CAR 500 - nezvěstné!!

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
kulda

Příspěvek od kulda » 16 zář 2006, 19:58

manli2 píše:nemáš to ve velkym Obrázek :wink: já bych se chtěl podívat kdo je do koho zaláskovanej :oops: :wink:
Teď sem v práci, takže nemám tu mých asi 4GB fotek :shock: Vysvětlím: Jituška - moje drahá :wink: , Žanetka - má 10měs. nejdražší :D , no a já :oops: To sem nevěděl, co už napsat :roll:
Dal bych jinou, ale tento pohled se mi líbí nejvíce.

Tož tak.
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...

Reklama

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 16 zář 2006, 22:30

ja se podivam co to je za typ a kdyz by tohle, tak poslu kdyz by neco jinyho bude se tam valet dal :lol:
m.... me nenapadlo to dat do sekce prodam .... sem myslela ze origo radia nikdo nechce.... :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

kulda

Příspěvek od kulda » 16 zář 2006, 22:56

xpolstarekx píše:ja se podivam co to je za typ a kdyz by tohle, tak poslu kdyz by neco jinyho bude se tam valet dal :lol:
m.... me nenapadlo to dat do sekce prodam .... sem myslela ze origo radia nikdo nechce.... :lol:
Aaaale chce. To bys čučela! :roll: A když je to ono CDR 500, tak to jenom sviští. Vím, sháním ho a na netu, když je "prodám" - tak mil.zájemců, pak další mil. "koupím".
Si má poslední náděj :wink: Jinak budu mít to JVC :cry: Ale myslím, že i to bude v poho.

Sem fakt netušil, že jsi holka? :roll: Já že je to vždycky žert. Jsem tu poměrně nový. A teď sem se kouk na tvůj profil a na fše jen :shock: :shock:
Ten tvůj vůz, no taky ty... :wink: To ty sama? Nevěřím! To jsi musela chodit do ňáké večerní školy bo co.. :roll:
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 17 zář 2006, 14:35

kulda píše:
xpolstarekx píše:ja se podivam co to je za typ a kdyz by tohle, tak poslu kdyz by neco jinyho bude se tam valet dal :lol:
Aaaale chce. To bys čučela! :roll: A když je to ono CDR 500, tak to jenom sviští. Vím, sháním ho a na netu, když je "prodám" - tak mil.zájemců, pak další mil. "koupím".
Si má poslední náděj :wink: Jinak budu mít to JVC :cry: Ale myslím, že i to bude v poho.

Sem fakt netušil, že jsi holka? :roll: Já že je to vždycky žert. Jsem tu poměrně nový. A teď sem se kouk na tvůj profil a na fše jen :shock: :shock:
Ten tvůj vůz, no taky ty... :wink: To ty sama? Nevěřím! To jsi musela chodit do ňáké večerní školy bo co.. :roll:
Jdu se tam za chvilcu mrknout co to je zac tak pak dam vedet.
Jinac tady jsme vsechny holky, jen ja se k tomu verejne priznavam.... Pepca je holka, manli2 taky... vojta taky.... ja jsem jen takovej odvazlivec ze se tu i jako holka prezentuju :lol: :lol: ze jo? :wink: :lol: :lol: :lol:
A ten vuz..... to priletelo, normalne sem se rano vzbudila a byl v pokoji.... nevim kdo ho sem dostal nebo jak, ale proste se tu objevilo, hotovy a proste super a vevnitr este kufr plnej penez.... tak sem si ji teda nechala no.... co se da delat... :lol: :P :P :P
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

hans

Příspěvek od hans » 17 zář 2006, 14:57

kuldo já jsem napsal ze bych mel o to rádio zájem ale nakonec jsem ho nebral a ani jsem se s tím prodávajícím nespojil takže pokud si se s ním domluvil tak je tvoje já sem z kola ven tak doufám že to budeš mít v pořádku :D :D
Opel astra G 1,6i ELEGANCE combi

kulda

Příspěvek od kulda » 17 zář 2006, 15:51

To iks polštářek: 100 bodou :!: :lol: :lol: :lol: Tak to jo, to bude prima pokec - samá žena :shock: :wink:
Jestli si měla NEmulti volant tak ani nehledej, pokavaď multi, tak hledej, ale jak to bude na kazetu, tak opět dělej, že jsi nic neviděla? Ju? :lol:
Dík za snahu.

To Hans: Tak to jooo! Teď by ta matematika mohla sedět - 2 rádia x 2 zájemci. Ale stále nevím, nevím :roll:
Co myslíte, nemám vyhlásit po tom COBAINOVI pátrání?? Třeba se mu něco stalo :shock:

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 17 zář 2006, 18:38

kulda: tak sem hledala a nasla CDR 500.... je to na ceda.... chces (poslu) x nechces (hodim zpatky do skrine) :lol: :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

pepca

Příspěvek od pepca » 17 zář 2006, 18:42

xpolstarekx píše:kulda: tak sem hledala a nasla CDR 500.... je to na ceda.... chces (poslu) x nechces (hodim zpatky do skrine) :lol: :lol: :lol:
:wink: určitě ho bude chtít,mu ho jistě podrž,napiš mu sz,at to ví,jinak co jsi našla,bylo to delco,nebo simens?normálně doma schováváš poklady,já taky kdysi sháněl rádio a nikde nic,a oni to děvčata hážou do ponku :oops: tedy... :oops:

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 17 zář 2006, 18:47

pepca píše:
xpolstarekx píše:kulda: tak sem hledala a nasla CDR 500.... je to na ceda.... chces (poslu) x nechces (hodim zpatky do skrine) :lol: :lol: :lol:
:wink: určitě ho bude chtít,mu ho jistě podrž,napiš mu sz,at to ví,jinak co jsi našla,bylo to delco,nebo simens?normálně doma schováváš poklady,já taky kdysi sháněl rádio a nikde nic,a oni to děvčata hážou do ponku :oops: tedy... :oops:
jj ja mu ho podrzim :lol: :lol: :lol: :lol: ehm :oops: :lol:
Je to delco Electronics....
mmm tak to bych mohla prodat i tech dalsich 5 co jsem tam nasla :lol: :lol: :lol: tam je veci ty jo, mam tam neporadek, bych si tam mela asi uklidit njo.... :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

pepca

Příspěvek od pepca » 17 zář 2006, 18:50

xpolstarekx píše:
pepca píše:
jj ja mu ho podrzim :lol: :lol: :lol: :lol: ehm :oops: :lol:
Je to delco Electronics....
mmm tak to bych mohla prodat i tech dalsich 5 co jsem tam nasla :lol: :lol: :lol: tam je veci ty jo, mam tam neporadek, bych si tam mela asi uklidit njo.... :lol:
:roll: :oops: se musíš stydět,normálně si otevři bazar :lol: :wink: ještě tam vyštrachej ty hliníkáče co honím :shock:nebo ti má přijet pepča pomoci?že by?

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 17 zář 2006, 18:54

Pepca: ty joo si mel rict, kdyz jsem tam sla odpolko.... tak ja se kouknu zejtra :lol: nebo se kouknu nenapadne ke znamymu... nic neslibuju, ale chces kdyztak s nebo bez pneu? :)
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

pepca

Příspěvek od pepca » 17 zář 2006, 18:59

xpolstarekx píše:Pepca: ty joo si mel rict, kdyz jsem tam sla odpolko.... tak ja se kouknu zejtra :lol: nebo se kouknu nenapadne ke znamymu... nic neslibuju, ale chces kdyztak s nebo bez pneu? :)
:wink: já jsem tu dával již inzerát do sekce koupím,je tam i fotka co honím,bud to co tam je,nebo hledám něco jako má migovo autí,jde mně o hliníkáče,pneu mám svoje,mám 195/15 ještě krásný,hlavně honím čtyrděrové,ale jsem nečekal,že se ti můžou vážně někde válet nějaké hliníkáče,překvapuješ stále více,asi ti vážně s tím úklidem budu muset pomoci :wink: :D

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 17 zář 2006, 19:08

Pepca: ja fakt netusim ... ale podivam se tam.... nebo jak rikam, reknu znamymu estli by nemel neco "navic" :lol: ale nic neslibuju, abych pak nebyla na black listu tech co neco prodavaj a nemaj to :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

pepca

Příspěvek od pepca » 17 zář 2006, 19:21

xpolstarekx píše:Pepca: ja fakt netusim ... ale podivam se tam.... nebo jak rikam, reknu znamymu estli by nemel neco "navic" :lol: ale nic neslibuju, abych pak nebyla na black listu tech co neco prodavaj a nemaj to :lol:
:wink: se nic neděje,žádný obavy,když nic nebude,tak prostě nic,já nespěchám,hlavně jsi nic ještě nenabídla k prodeji,tak se neboj. :wink:

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 17 zář 2006, 19:30

pepca píše:
xpolstarekx píše:Pepca: ja fakt netusim ... ale podivam se tam.... nebo jak rikam, reknu znamymu estli by nemel neco "navic" :lol: ale nic neslibuju, abych pak nebyla na black listu tech co neco prodavaj a nemaj to :lol:
:wink: se nic neděje,žádný obavy,když nic nebude,tak prostě nic,já nespěchám,hlavně jsi nic ještě nenabídla k prodeji,tak se neboj. :wink:
oki ja se po tom mrknu a kdyztak se pozeptam dal 8) a pak kdyz by neco bylo tak ti nabidnu k prodeji aby to bylo oficialni ok :lol: :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

Odpovědět