Bajkeři na astra-g.cz, aneb vše okolo MTB.
- Reklama
- james11
- Kontaktovat uživatele:
no jasně, hoď to sem!!!Pitman píše:he koukam ze tu litaji fotky z vyjizdek.....bych teda mohl nascannovat nejaky fotky z pekne rakouske horske vyjizdky...
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
to indet:
je to nemecka firma, nejaka malovyroba. S bikom som spokojny, horsie je to uz s mojou kondickou
Jedine na co som si musel na nom zvykat, bolo radenie Deore XT dual kontrol. Pred tym som mal packy pod madlami a teraz radim brzdovou packou a to este pre mna akoby opacnym smerom. Ak to poznas, vies co myslim
je to nemecka firma, nejaka malovyroba. S bikom som spokojny, horsie je to uz s mojou kondickou
Jedine na co som si musel na nom zvykat, bolo radenie Deore XT dual kontrol. Pred tym som mal packy pod madlami a teraz radim brzdovou packou a to este pre mna akoby opacnym smerom. Ak to poznas, vies co myslim
Opel Astra G 1,6 16V
- james11
- Kontaktovat uživatele:
2indet: můj cíl byl dojet ve zdraví a s celým kolem, to jsem si splnil. O čas zas tak nešlo, jel jsem to zkušebně týden před závodem a myslel jsem že omarodím, mě pichalo u srdce v půlce trati mi došlo pití ale dojel jsem to. Závod je fakt o něčem jiném, je to atmosféra, máš tam bufety takže o pití ani o traťovky není nouze, lidi tě kolem tratě hecují, no fakt paráda...
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
to valmar: taky mám páky SH XT Dual Control model 2006 a chvilku mě trvalo než jsem si na ně zvyknul, ale po jednou pádu na páku přesmyku (ani nevím a najednou jsem ležel na zemi)jsem byl rád že to neodnesla a jen se vyhnula do strany. Jo jasně je trochu podřená, ale plně funkční. Před Dualy jsem měl už jak klasiku SH DX páčky na horní straně řídítek (originál Heavy Tools Alu Comp r.v. 1994), tak i Grip Shift a nakonec SH XT Rapid Fire. Jediné co mě štvalo byl Grip Shift (Sram), který bohužel pořád nějak nefungoval jak měl.
OPEL ASTRA G X16SZR Caravan Sportive
to james11: atmosféra závodů je vždy super teda pokud nebojuješ už jen o přežití Ale divím se proč nevozíš vak. Ja si na něj okamžitě zvyknul a kromě oblečení, tyčinek, základního nářadí v něm vozím třeba i foťák. Jasně někdy si fakt připadám jak "Pašíř" ( kdysi tento výraz použili ve Velu a mě nějak zaujal), ale myslím že nejsem sám kdo jezdí na kole někdy i 10h v kuse.
OPEL ASTRA G X16SZR Caravan Sportive
to indet:
jo, mal som tiez grip shift a bola to hroza. Som sa s tym nevedel dohodnut, nech som to steloval akokolvek.
Aj tak sa mi tusim najviac pacili stare, dobre XT Rapid Fire. Dali sa elegantne drzat a nie ako teraz, ked sa mi obcas podarilo nechcene preradit
Ale co ma na mojom biku najviac tesi je vidla Marzochci Bomber. Je to fakt parada.
jo, mal som tiez grip shift a bola to hroza. Som sa s tym nevedel dohodnut, nech som to steloval akokolvek.
Aj tak sa mi tusim najviac pacili stare, dobre XT Rapid Fire. Dali sa elegantne drzat a nie ako teraz, ked sa mi obcas podarilo nechcene preradit
Ale co ma na mojom biku najviac tesi je vidla Marzochci Bomber. Je to fakt parada.
Opel Astra G 1,6 16V