Fobie
Nojo... vono kazdy clovek nema vzdy tolik penez, aby si koupil nejake bezpecne auto... Ale každopádně za ty peníze, co stojí felicie, se dá koupit mnohem lepší a bezpečnější auto
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Reklama
No to sice nedá, ale jsou i lepší značky.... Třeba teď mě napadla značka Fiat Punto a Seat Cordoba ( taktéž kolem 50 000kč )...manli2 píše:ha ha ha..... u auta za 50 000 se moc vybírat nedá... bud a nebo
Ale jak říkáš... Buď narazíš na šunt, nebo ne
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
-
- Kontaktovat uživatele:
máš pravdu,je z čeho vybírat,audinky,venta,pasaty,píšu to blbě,já vím,ale ty peníze bych za feldu taky nedalSyncMaster píše:Nojo... vono kazdy clovek nema vzdy tolik penez, aby si koupil nejake bezpecne auto... Ale každopádně za ty peníze, co stojí felicie, se dá koupit mnohem lepší a bezpečnější auto
-
- Kontaktovat uživatele:
to "nekdo" je tam spravne zacerneny ) vid manli?Zigi píše:Furt musi tady nekdo rypat,jasne ze se da sehnat za tech 50t neco slusneho,ale ja bych to nikdy neudelal!manli2 píše:vsadíme že neZigi píše: No felcka za 50t Kc bude taky srot v ohyzdnem a zhnilem stavu
Felcka,eeee nikdy
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Je mi líto, nemám skener, jinak by to tu už bylo. Ale myslím, že dvacku v peněžence najdeš.Zigi píše:Co to naskenovat a poslat mi to?ghostrider píše:V posledním Světě Motorů 33/2006 je dobrý článek srovnání tří aut za 300 tis. a jsou tam: Peugeot 107, Škoda Fobia a Opel Astra Classic II. Za dvacku skvělý počtení.
Astra G coupe Z22SE
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak...Astra tam je s 1.4 16V Twinport a ten test defacto vyhrálaghostrider píše:V posledním Světě Motorů 33/2006 je dobrý článek srovnání tří aut za 300 tis. a jsou tam: Peugeot 107, Škoda Fobia a Opel Astra Classic II. Za dvacku skvělý počtení.
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Jsem paltil před měsícem ještě na Fiata, takže nejsem z toho dvakrát nadšenej..Zigi píše:Jeste ze me mas!ghostrider píše:Aspoň jim uděláš na poště kšeft. No vidíš, si mi připomněl, že si musím jet zaplatit povinný ručení..
Me povinny ceka "az" v zari
PS:ne,tam nejdu
Tak tam nechoď, ale je tam i článek jak se vyhnout trestným bodům..
Astra G coupe Z22SE