 litry pryc, ale parada jdu zase jezdit
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já dneska sundal pravý boční čirý blinkr, jak pršelo a před srazem jsem jel přes myčku, tak se nejak zarosil, tak jsem ho sundal, vyfoukal fénem, vysušil na topení, opravil, zase se teď suší na topení a zítra ráno ho tam zase hodím. Teď tam mám tuning, protože vlevo mám čirá a vpravo originál kouřový.... A zítra se budou měnit zadní destičky. Stočit kotouče, nebo jen obrousit hrany, zároveň jak bude auto na zvedáku, tak se musí prohlídnout, které to ložisko mi vlastně hučí a taky pročisti a prostříknout kontakty na ABS.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Dnes Astra dostala novou autobaterii VARTA... Jedná se o naprosto stejnou, jako tam byla ta minulá. V servisu napíchli na proud, jestli nemám vadný altík, že by nedobíjel autobaterii. Altík je v poho, jen jak je už ta autobaterie starší, tak konkrétně přes zimu na diesela se musí při startování točit déle než naskočí no a autobaterie jak je starší, tak už nepodávala tolik výkonu, kolik bylo potřeba aby chytnul hned... Škoda no zase další investice v nevhodné době
Kdybych měl benál, tak bych ji měnit nemusel, protože na benál není tak velkej odběr při startování
Takže kdyby někdo chtěl tak mám na prodej tu původní
Kdybych měl benál, tak bych ji měnit nemusel, protože na benál není tak velkej odběr při startování
Takže kdyby někdo chtěl tak mám na prodej tu původní
- Zdeněk Lbc
Já dnes pokořil hranici 1.000km na novém motoru a všechno nasvědčuje tomu že motůrek bude v pohodě.
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
------