Co si nejraděj pouštíte v přehrávači?
Rokzoun!!!
No tak my sjizdime v aute radio Rockzone, Radana pak Depesaky a ja mam takovy nostalgicky mixy - grunge ze zacatku 90let (Nirvana, Pearl Jam, Alice in Chains, Stone Temple Pilots) a pak taky RATM, Midnight Oil, U2, Wohnouty, Xaviera Baumaxu atd. Je to ho strasna spousta - jeste ze mame transmitter a 20GB jukebox 

- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
koukam ze tady sou samy hasisaci 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
určitě nebudešFathead píše: a jinak starou dobrou klasiku typu DEBUSTROL, TÖRR atd. Ale s tím vás tu nebudu otravovat, protože tu stejně budu sám s takovou hudbou.

Ale i ten punk a sem tam i jinou než zvířecí music.

Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
- james11
- Kontaktovat uživatele:
z českých můžu Arakain s Brychtou ale líbí se mi hodně i deska s Kolářem, jinak starý dobrý Titanic, Kern, Lucii, Škwor, za slovenských Tublatanku, Metalindu a aj nějaké věci od Teamu... 

<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
-
- Kontaktovat uživatele:
Já poslouchám skoro vše, je mi to nějak jedno co hraje.. Ale hlavně osmdesátky a oldies, to je moje..
Třeba Bonie Tyler, Donna Summer, Aretha Franklin.. Hlavně takový ty hitovky, co se nikdy neoposlouchaj..
Díky spolubydlícímu jsem taky poslouchal dřív metal, takže si i poslechnu Iron Maiden, Deep Purple, Kiss, AC/DC.. Ale nepohrdnu HipHopem ani junglem..

Díky spolubydlícímu jsem taky poslouchal dřív metal, takže si i poslechnu Iron Maiden, Deep Purple, Kiss, AC/DC.. Ale nepohrdnu HipHopem ani junglem..

Astra G coupe Z22SE
http://www.autosport-tuning.cz/cs/autosport-tuning/cd/
Electronica Auto-Pop No. 1 to nezní vůbec špatně ty jo...
šup stim do auta...
pecky u diskmena to nějak nezvládaj... 
Electronica Auto-Pop No. 1 to nezní vůbec špatně ty jo...

BMW e46 330i 3.0 R6 170kw