PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat? Udělej to zde
Re: PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat? Udělej to zde
Já chci moc poděkovat Davidovi B za sestavení PP na TID a hlavně TRDLOvi za jeho odbornou montáž a přístup. Pokud jste někdo slabší na ruce, pak si to raději nechte udělat u odborníka jako já. Stojí to za to. Dokonce ted mám i manuelní klimatronik Dííííky kluci.
- Reklama
A to je co manuální Climatronic ?dimi píše:Dokonce ted mám i manuelní klimatronik Dííííky kluci.
Mobil : 602318645
To jsem si tak nazval já. V podstatě to je toto. Palubní počítač se spojí s tlačítkem zapínání manuelní klimy a přidá se čidlo vnitřní teploty vzduchu v kabině. PP pak má v menu, že si nastavíš teplotu a rozpětí třeba 2 stupně a PP ti pak bude zapínat a vypínat klimu a udržovat ti tak nastavenou teplotu. A pokud budeš chtít klimu používat jako dosud, tak si jen v menu PP nastavíš vypnout a ovládáš jen tlačítkem. Super vychytávka ten PP a je to za pár korun.Defender píše:A to je co manuální Climatronic ?dimi píše:Dokonce ted mám i manuelní klimatronik Dííííky kluci.
Tak se domluv s Trdlem, určitě ti rád pomůže. Já bych to asi sám nezvládl namontovat a takhle to mám od odborníka a se zárukou. A ještě příjemnej den s fajn lidmi. Za ty prachy to fakt stojí.
No já PP mám a s Trdlem se uvidím zítra, takže jasná páka, dotaz to jistí , díky za info, netušil jsem, že to tady už někdo takhle zmáknul
děkuji tímto cobeinovi za pomoc při koupi Air force Van II
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Takže popořadě, tímto chci poděkovat RomanoviK za vyprojektování modulu na zavírání oken dálkou a taky za to, že toto dal nezištně v plen všem tady na fóru, díky perfektní prácička
Dále Apíkovi za bezchybné vyrobení a ve spolupráci s RomanemK a Trdlem za vychytání všech možných i nemožných chyb s variací pro 4 okna
A ve finále Trdlovi za promptní a bezchybnou instalaci dnes na Černém Mostě v podzemních garážích Ikea (jen jedna výtka, málem si nás nevšiml, když jsme ho na Chlumecký míjeli, a to jsem troubil )
Dále Apíkovi za bezchybné vyrobení a ve spolupráci s RomanemK a Trdlem za vychytání všech možných i nemožných chyb s variací pro 4 okna
A ve finále Trdlovi za promptní a bezchybnou instalaci dnes na Černém Mostě v podzemních garážích Ikea (jen jedna výtka, málem si nás nevšiml, když jsme ho na Chlumecký míjeli, a to jsem troubil )
Nemáte zač hoši.
(Defe, já si Vás vážně nevšim, až když jste nás přdejeli, tak mi Marťa říká, hele to jsou oni... no už taky stárnu, no...)
(Defe, já si Vás vážně nevšim, až když jste nás přdejeli, tak mi Marťa říká, hele to jsou oni... no už taky stárnu, no...)
END
- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
Tak já bych chtěla hrozně moc poděkovat Remusovi za pomoc při koupi Vauxhall airbagu z Allegra, konečně po roce jsem ho díky němu sehnala. Díky, díky, díky
BMW 530xD E60
Já bych chtěl velice poděkovat RomanuK za krytku airbagu https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=8&t=11660 a hlavně za skvělé provedenou výměnu .
Konečně má volant zase normální vzhled.
Ještě jednou velké díky Romane
Konečně má volant zase normální vzhled.
Ještě jednou velké díky Romane
Díky všem za podporu, vy hadi dostali jste mně, jsem tu i slzu uronil....
Jmenovitě to tu nebudu rozepisovat, bylo by to na dlouho, ale jednoho přece musím.... viď Apiku.
Jmenovitě to tu nebudu rozepisovat, bylo by to na dlouho, ale jednoho přece musím.... viď Apiku.
END
-
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych poděkovat Trdlovi, že se tu na to nevysral..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Ty woe Frydexi, tak teď čumím.... Nejen že bych to od tebe nečekal, ale navíc v tomhle topicu, kterej vím, že ti není po srsti...
END
Připojuji se k Frydexovi .Frydex píše:Chtěl bych poděkovat Trdlovi, že se tu na to nevysral..
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
No... není třeba psát zbytečně, jen když je co říct.
Moje Astrina 1,7DTi