Nechcu tady dělat OT ale s tím nesouhlasímMajesty píše:... dneska už ani na toho doktora.
Spolek nezaměstnaných...
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
To snad neni OT. Je to diskuze o životě a neživotě v nezaměstnanosti.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
nezaměstnany
Hoj , tak to asi vypada že se připojim k dlouhé řadě nezaměstnanych Po 15 letech To je opravdu hnus
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
By mě zajímalo, co by Ti SCHOPNÍ poslanci udělali při volbách, kdyby ani jeden Čech nešel volit By se každý chtěl zvolit na vedoucí funkci, tudíž by se tam náherně pobili
Jenže pak by jsme už na koho neměli schvalovat vinu na platech, tak by jsme pobili i sami sebe a nakonec by tady zase začali běhat MAMUTI
Jenže pak by jsme už na koho neměli schvalovat vinu na platech, tak by jsme pobili i sami sebe a nakonec by tady zase začali běhat MAMUTI
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
neboj oni by se domluvili že by se každý měsíc pro jistotu střídali... aby měli hafo prachů... koryto jako koryto...AstraMan píše:By mě zajímalo, co by Ti SCHOPNÍ poslanci udělali při volbách, kdyby ani jeden Čech nešel volit By se každý chtěl zvolit na vedoucí funkci, tudíž by se tam náherně pobili
Ty víš co už jsem ale přemýšlel...že napíši do Poslanecké sněmovny aby mi někdo poslal číslo účtu..abych jim mohl zaslat peníze..vždyt jich maj tak málo..to by mě zajímalo kdo by se příhlásil...
PS: doufám že si na Vánoční svátky schválili 16 a 17 platy...
taky nesouhlasím, protože lidi co nemaj ani na toho doktora to platit nemusí...Salám píše:Nechcu tady dělat OT ale s tím nesouhlasímMajesty píše:... dneska už ani na toho doktora.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
tak o tom nepochybuj a mimo to ještě nějaké odměny aby měli chudáci ne nějaký ten dáreček, třeba nějakou malinkou vilku (30+10) a nebo nějaké lidové autíčko (A8 nebo něco podobně malého)rychlyradim píše: . . . . . .
PS: doufám že si na Vánoční svátky schválili 16 a 17 platy...
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Ja som svojmu šefovi o 13 rokov mladšiemu povedal, keď ma vyhadzoval z kancelárie a chechtal sa mi do tváre"čo si to dovoluješ ty sopliak". Mám 19 rokov praxe v tej istej "firme" a dostal som náležitý vianočný darček. Osobné nezvýšené, 3/4 ročné odmeny 0, koncoročné odmeny 0, zníženie platu o 15% a ďalší rok úplne bez odmien. A to som v štátnej firme. Mám rodinu, splácam auto... Zostáva nám len veriť, že raz...
Astra II
Pico píše:Ja som svojmu šefovi o 13 rokov mladšiemu povedal, keď ma vyhadzoval z kancelárie a chechtal sa mi do tváre"čo si to dovoluješ ty sopliak". Mám 19 rokov praxe v tej istej "firme" a dostal som náležitý vianočný darček. Osobné nezvýšené, 3/4 ročné odmeny 0, koncoročné odmeny 0, zníženie platu o 15% a ďalší rok úplne bez odmien. A to som v štátnej firme. Mám rodinu, splácam auto... Zostáva nám len veriť, že raz...
Myslim ze verit je to jediny co ti z praci nepomuze...
Holt zalezi na tom jak se kdo kde chytne...ja kdyz delal v soukromejch malejch firmach...v Praze Pruhonice a pak v centru na Florenci tak to bylo neco jako....delej prvni a posledni...a vejplata byla az asi na 8. miste...Sef byl ****** sestril kde mohl atd...
Po zmene uz jsem spokojen....fakt vopruz
LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Tak všem držím aby jste bnasli brzy práci. Ja jvůli malému palatu odešel s IT oddělení od soukromníka, protože neplatil nic moc. Na zcela jiné řemeslo a s 40% jsem stratil přehled v IT odvětví. Nastoupil jsem do bankovního sektoru, kde se s IT věcmi moc nesetkám. Dělám site na IT oddělení pro podpori Internet banky, Mobil banky a spoustů těchto služeb v bankovnictví a je to zcela o něcčem jiném, jak platově, tak po všech stránkách. Ale má to jedno velké mínus, je to šílená práce na psychiku člověka, denně 80 hovorů atd. Tak držím pakce, všem.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Všichni tady nadáváte že vás vyhodí ve zkušební době... a proč souhlasíte ze zkuební dobou? Zamestnavatel je povinnem vám zkušební dobu dát pokud chcete, pokud nechcete tak nema pravo vas do ni nutit. Sice ve zkusebni dobe muzete odejit ze dne na den ale to je tak jedina vyhoda....Navic do 30 let veku na vas plati 1+1 jeden mesic dam vypoved a druhy na konci odchazim...