Dnes na CT2 ve 20:00, kdopak tam mel astru?
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dnes na CT2 ve 20:00, kdopak tam mel astru?
Mno pokud tam ma Xenony, coz si myslim, ze takovy TUNER ma, tak tam opravdu neco chybi.
zas nehledej všechno... když si odmyslíš narazník a tu zelenou pavučinu tak je to astra jako každá druhá tady...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja uz se jednou malem kvuli takovemu ko*otovi vyboural, kdyz mi v noci posvitil krasne modro-bile primo do xichtu na uzke okrsce. Samozrejme ostrikovace to nespravi, ale tito lidi to povetsinou maji zbastlene.
Trdlo píše:Zejn: No ono o tom, že tu nejsou tuneři (stylisti) by se dalo dost polemizovat. Že tam lidé dělají z aut něco co ta auta nejsou, no ono tady taky.... Viz např. výměny výsostných znaků opla za baumax či holden, lepení OPC štítků... - přesně jak ono slavné červené Tdi... Všude je to stejné.
Tak pravda to je. Opela nehaním, jen chci mít "osobní" Zafirku. Mám baumax i OPC line štítek, jede to stejně, moje ego je pořád tam kde bylo. Zkrátka nějaký ten OPC origo plastík a Zafirku zkrášlit - defakto je to pouhá výměna origo za OPC origo. Myslím že OPC line bude asi o vzhledu a OPC je už prostě motor, naladěný podvozek. Myslím si že 90% lidí neví co je baumax a OPC...takže když vidí OPC tak se ze mě asi nepo....
Naposledy upravil(a) M.erik dne 01 led 2010, 20:09, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Manli: Beres si to nejak osobne a potrefena husa se vzdy ozve. Ja nemam vubec v umyslu urazet, ale tyhle upravy mi pripadaji ponekud nebezpecne.
to víš moje světluška se na svět svítí jinak než ostatní... jak v předu tak vzadu
co naplat každej sme nějakej ale do toho pořadu fakt vybrali tu elitu tunerů přesně ty tipy co ze všech akorád udělaj stejný pitomce
mi o vlku... a vlk už tu dávno byl.... https://www.astra-g.cz/galerie/pepe/
Manli goog job.
Já věděl že jsem tu astru někde viděl, ale ani za prase jsem ji nemohl najít, fakt je že jsem hledal jen fóru.
Já věděl že jsem tu astru někde viděl, ale ani za prase jsem ji nemohl najít, fakt je že jsem hledal jen fóru.
já jsem to našel uplně na jinym foru... ten pořad ted probírají všude...
-
- Kontaktovat uživatele:
A vsude ve stejnem duchu ??
to je humus velebnosti
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t