Hej tak to také VELKÁ GRATULACE a hlavně hodně štěstí do života! No a samozřejmě to zdravíčko všem!!!HerryCZ píše:Tak a uz jsem po druhe fotrem. Dnes v 8:15 se mi narodil syn Tomas. Meri 50cm a vazi 4,44kg. Ja asik fakt neumim delat male deti.
Frydex: Jmeno Kuba pry zas az tak pekne neni.
Tak už jsem taky táta!
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak už jsem taky táta!
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- Reklama
Romane i já se připojuju, gratuluju a hlavně ať je zdravý
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky gratuluji. Na komentář, že doufám. že v blízkých 50 letech mít děti nebudu, tak musím reagovat tím, že já taky dlouho děti nechtěl. Ale když za tebou přijde kluk, (2,3r), ráno do postele a "tatí távej", nebo se řízneš do prstu, zařveš au a on přiběhne s "to se deje?", myješ auto a lítá kolem s hadrem, "umyjeme tetla, tola, dede", pak sedi za volantem a "natatuju, didim"... tohle všechno ti zůstane v hlavě a víš, že přes všechny starosti, kdy zlobí, rozbije sklenku, hraje si s nožem co zapomeneš na lince, je tohle to, co v životě dává neskutečnou radost. A to stojí za to. Dovedu si představit i život bez dětí, ale i tohle je supr.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Tak pod tohle se podepíšu,Radek ma pravdu a vím o čem mluvíRadoš 92 píše:Taky gratuluji. Na komentář, že doufám. že v blízkých 50 letech mít děti nebudu, tak musím reagovat tím, že já taky dlouho děti nechtěl. Ale když za tebou přijde kluk, (2,3r), ráno do postele a "tatí távej", nebo se řízneš do prstu, zařveš au a on přiběhne s "to se deje?", myješ auto a lítá kolem s hadrem, "umyjeme tetla, tola, dede", pak sedi za volantem a "natatuju, didim"... tohle všechno ti zůstane v hlavě a víš, že přes všechny starosti, kdy zlobí, rozbije sklenku, hraje si s nožem co zapomeneš na lince, je tohle to, co v životě dává neskutečnou radost. A to stojí za to. Dovedu si představit i život bez dětí, ale i tohle je supr.
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
Radoš 92 píše:Taky gratuluji. Na komentář, že doufám. že v blízkých 50 letech mít děti nebudu, tak musím reagovat tím, že já taky dlouho děti nechtěl. Ale když za tebou přijde kluk, (2,3r), ráno do postele a "tatí távej", nebo se řízneš do prstu, zařveš au a on přiběhne s "to se deje?", myješ auto a lítá kolem s hadrem, "umyjeme tetla, tola, dede", pak sedi za volantem a "natatuju, didim"... tohle všechno ti zůstane v hlavě a víš, že přes všechny starosti, kdy zlobí, rozbije sklenku, hraje si s nožem co zapomeneš na lince, je tohle to, co v životě dává neskutečnou radost. A to stojí za to. Dovedu si představit i život bez dětí, ale i tohle je supr.
však já to tak nemyslel tak mě neberte hned za slovo
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Radoš 92 píše:Taky gratuluji. Na komentář, že doufám. že v blízkých 50 letech mít děti nebudu, tak musím reagovat tím, že já taky dlouho děti nechtěl. Ale když za tebou přijde kluk, (2,3r), ráno do postele a "tatí távej", nebo se řízneš do prstu, zařveš au a on přiběhne s "to se deje?", myješ auto a lítá kolem s hadrem, "umyjeme tetla, tola, dede", pak sedi za volantem a "natatuju, didim"... tohle všechno ti zůstane v hlavě a víš, že přes všechny starosti, kdy zlobí, rozbije sklenku, hraje si s nožem co zapomeneš na lince, je tohle to, co v životě dává neskutečnou radost. A to stojí za to. Dovedu si představit i život bez dětí, ale i tohle je supr.
mě to taky nedá. Má pravdu předsedo!!
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Tak jsem taky táta! Dneska ráno 0:30 se nám narodila Hanička 2,70 kg a 48 cm. Radoši nemusí to být kluk i holčička bude mít (mýt) ráda Mazlika Ale jinak souhlas
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Tož veliká to gratulace!! Hlavně to zdravíčko
A poprosil bych hned za dobré paměti "návod" kterak se dělají holčičky...
Ženě se už krátí mateřská "dovolená" a tak už uvažujeme nad dalším potomkem. Syna už máme a chtělo by to teď holčičku
A poprosil bych hned za dobré paměti "návod" kterak se dělají holčičky...
Ženě se už krátí mateřská "dovolená" a tak už uvažujeme nad dalším potomkem. Syna už máme a chtělo by to teď holčičku
Bacha.... sou to šmejdi!
a) rvou páčky stěračů
b) myjou houbou do písku spadlou
ale jinak to jsou zlatíčka, gratuluju!
a) rvou páčky stěračů
b) myjou houbou do písku spadlou
ale jinak to jsou zlatíčka, gratuluju!
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky gratulace.
Jinak jak bylo receno deti jsou jak radost tak starost ci zlost. Panove ja uz frajera zhodil z kola jen proto, ze jak projizdel kolem me male, tak ji vzal pedajli. Bych neveril, ze nekdy budu takovy agresivni obranar.
PS: Vzkaz Kalouskovi a jemu podobnym zm*dum, vice danovych poplatniku uz delat nebudu.
Jinak jak bylo receno deti jsou jak radost tak starost ci zlost. Panove ja uz frajera zhodil z kola jen proto, ze jak projizdel kolem me male, tak ji vzal pedajli. Bych neveril, ze nekdy budu takovy agresivni obranar.
PS: Vzkaz Kalouskovi a jemu podobnym zm*dum, vice danovych poplatniku uz delat nebudu.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky gratuluju!!! Ať je zdravá a hodná.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Díky za gratulace, přání a rady (sem se musel smát).
Pohlaví miminka je ovlivněno prej nějakou obměnou krve. Prý se každýmu po sedmi letech obměnuje krev a nějak na základě toho se dá vyčíst kdy to bude kluk a kdy holka. Ale jestli to funguje na 100pro nevím.
Pohlaví miminka je ovlivněno prej nějakou obměnou krve. Prý se každýmu po sedmi letech obměnuje krev a nějak na základě toho se dá vyčíst kdy to bude kluk a kdy holka. Ale jestli to funguje na 100pro nevím.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
vždyť je to fuk, jestli je to kluk nebo holka, hlavně ať je mimčo zdravé - sranda je s oběma
jinak taky gratuluju k přírůstku do rodinky
jinak taky gratuluju k přírůstku do rodinky
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
"Mike.S": vždyť je to fuk, jestli je to kluk nebo holka, hlavně ať je mimčo zdravé - sranda je s oběma
Tak to každopádně
Tak to každopádně
no už to chvilku je ale 13.1 se nám narodila druhá holka a menuje se Michaela