tak to mně ještě nikdo nenabídl to bude krásný,budeme leštit pospolu,stereo,ty jo abych šel shánět nové švédské utěrky nééétweetyna píše:pepca: a chceš je snad přeleštit?
pátek 13!!!!!
- Reklama
-
- Bydliště: Karlovy Vary+Litoměřice+Praha Auto: VW Scirocco MKII + Opel Astra F + Škoda Favorit 136L
- Kontaktovat uživatele:
ale víš jak...chlap to nikdy nezvládne tak jako ženskáxpolstarekx píše:to pepca zvlada s prehledem samtweetyna píše:pepca: a chceš je snad přeleštit?
no jen jsem chtěla pomoct... tolika chromu, to není žádná legrace to přeleštit když je na to člověk sám...Princ William píše:co je to tu za navrhytweetyna píše:pepca: a chceš je snad přeleštit?
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
už jsem to vážně vzdal,jsem smířený i s tím,že již žádnou jinou fotku bohužel na stránky nedostanu,co se dá dělat,ani tu u mého nicku jsem nepředělal,již jsem to kdysi zkoušel,ale nešlo to,holt tu bude stále fotka která není již aktuální,nemám ani odvahu nikoho dalšího obtěžovat,prosit,prostě s fotkama je holt amen.manli2 píše:hmm něco mi říká nauč se vkládat fotky manli na tebe ....
ty si lojza, manli to myslel na sebe, bo je špatně vložilpepca píše:už jsem to vážně vzdal,jsem smířený i s tím,že již žádnou jinou fotku bohužel na stránky nedostanu,co se dá dělat,ani tu u mého nicku jsem nepředělal,již jsem to kdysi zkoušel,ale nešlo to,holt tu bude stále fotka která není již aktuální,nemám ani odvahu nikoho dalšího obtěžovat,prosit,prostě s fotkama je holt amen.manli2 píše:hmm něco mi říká nauč se vkládat fotky manli na tebe ....
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
ne né,tam je ještě manli na tebe........,co asi?Vojta píše:ty si lojza, manli to myslel na sebe, bo je špatně vložilpepca píše:už jsem to vážně vzdal,jsem smířený i s tím,že již žádnou jinou fotku bohužel na stránky nedostanu,co se dá dělat,ani tu u mého nicku jsem nepředělal,již jsem to kdysi zkoušel,ale nešlo to,holt tu bude stále fotka která není již aktuální,nemám ani odvahu nikoho dalšího obtěžovat,prosit,prostě s fotkama je holt amen.manli2 píše:hmm něco mi říká nauč se vkládat fotky manli na tebe ....
-
- Kontaktovat uživatele:
nooo to teda si nejsem tak jista ze to manli myslel na sebeee, aleee budizVojta píše:ty si lojza, manli to myslel na sebe, bo je špatně vložilpepca píše:už jsem to vážně vzdal,jsem smířený i s tím,že již žádnou jinou fotku bohužel na stránky nedostanu,co se dá dělat,ani tu u mého nicku jsem nepředělal,již jsem to kdysi zkoušel,ale nešlo to,holt tu bude stále fotka která není již aktuální,nemám ani odvahu nikoho dalšího obtěžovat,prosit,prostě s fotkama je holt amen.manli2 píše:hmm něco mi říká nauč se vkládat fotky manli na tebe ....
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
dá se to pochopit takto
hmm něco mi říká nauč se vkládat fotky manli na tebe sere
nebo
hmm něco mi říká nauč se vkládat fotky, manli to je na tebe
jelikož je manli vložil špatně tak sem to pochopil jako druhou možnost, ale uznávám je ta první zní reálnějc
hmm něco mi říká nauč se vkládat fotky manli na tebe sere
nebo
hmm něco mi říká nauč se vkládat fotky, manli to je na tebe
jelikož je manli vložil špatně tak sem to pochopil jako druhou možnost, ale uznávám je ta první zní reálnějc
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz