Radary
- Reklama
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
A to je jich stejných 10 a pěkně rozlezlých po celém Slovensku. Tyhle jsou hlavně na dálnicích.
U nás (Liptovský Mikuláš) mají dokonce Opel Astra Caravan v bílé barvě, a taky má ten radar hezky nacpaný do masky. Tady ho ale všichni už poznaj.
Naposledy upravil(a) Andrew dne 19 pro 2006, 09:38, celkem upraveno 1 x.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin
Tak to mi nená nezareagovat.Tu Astru totiž tak tu já nemám rád.Byl jsem v Bešňové na dovolené a taky jsme tošku jezdily po okolí.Koho by napadlo ze ve 40 ctce kde je dodatková tabulka výjezd vozidel zimní údržby budou 4.září měřit rychlost.
Jeli jsme 3 za sebou.Slovenskou dodávku ani nestavěli polskou Corsu co jela pře de mnou tak jo a mne s fáčkem taky.
Víte aký přestupek jste udělal blka bla bla bla 63 a bude to staát 2000 Sk.
Tak to je slušná pálka.Ale stejně šli jen po "neslovákách".
Jeli jsme 3 za sebou.Slovenskou dodávku ani nestavěli polskou Corsu co jela pře de mnou tak jo a mne s fáčkem taky.
Víte aký přestupek jste udělal blka bla bla bla 63 a bude to staát 2000 Sk.
Tak to je slušná pálka.Ale stejně šli jen po "neslovákách".
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
A byl ten polda, co vás stavěl silnější s přehazovačkou na hlavě, a hlavně velice nepříjemný?
Jestli jo, tak to je jeho specialita, neměřit tam, kde je to nebezpečné, ale tam kde najvíc vybere na pokutách.
Jestli jo, tak to je jeho specialita, neměřit tam, kde je to nebezpečné, ale tam kde najvíc vybere na pokutách.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin
Nevím měl čepku.Ale byli dohromady 2 chlapi a jedna ženská taková zrzečka.Chtěl jsem jim hodit něco do kapsy ale 3 je moc.Pak už jsem do nich moc neryl neboť jsem měl jen "duplikát" řidičáku kterej platí jen v ČR.Ukázal jsem mu jen doklady od auta a pas.Na řidičák jsem raději "pozapoměl".Jinak by to bylo určo za víc.
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
Domácí naštěstí tuhle Astru poznají i zezadu. Ten polda je vysazenej hlavně na turisty a dává pokuty i za úplné pitomosti, žadná slovní domluva u něj neexistuje.