Jo, vyrábí je Hanácká firma Katóda a dodává do práglu fa. Anóda...Defender píše:No jestli voni ty baterkárny nejsou náhodou postavený na Moravě kde se určí dodávka do Prahy, to se to potom machruje![]()
Gallo píše:Jo, vyrábí je Hanácká firma Katóda a dodává do práglu fa. Anóda...Defender píše:No jestli voni ty baterkárny nejsou náhodou postavený na Moravě kde se určí dodávka do Prahy, to se to potom machruje![]()
.. cestuje to přez mřížka, a pak se divíte že tu neznáme jak se zapojuje uzemnění a zdrojGallo píše:Jo, vyrábí je Hanácká firma Katóda a dodává do práglu fa. Anóda...
No dám to na pravou mítu, já našel v PL Heryho Zafiru první a pak jsme se potkali na nákupuHerryCZ píše:Mno dneska jsem narazil na Rasaga v Bialsko Biale PL.
vinové gtc je v ostravě pokud vím jen jednoSalám píše:jj sem si říkal že takových Háček po Ově moc nejezdí a že to budeš Ty
Dělám to samé, ale zamykám druhým klíčem. V mrazech šetřím baterii, startér a životní prostředí.boulder píše:Včera jsem viděl modrou zafiru. Podle barvy bych řekl, že Marťaskovu. Nastartovaná, nikde nikdo, měl jsem nutkání ji přeparkovat. By hleděl jak puk. No ale vyměkl jsem...
(jo leda,že by měl nezávislé topení a mně to připadlo jak nastartované. to pak mohl být v klidu)
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |