Astra H anketa
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Astra H anketa
Ze Zviratkem souhlas vo tom zadna 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Tak nějak se to "povedlo" a jsem majitelem Háčka 10/2006 v kombíku, 1,9 CDTI 88kW, a lidi jdete do toho... s geckem se to fakt neda vubec srovnavat, od jizdnich vlastnosti po design... jsem z toho auta uuuplne nadseny a kdyz dalsi tak bud H nebo nova Astra (I). a cena 189tis... no co na to rict, za tyhle penize nevidim jine auto v tomto roku vyroby a vybave... sedel jsem u PC 3 dny a prolizal net a bazary, a hledal mezi octavkou, wv golf, audi A4 BMW 3 vse v kombiku a rok vyroby jsem chtel min. 2004 = jednoznačně Opel Astra H caravan!!!Schumak píše:souhlasím přesně s názorem zvířátka... mluvíš mi z duše chlape... už je ty penízky aby byli

Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
jo háčko po faceliftu je pecka, skok z géčka obrovskej...snad si ještě než háčko příliš zestárne splním sen...ASTRA SEDAN
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno po zkusenosti s mou zirafou uz nechci nic jineho nez MPV. Nicmene tohle auto jsem koupil loni v breznu a alespon 5 let musi vydrzet (nez ho splatim). Takze nevim co bude za pet let. Ale z Adamem jsem zatim vic nez naprosto spokojen.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
přece Zafira C ne?HerryCZ píše: . . .nevim co bude za pet let . . .

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
- Kontaktovat uživatele:
Treba to bude zmetek. Ja vzdy tvrdim, duveruj, ale proveruj.
No a to jsi ještě nedávno nedal na své auto ani dopustitSchumak píše:Tak nějak se to "povedlo" a jsem majitelem Háčka 10/2006 v kombíku, 1,9 CDTI 88kW, a lidi jdete do toho... s geckem se to fakt neda vubec srovnavat, od jizdnich vlastnosti po design... jsem z toho auta uuuplne nadseny a kdyz dalsi tak bud H nebo nova Astra (I). a cena 189tis... no co na to rict, za tyhle penize nevidim jine auto v tomto roku vyroby a vybave... sedel jsem u PC 3 dny a prolizal net a bazary, a hledal mezi octavkou, wv golf, audi A4 BMW 3 vse v kombiku a rok vyroby jsem chtel min. 2004 = jednoznačně Opel Astra H caravan!!!Schumak píše:souhlasím přesně s názorem zvířátka... mluvíš mi z duše chlape... už je ty penízky aby byli

Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
- kabrioletak
Tak musím přiznat,že já se na auto dívám trošku jinak,myslím si ale,že H splní dobře funkci cesty z bodu A do bodu B jak už bylo řečeno.Navíc cena ojetin je a bude příznívá a proti konkurenci si mysím to je dobrá volba.Co se týče vzhledu,tak na to má každý svuj názor,každopádně vzhled jde s dobou s moderním provedením.Když srovnám G cabrio oproti H cabrio na které jsem byl docela zjedavej i přesto,že mě nikdy neoslovila pevná střecha navíc s bachratým zadkem tak jsem si to chtěl ošahat vyzkoušet a zda jinak jako celek je dobrý a zda bych překousl tu bachratou zád'.A musím říci,že jsem byl opravdu sklamán.Ze předu a z boku je to velice krásný,zadní část na ukor pevné střechy což se mě u žádného CC nelíbí stejně jako střecha.Vnitřek je elegantní sice menší vítky na středové konzole ale daly by se skousnout,co bych ale neskousl je malý monitor s vrcholovou verzi s navigací,stísněný prostor a aspon pro mě nepřirozený posez a celkově pocit ve voze nejvíc s předím sklem.A myslím že hlavně jde o tom pocitu u tohodle typu auta.O praktičnosti kufru taky nemá cenu mluvit,je dělaný na ukor pevné střechy.Každopádně mě celkově H cabrio docela zaskočilo a zklamalo oproti Géčku.A na závěr bych řekl,G cabrio mě vzhledem okouzlilo a nelituji,že ho mám,ale další auto Opel nebude.Neoslovilo mě a ani žádná motorizace.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
G je G auto se mi líbí jak vzhledově tak co do pocitu z jízdy (zamiloval jsem si ho
). A jelikož nejsem nejmajetnější tak myslím že nám Mazlík zůstane než úplně doslouží.

Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
No a to jsi ještě nedávno nedal na své auto ani dopustit
Co jsi do něj peněz navrážel, krásně sis ho upravil a teď ho tu chceš jen hanit
Kde jsi četl že haním Géčko...??? já s ním byl maximálně spokojený a miloval jsem ho ... ale jak píšeš dokud neumře... a ono mi umřelo bohužel, a tak jsem vzal rozum do hrsti a šel do novějšího. A jen jsem psal svůj pocit a srovnal ho s géčkem. Toť vše.

Kde jsi četl že haním Géčko...??? já s ním byl maximálně spokojený a miloval jsem ho ... ale jak píšeš dokud neumře... a ono mi umřelo bohužel, a tak jsem vzal rozum do hrsti a šel do novějšího. A jen jsem psal svůj pocit a srovnal ho s géčkem. Toť vše.

Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Současnost:
ja osobne bych hacko preskocil potom co jsem si vyzkousel novou astru, takze nejdriv za rok 

bývalé: Astra G Comfort 1.4 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=25151
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No az se zacnou prodavat nove astry jako ojetiny to bude tak 2 roky trvat a cena urcite nebude kolem 200t jako ted u hacka ve slusne vybave 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no mě dost oslovila nová astra v černý to je libovka ale gečko si nechám
líbí se mi víc než háčko i když i na háčko už si začínám zvykat ale moje další auto pro mě bude ta T4 a gečko zůstane jáje mě to prostě táhne k velkem kárám 

Karosa T4?? To neznám...

ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/