![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Ano ano aj policia v Bulharsku
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Po Praze jezdí i taxi Zafira H (a má dokonce nějaký ekologický pohon)Majla píše:Po Praze jezděj žluté taxíky. Vídávám HB a Caravan
jj, tak nim taky patří. Je to jedna firma. jmenovat jí nebuduKLF píše:Po Praze jezdí i taxi Zafira H (a má dokonce nějaký ekologický pohon)
Zafira H? něco mi uteklo? (asi tak 6 řad)KLF píše:Po Praze jezdí i taxi Zafira H (a má dokonce nějaký ekologický pohon)Majla píše:Po Praze jezděj žluté taxíky. Vídávám HB a Caravan
Sorry, asi jsem měl napsat Zafira vycházející z řady H - nebuďme puntíčkáři, všichni víme, o čem je řečMike.S píše:Zafira H? něco mi uteklo? (asi tak 6 řad)KLF píše:Po Praze jezdí i taxi Zafira H (a má dokonce nějaký ekologický pohon)Majla píše:Po Praze jezděj žluté taxíky. Vídávám HB a Caravan![]()
jj to můžu potvrdit, taky je tady potkávám docela častoDark píše:Tady v Brně klasika několik taxíků...Ale pak teda hlavně lidi kolem heren ADMIRAL.. nebo možná to jsou technici těch automatů, to nevím jistě..Ale Aster mají spoustu...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |