Pokuta a body :(
Re: Pokuta a body :(
Gallo: napiš jim to, nebo řekni pokud jdeš vysvětlovat osobně přesně jak ti psal Frydex. Hokej s označením radarů byl až letos, loni se na to nehrálo...
Jinak já jezdím od 1996 a zastavujou mně v průměru tak 3x měsíčně...
END
- Reklama
to zmrzlina: Jj, už jsem četl a k novýmu autu gratuluju a přeju ať jen dobře slouží. No, snad Tě nepotká co mě. To je tak, když to tam namontujou a nic neřeknou. Jinak bych si dal majzla. Holt osud
Trdlo píše:Gallo: napiš jim to, nebo řekni pokud jdeš vysvětlovat osobně přesně jak ti psal Frydex. Hokej s označením radarů byl až letos, loni se na to nehrálo...
No tak to Ti kamaráde nezávidím. My tu asi máme líny poldy, nebo nevím. Je ale fakt, že místy kde obvykle stojí moc nejezdím.
Gallo, jsem Vám to u Joela říkal - Radvánovice u Turnova, pevnej radar, vím o něm, jsou mezi turnovem a jíčínem 2, a stejně na mně blikal.... Na kraji vesnice jsem měl 50, nějak jsem se ale zamyslel a jak to je k radaru přes horizont, šup už tam bylo víc... Takže pozor si člověk nedá...
No ono to bude tím, že hodně jezdím a nějak neřeším kudy, většinou, když Tě zastaví stáťáci tak pokud to není blb, kterej chce zamachrovat, nebo má splín, že mu stará nedala (ale to je tak jeden z deseti) tak ty jsou v poho. Kouknou, max. upozorněj a jedeš dál. Ale ty k*rvy městský....
No ono to bude tím, že hodně jezdím a nějak neřeším kudy, většinou, když Tě zastaví stáťáci tak pokud to není blb, kterej chce zamachrovat, nebo má splín, že mu stará nedala (ale to je tak jeden z deseti) tak ty jsou v poho. Kouknou, max. upozorněj a jedeš dál. Ale ty k*rvy městský....
END
Já taky neřeším kudy jet a to taky jezdím hodně. Asi mám teda štěstí, že mě nestavějí. Čoveče, já ještě měšťáka v akci neviděl. Oni tady nejsou vidět ani tak, takže to bude asi tím.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem valil do vozovny, poslední kolečko a kousek před vozovnou policajti. Koukám, a říkám si, ty jo, ještě mně nikdy nekontrolovali, (na dálnice bez DZ za pokutku - to neplatí, to nebyla kontrola), tak schovám káru, uběhne 15 minut, tak si to šinu z vozovny, že mně zastaví, ještě kvůli tomu jedu na druhou stranu než normálně domů a oni už tam nebyli....
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Kdyby pomahaci nebrali, tak bych uz asi 30x prisel o papiry ....x-krat pokuta za parkovani v praze, 2xdrink drive (za to se stydim i po letech..) a nekolikrat rychlost...za zminku snad stoji jen 98 v padesatce a 208 v devadesatce ...byl jsem strasny kkt Uz skoro rok jsem bez pokuty a jsem na to patricne hrdy
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
Ty jsi jak ten frajer ve filmu TAXI ten taky kolem radarů ,lítá"
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
vlastník vozidla musí vědět kdo vozidlo užíval... takže nesmí říct že nevi kdo s autem jel musí řict že ví kdo s autem jel... ale že podle zákona bla bla bla to byla osoba blízka a tim to pro tebe končí... ( příbuzný v řadě přímé, sourozenec a manžel, partner; jiné osoby v poměru rodinném nebo obdobném se pokládají za osoby sobě navzájem blízké, jestliže by újmu, kterou utrpěla jedna z nich, druhá důvodně pociťovala jako újmu vlastní )Frydex píše:No mají jeden rok na to, aby si tě předvolali, takže tohle by splňpvali. Teď jde o to, jestli že opravdu není vidět ksicht a není tedy jasné kdo to auto řídil, tak prostě řekni, že nevíš kdo to mohl řídit, že tys tam prostě nejel a hotovo. Že auto používá v rodině více lídí a že to prostě nevíš kdo s tím jel. Takhle jsem to praktikoval už vícekrát a žádný problém...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Luboš X17DTL
Doufám, že si z toho něco vezmeš Konečně budu za tebou jezdit jako rovnocenný a né méněcennýGallo píše:No přátelé, dovoluji si otevřít tento topik.
Přišel mi pozdrav z městského úřadu v Prostějově. Překročil jsem rychlost o 8km. Blýskl mě radar na sloupě. Chtějí po mě vysvětlení. Samozřejmě poslali fotku, ale je z kopírky, takže jsem měl problém poznat auto, natož sebe za volantem. Těžko říct, jak vypadá originál...
Prosím Ty, co už tento problém řešili o radu, nebo někoho fundovaného a znalého práva o radu, co jím odpovědět. Skutek se stal loni, a to 8.11. Můžou toto vůbec? Jak to bylo s radary a městskou policii? Není nějaká lhůta na doručení toho přestupku?
Dík za každý názor
btw. Hoď to na robu, stejně nejezdí a má řidičák na ho.no
A když se necháš ostříhat, tak tě stejně nepoznají
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Taky čekám. Vím kde, vím kolik, tak snad za 1000,- a body... to se uvidí....
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno ja mam papiry od roku 2000. Mno a za tu dobu, me staveli, tak 6x plus 1xpri nehode (mel jsem navstevu v kufru).
A pokutu jsem nikdy nedostal. Nejezdim extra moc, ale min 200km dam.
Jen se divim, ze nic neprislo na firmu kdyz jsme jeli z nemecka. Na tachaci nebylo min nez 160, ale vetsinou 180, ale spotreba 18l/100km.
A pokutu jsem nikdy nedostal. Nejezdim extra moc, ale min 200km dam.
Jen se divim, ze nic neprislo na firmu kdyz jsme jeli z nemecka. Na tachaci nebylo min nez 160, ale vetsinou 180, ale spotreba 18l/100km.
Manli2 má naprostou pravdu..slovo NEVÍM oni neberou a ani vzít nemůžou..pokud není vidět obličej, tak "osoba blízká", podpis a za 2 minuty hotovo a ide se na pivo
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
HerryCZ: No pokud jste jeli po dalnici, tak je o jednoduche...v Nemecku neni max.povolena rychlost, ale max. doporucena rychlost. Pokud ji prekrocis, nestavi te, ale v pripade nehody, at uz ji zavinis ty nebo nekdo jiny, jsi vinen ty. Ja jezdil i 200 kolem Polizei a nic..
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
JoeL: I v CZ az do OV ??