tragédie v Petřvaldu
Re: tragédie v Petřvaldu
Cobe zni to šíleně ale máš recht
- Reklama
- kabrioletak
pane předsedo můžu mít navrh ? v podstatě svámi souhlasím,ale neposlal bych ho po řece nebod by ji ještě mohl znečištit,nebo narazit na nějaké hrajicí se dítě u vody a take by to nebyl přijemny pohled pro turisty.ani ty jeho orgány bych nepoužil jak spravně říkate,nebod cele jeho tělo je tímto nakažené.použil bych ho jako krmivo pro lvy do ZOOCOBEIN píše:Jednou a provždy to byl přivandrovalec a parchant v jedné osobě. Nad těmi to lidmi nemám slitování. A ani ty jeho orgány bych nikomu nenechal protože takový hajzl si nezaslouží ani to rozebrání. A nějaký pohřeb? nebo transport do té prdele odkud byl? Nic,poslal bych ho po řece. Ať ho ryby okoušou.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Souhlasím pane místopředsedo.kabrioletak píše:pane předsedo můžu mít navrh ? v podstatě svámi souhlasím,ale neposlal bych ho po řece nebod by ji ještě mohl znečištit,nebo narazit na nějaké hrajicí se dítě u vody a take by to nebyl přijemny pohled pro turisty.ani ty jeho orgány bych nepoužil jak spravně říkate,nebod cele jeho tělo je tímto nakažené.použil bych ho jako krmivo pro lvy do ZOOCOBEIN píše:Jednou a provždy to byl přivandrovalec a parchant v jedné osobě. Nad těmi to lidmi nemám slitování. A ani ty jeho orgány bych nikomu nenechal protože takový hajzl si nezaslouží ani to rozebrání. A nějaký pohřeb? nebo transport do té prdele odkud byl? Nic,poslal bych ho po řece. Ať ho ryby okoušou.
ASTRA LA VISTA
- Luboš X17DTL
Naprostý souhlas Páni akcionáři.COBEIN píše:Souhlasím pane místopředsedo.kabrioletak píše:pane předsedo můžu mít navrh ? v podstatě svámi souhlasím,ale neposlal bych ho po řece nebod by ji ještě mohl znečištit,nebo narazit na nějaké hrajicí se dítě u vody a take by to nebyl přijemny pohled pro turisty.ani ty jeho orgány bych nepoužil jak spravně říkate,nebod cele jeho tělo je tímto nakažené.použil bych ho jako krmivo pro lvy do ZOOCOBEIN píše:Jednou a provždy to byl přivandrovalec a parchant v jedné osobě. Nad těmi to lidmi nemám slitování. A ani ty jeho orgány bych nikomu nenechal protože takový hajzl si nezaslouží ani to rozebrání. A nějaký pohřeb? nebo transport do té prdele odkud byl? Nic,poslal bych ho po řece. Ať ho ryby okoušou.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
-
- Kontaktovat uživatele:
pani a co ked sa nakazia aj tie lvy a zacnu kantrit celu zoo ??? ja navrhujem zabalit do balika 40 x 40 cm a poslat UPSkou , nie stardadnou postou do tej riti odkud vylezl ) standartkou to pojde pomalsie nech si uzije vylet v krabici
některé příspěvky a srandičky v tomto tématu prostě nepochopím ...
-
- Kontaktovat uživatele:
to su srandicky na toho uboziaka co to spravil nic ine si nezasluzi . Mne je fakt luto co sa stalo hlavne tej babe o to ma to viac mrzi ze si ju poznal a este viac ma mrzi ze bola mlada a mrzi ma vobec vsetko co sa stalo jedine co ma nemrzi ze ta svina skapala. Som rasista a nehambim sa za to vsetko ma svoje medze nemam nic proti ciganom,zltym,bielym,ciernym,kakovym,a snedym pokial su normalny ale akonahle zacnu robit veci co sa mi priecia tak to fakt potom nemam nic ine co povedat len nech palia do smradlavej p*ce odkial vyliezliSamothe píše:některé příspěvky a srandičky v tomto tématu prostě nepochopím ...
Samothe chlape, myslím si, že by si neměl číst toto téma a ani veškeré články o té tragedii. Je to těžký se s tím smířit, ale měl by si myslet na pozitivnější věci a snažit se na to zapomenout
no ono to jde jen ztěžka ještě když se ti dobrej kamarád hroutí před očima protože ho tam vezl a čekal na něj jen s tím že jde popřát a následně viděl na vlastní oči konečnej masakr a do toho ho ještě pronásledují novináři hovada ...
a v ten večer jsem měl být sněma díky bohu že mi nebylo dobře a zůstal jsem doma
a v ten večer jsem měl být sněma díky bohu že mi nebylo dobře a zůstal jsem doma
-
- Kontaktovat uživatele:
nechci být cinickej, ale nechcete je nechat odpočívat v pokoji jak se říká?
jó mě se to kecá, když jsem je neznal, ale tak kluci nechmuřte pořád
jó mě se to kecá, když jsem je neznal, ale tak kluci nechmuřte pořád
No já myslím, že kdo chtěl, tak zde už svůj názor napsal a možná by bylo na čase to tady locknout.
Samothe má depku (a to se mu nedivím) i bez čtení tohoto tématu a tohle mu jistě ještě nepřidá.
A pro Samotheho snad jen jedna malá rada (už tady padla), prostě musiš jít mezi lidi co tě mají rádi a umí tě povzbudit a rozveselit, když budete s tím tvým kámošem stále o tom mluvit a rozebírat to, tak z toho zcvoknete oba
A jediný pozitivum na tom vidím, že se to nestalo nikomu z tvý rodiny (i když jsi je třeba dobře znal) a že si v případě toho střelce dokázala spravedlnost najít cestu i bez naší justice (co víte, třeba by ho u nás odsoudili ale trest by jel odpikat domů a třeba na dálném východě by z něho byl pomalu hrdina)
Samothe má depku (a to se mu nedivím) i bez čtení tohoto tématu a tohle mu jistě ještě nepřidá.
A pro Samotheho snad jen jedna malá rada (už tady padla), prostě musiš jít mezi lidi co tě mají rádi a umí tě povzbudit a rozveselit, když budete s tím tvým kámošem stále o tom mluvit a rozebírat to, tak z toho zcvoknete oba
A jediný pozitivum na tom vidím, že se to nestalo nikomu z tvý rodiny (i když jsi je třeba dobře znal) a že si v případě toho střelce dokázala spravedlnost najít cestu i bez naší justice (co víte, třeba by ho u nás odsoudili ale trest by jel odpikat domů a třeba na dálném východě by z něho byl pomalu hrdina)
Mobil : 602318645
jojo musím mezi lidi a začít se bavit a nemyslet na to ... tohle klidně lock ...
-
- Kontaktovat uživatele:
může být....
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."