Nojo ceny jdou dolu, to jsi nevěděl?monderka1 píše:Ta za tech 119 000 vypada pekne, je tto naky levny,ne?

Nojo ceny jdou dolu, to jsi nevěděl?monderka1 píše:Ta za tech 119 000 vypada pekne, je tto naky levny,ne?
Všechno jde, když se chce..i prodat auto..všichni vidí krizi, ale to, že je zima nevidí nikdo..auta se točí hlavně na jaře, tam prodat problém nebudeAstraMan píše:No copak koupit novější auto je dnes výhodné, ale !!!
1) To svoje původní hned tak neprodáš![]()
2) Málo kdo má možnost si ihned koupit druhé novější auto k tomu nynějšímu
3) Komu by se teď chtělo platit dvě pojistky
Však já vím, že mám starou popelnicu..já jsem to spíš směřoval k tématu - jednoznačně PRODAT.milosh píše:Salame ty tady nemachruj mas auto taky uz ted 8 let stary a 8 nebo 11 mi uz tak velkej rozdil neprijde
Ale me se libi, ja jsem na starsiSalám píše:Však já vím, že mám starou popelnicu..já jsem to spíš směřoval k tématu - jednoznačně PRODAT.milosh píše:Salame ty tady nemachruj mas auto taky uz ted 8 let stary a 8 nebo 11 mi uz tak velkej rozdil neprijde
mel jsem s105 v mladi a staciloAstraMan píše:Protože jsou více zajeté, takže už tak neodmlouvajíAle i to stáří jen do učité míry, jinak by si jezdil š120 za Jóžinem z Bážin
jj, s105 - nexia - astra - ?AstraMan píše:Předpokládám že ta š105 bylo první auto
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |