Štrádův topic
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Štrádův topic
Tak Mariánky jsou malý a nákladáků,tedy aspon firem s nimi je dost,ale já makám taky na nákladáku nebo bagru nabo bob cat nabo plošině tady po západě a občas na těch stavbách nebo i cestách se vyskytnou také případy tak je hned fotím když to jde!Parkování mi neva tady u nás,ale občas bych si sní udělal místo pro parkování nejradši.Jinak s ní nakládám a odvážím občas ty vraky co ponás zůstanou
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
tady je ta ruka na ukázku..
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
jinak takhle to dopadne,když kolegové jedou na místo pracoviště,přibrzdí kvůli odbočující dodávce a ze zadu se přivalí koník co to nedobrzdí a obtiskne se na vás!Jinak ten koník byl fungl novej ještě na převozkách-si pilot vydělal!
Na štěstí se nikomu nic nestalo,jen Ducáto pochroumaný,zařel se pojistnej ventil čerpadla nafty při nárazu a rádio co bylo namontovaný v panelu a pojištění těma zobáčkama co má ta klec na něj,tak jsem nepochopil jaká to muse být šlupa,protož to rádío normálně vyletělo ven celý!!!
Na štěstí se nikomu nic nestalo,jen Ducáto pochroumaný,zařel se pojistnej ventil čerpadla nafty při nárazu a rádio co bylo namontovaný v panelu a pojištění těma zobáčkama co má ta klec na něj,tak jsem nepochopil jaká to muse být šlupa,protož to rádío normálně vyletělo ven celý!!!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
tady tátovo půl roku starej fungl mazlík od opla do kterého jsem ho nahučel já!!!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
když to tady tak pročítám, je něco v čem jsi seděl za volantem a nezrušil to?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
no celkem skoro všechno hele,ale jezdit umím,jen to pokaždé nebyla moje chyba!Aby si někdo pak nemyslel,že jsem nějakej bezmozkovej střelec!To docáto jsem neřídil já,jel jsem z nákladákem za nima o kus dál!Jinak to zapadnutí V3S je taky moje,to jsem si myslel že dám,ale neměl jsem tak zmapovanej ten terén a znáš to ne (kde končí Hummer začína V3Ska a o týden později tam kolega utopí plošinu!Sme hrozní maniaci!Jo ještě jsem se pševráti s bagrem,ale foto nemám,jen jizvu na památku na uchu,díky bohu to dopadlo dobře,jinak bych už ho neměl kdyby to sklo jen o pár mm padlo víc k hlavě!!!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak včera jse rozhodlo,že půjde motor s fáčka ven a fáčko do šrotu,pač po novele zákona je buhužel už neprodejný a hlavně překáží,takže za eko papír kastle zadarmo do šrotu!Jen motoru byla škoda,tak včera čirou náhodou nebylo co dělat,tak jsme se do něj pustili!Chvíle momntování a byl přichystanej na cestu ven,jak to udělat,naštěstí byla při ruce plošina,tak nás nic jiného nenapadlo než ho vyndat s ní!Motor půjde do škádle a udělá ješte pěknou parádu,ještě 5kvalta a bude to raketa!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem byl ted týden v Plzni montovat bezpečnostní kamery na křižovatkách,stojím v koši plošiny,v klídku si montím ty kamrky a najednou rána-kouknu a pán z německa si to valil po hlävním tahu středem Plzně a asi si spletl cestu a chtěl to otočit že pojede zpět,ale bohužel si nevšiml tramvaje a bum bác vymalováno,BMW na odpis,jenu a spolujezdkyni vedle nic a holku co byla v zádu,tak pajdala a přijela pro ní sanitka,hned tam byli chlupatí a od dopravního podniku a začli čmárat těma jejich značícíma sprejema situaci nehody na selnici!Mezi tím se tak utvořila tramvajové depo(kalamita,štrůdl)!No prostě spestření praconího dne a dobrá šou
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
To si tam montoval na Karlovarske jen kamery nebo davali i fotici radary?
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Montujem pouze (vlastně vyměnujem staré za nové)bezpečnostní kamery co hlídají situacina silnici a okolí křižovatek a taky zda to neproletíš na červenou,výměna celke 30kusů a do budoucna jich má být až 200!Zatím jsem se u žádne s radarem nesetkal,kdyby něco,pokud jsi plzenák,dám echo kde jsou!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak opět zážitek,já na to mám štěstí snad nebo co!Dnes v noci kolem 3h jsme byli u kámoše na baráku,čučíme na dývlo,popíjíme decentně a já slyšel nějaké rány,se mi smáli,že prej mám halužky a za 20min už 2 kluci chtěli jet dom,tak je jdem vyprovodit a otevřít bránu a paní na kilometrové rovné a prázdné selnici leží ve směru jízdy s autem na bodě-nechápačka!A pak že mám halužky,tak jsem to cvakl a šli sme chrápat,půl hodky jsme čekali na to co se bude dít,nic se nedělo,ani hasiči,ani odtahovka,jen poliši seděli v new Vochcávce a Fábce a topili si!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Mariánky-hory nebo konec světa!Takhle to vypadá u nás u baráku a moje astrule po probuzení každé ráno!
Kde se ta bílá sra.ka pořád bere,už mě to sere!
Kde se ta bílá sra.ka pořád bere,už mě to sere!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
bratrova pumyce...
- Přílohy
-
- DSC03767.JPG (26.83 KiB) Zobrazeno 2134 x
-
- DSC03764.JPG (27.57 KiB) Zobrazeno 2134 x
-
- DSC03751.JPG (26.38 KiB) Zobrazeno 2135 x
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak po týdnu jsem dorazil dom a ten sníh už mě opravdu sere,hrablem už to neni kam hrnout a mokrej sníh se blbě hází na ty bariéry,tak jsem si na něj vzal techniku a trochu jsem si zametl před dvorkem,už jsem nemohl skoro zajet do dvora a zaparkovat před barákem!Za 2hodky hotovo a paráda!
Jen co uklidím bobka-ccapůl hodky,tak začlo sypat znovu a než jsem se vysprchnul a převlíkl,tak jsem měl zas 1cm na autě
Zítra si asi vydlabu iglů,nebo dočasnou garáž v tý hromadě
Jen co uklidím bobka-ccapůl hodky,tak začlo sypat znovu a než jsem se vysprchnul a převlíkl,tak jsem měl zas 1cm na autě
Zítra si asi vydlabu iglů,nebo dočasnou garáž v tý hromadě
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se dnes probudil a místo dlabání iglů si můžu vzít hrablo a můžu hrabat znova,přes noc napadlo zas 5cm sněhu!Asi budu jak ptáci,na zimu do teplých krajin!
Hele-klído mi sem pište,rád pokecám!
Hele-klído mi sem pište,rád pokecám!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda