VTIPY
Re: VTIPY
Třeba tu už je :
Našla jsem u manžela v telefonu kontakt "bezplatný sex"
Já ti dám bezplatný sex !!
Nevydržela jsem a zavolala jsem na to číslo.
Když zazvonil můj vlastní mobil, skoro jsem dostala infarkt.
Debil jeden!!!
Našla jsem u manžela v telefonu kontakt "bezplatný sex"
Já ti dám bezplatný sex !!
Nevydržela jsem a zavolala jsem na to číslo.
Když zazvonil můj vlastní mobil, skoro jsem dostala infarkt.
Debil jeden!!!
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kW
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
- Reklama
Manželka se rozhodne koupit manželovi netradiční dárek k narozeninám a tak jde do Zverimexu, ale tam se jí všechna zvířata zdají moc drahá. Ptá se tedy prodavače, jestli nemají něco levnějšího.
- "No, měli bychom tady žábu, za 500,- Kč."
- "Žábu? Co je prosím Vás na obyčejné žábě takového, že tolik stojí?"
Prodavač vysvětluje:
- "No jak bych Vám to řekl, no prostě, ta žába umí úžasně orál." Žena si to promyslí a s vidinou, že by se zbavila jedné z "povinností", žábu nakonec koupí.
Večer manželovi poblahopřeje a předá mu dárek s patřičným vysvětlením. Manžel celý natěšený se rozhodne dárek vyzkoušet.
V noci manželku probudí ze spaní nějaké zvuky z kuchyně, potichu se tedy přikrade do kuchyně a vidí manžela a žábu jak listují v kuchařských knihách, kolem všude rozložené pánve a hrnce a pod. Nechápavě se obrátí na muže:
- "Co tady proboha vyvádíš a ještě k tomu s tou žábou?"
Manžel odpovídá:
- "Jakmile se žába naučí vařit, letíš z domu!"
- "No, měli bychom tady žábu, za 500,- Kč."
- "Žábu? Co je prosím Vás na obyčejné žábě takového, že tolik stojí?"
Prodavač vysvětluje:
- "No jak bych Vám to řekl, no prostě, ta žába umí úžasně orál." Žena si to promyslí a s vidinou, že by se zbavila jedné z "povinností", žábu nakonec koupí.
Večer manželovi poblahopřeje a předá mu dárek s patřičným vysvětlením. Manžel celý natěšený se rozhodne dárek vyzkoušet.
V noci manželku probudí ze spaní nějaké zvuky z kuchyně, potichu se tedy přikrade do kuchyně a vidí manžela a žábu jak listují v kuchařských knihách, kolem všude rozložené pánve a hrnce a pod. Nechápavě se obrátí na muže:
- "Co tady proboha vyvádíš a ještě k tomu s tou žábou?"
Manžel odpovídá:
- "Jakmile se žába naučí vařit, letíš z domu!"
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
Přerov
-
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
-
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
A to jsem si chtěl kupovat před měsícem novou 3D televizi, no ještě že jsem to neudělal! A nechal jen opravit starou ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
-
Baví sa Obama s Merkelovou o časových pásmach a aké to prináša problémy.Merkelová vraví:To mi hovorte,raz som volala Japonskému premiérovi a chcela som mu zagratulovať k zvoleniu a v Tokiu bolo 3 hodiny ráno a ja som ho zobudila,to bol ale prúser.Obama hovorí,to nič nie je,to ja som včera volal Putinovi nech dá okamžite vyšetriť vraždu Borisa Nemcova a tam bolo 3 hodiny pred ňou,no Angela neporazilo bi ťa?
To nejlepší z Blanky:
- Pepíčku, co dělá tvůj tatínek?
- Tancuje v gay baru.
- Vážně?
- Ne, on projektoval kabely do tunelu Blanka, ale my se za to doma stydíme.
Tunel Blanka začíná být jako paní Columbová. Stále se o ní mluví, ale nikdo ji (ho) nikdy neviděl.
Tunel Blanka je první stavbou na světě, která ještě před oficiálním otevřením potřebuje rozsáhlou rekonstrukci.
Otevření tunelu Blanka bylo znovu odloženo... "Tunel Blanka byl nominován na Stavbu roku 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022..."
V tunelu Blanka byli objeveni blaničtí rytíři. Podle jejich vyjádření bude tunel otevřen "Až bude českému národu nejhůře".
Květen 2020: Prezident Škromach se chystá otevřít tunel Blanka.
Akce přerušena, ekoaktivisté zjistili, že uvnitř tunelu jsou vzácné plísně.
Tomu tunelu v Praze neměli dávat ženský jméno. Se pak nemůžou divit, že je vodspoda mokrá, furt rozdělaná a nikdo neví, kdy bude konečně hotová.
Policie vyjádřila obavy, že Blanka je tunel.
Už jenom čekám, kdy z Blanky vyjede metro D.
Eiffelova věž: 1 rok
Vyslat člověka na měsíc: 3 roky
Hooverova přehrada: 5 let
Cheopsova pyramida: 10 let
Tunel Blanka: těžko říct
- Pepíčku, co dělá tvůj tatínek?
- Tancuje v gay baru.
- Vážně?
- Ne, on projektoval kabely do tunelu Blanka, ale my se za to doma stydíme.
Tunel Blanka začíná být jako paní Columbová. Stále se o ní mluví, ale nikdo ji (ho) nikdy neviděl.
Tunel Blanka je první stavbou na světě, která ještě před oficiálním otevřením potřebuje rozsáhlou rekonstrukci.
Otevření tunelu Blanka bylo znovu odloženo... "Tunel Blanka byl nominován na Stavbu roku 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022..."
V tunelu Blanka byli objeveni blaničtí rytíři. Podle jejich vyjádření bude tunel otevřen "Až bude českému národu nejhůře".
Květen 2020: Prezident Škromach se chystá otevřít tunel Blanka.
Akce přerušena, ekoaktivisté zjistili, že uvnitř tunelu jsou vzácné plísně.
Tomu tunelu v Praze neměli dávat ženský jméno. Se pak nemůžou divit, že je vodspoda mokrá, furt rozdělaná a nikdo neví, kdy bude konečně hotová.
Policie vyjádřila obavy, že Blanka je tunel.
Už jenom čekám, kdy z Blanky vyjede metro D.
Eiffelova věž: 1 rok
Vyslat člověka na měsíc: 3 roky
Hooverova přehrada: 5 let
Cheopsova pyramida: 10 let
Tunel Blanka: těžko říct
Přerov
Přerov
Přijede blondýna na parkoviště a při vystupování z vozu objeví na dveřích velkou promáčklinu.
Zoufale běhá kolem dokola a přemýšlí, co s tím. Všimne si jí kolemjdoucí muž a když mu řekne,
co se stalo, tak jí poradí, aby foukala do výfuku, že se to zase nafoukne a promáčklina zmizí.
Blondýna fouká a fouká. Jde kolem další blonďatá kolegyně a ptá se jí, proč to dělá.
Blondýna vysvětluje, že to chce zase nafouknout. Kolegyně se směje a říká:
"ach ty hloupá, tohle přece nemůže fungovat!"
- "Proč ne?" ptá se blondýna.
"Protože jsi nechala otevřené okno!"
Zoufale běhá kolem dokola a přemýšlí, co s tím. Všimne si jí kolemjdoucí muž a když mu řekne,
co se stalo, tak jí poradí, aby foukala do výfuku, že se to zase nafoukne a promáčklina zmizí.
Blondýna fouká a fouká. Jde kolem další blonďatá kolegyně a ptá se jí, proč to dělá.
Blondýna vysvětluje, že to chce zase nafouknout. Kolegyně se směje a říká:
"ach ty hloupá, tohle přece nemůže fungovat!"
- "Proč ne?" ptá se blondýna.
"Protože jsi nechala otevřené okno!"
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Přerov
Přerov
- monty.roman
O místo mechanika se uchází bývalý gynekolog a hovoří s majitelem servisu:
Majitel říká: "Máte za úkol udělat generálku motoru a musíte to stihnout za 4 hodiny, pak vaši práci ohodnotíme a maximum je 100 bodů."
Gynekolog se dá do práce a stihne to těsně pod 4 hodiny.
Majitel pak přijde nadšený za gynekologem a povídá: "Takže jak tak na to koukám, máte to za 150 bodů takže vás bereme."
Gynekolog říká? "Moment, říkal jste že maximum je 100 bodů, tak jaktože 150?"
No, to máte takhle - 100 bodů máte za tu precizně provedenou generálku a těch 50 za to, že jste to všechno udělal výfukem."
Majitel říká: "Máte za úkol udělat generálku motoru a musíte to stihnout za 4 hodiny, pak vaši práci ohodnotíme a maximum je 100 bodů."
Gynekolog se dá do práce a stihne to těsně pod 4 hodiny.
Majitel pak přijde nadšený za gynekologem a povídá: "Takže jak tak na to koukám, máte to za 150 bodů takže vás bereme."
Gynekolog říká? "Moment, říkal jste že maximum je 100 bodů, tak jaktože 150?"
No, to máte takhle - 100 bodů máte za tu precizně provedenou generálku a těch 50 za to, že jste to všechno udělal výfukem."
[b]Astra G sedan 1.8, X18XE1, 100 edition, Ethanol E85, OPCOM 1.39 ENG[/b]
Galerie zde: http://1drv.ms/1JE7gpZ
Galerie zde: http://1drv.ms/1JE7gpZ
Vykračuje si chlapec cez tmavý les, keď tu zrazu stretne Ježibabu. Hrbatá, chlpatá, smradľavá, z bradavice jej tečie hnis, na ramene jej sedí kocúr. Ježibaba sa usmeje a vraví:
- Chlapče, aký si ty mladučký, krásnučký, voňavučký. Keď uhádneš čo za zviera mam na pleci, tak sa somnou budeš celu noc vášnivo milovať ...
Chlapec zdesený pozrie na kocúra a vykokce:
- O-o-o-o-orol ...
- No nie je to tak úplne presne, ale uznávam ti to ...
- Chlapče, aký si ty mladučký, krásnučký, voňavučký. Keď uhádneš čo za zviera mam na pleci, tak sa somnou budeš celu noc vášnivo milovať ...
Chlapec zdesený pozrie na kocúra a vykokce:
- O-o-o-o-orol ...
- No nie je to tak úplne presne, ale uznávam ti to ...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Tu odstrihnite - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Opel astra g 1.4 16V 2003 Z14XE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=24585
Opel astra g 1.4 16V 2003 Z14XE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=24585
-
- Kontaktovat uživatele:
Pani ucitelka se pta deti jestli vi co je manifest a jestli by to umeli pouzit ve vete.
Nikdo se nehlasi jen Pepicek.
Pani ucitelka si rika, mno tak k tomu snad nic sprosteho.
Tak jej vyvola a Pepicek spusti.
Vsem babam smrdi pi*a, ale Mani fest.
Nikdo se nehlasi jen Pepicek.
Pani ucitelka si rika, mno tak k tomu snad nic sprosteho.
Tak jej vyvola a Pepicek spusti.
Vsem babam smrdi pi*a, ale Mani fest.