VTIPY
Re: VTIPY
Born From Jets
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Víte proč Bruce Willis nehrál v Titanicu?
...
Všechny by zachránil
...
Všechny by zachránil
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
Born From Jets
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chlapa sužují obrovské bolesti hlavy. Podle lékaře je jedinou možností kastrace. Muž nejprve nesouhlasí, ale po čase se bolesti opravdu nedají snést, a tak svolí. Po operaci mu lékař radí, aby začal nový život, úplně znova. Tak muž jde do obchodu s oblečením, že začne nový život v úplně novém oblečení. Vejde do obchodu a vyřkne přání, že chce kompletně nové oblečení. Prodavač říká : "Dobře, řekl bych, že potřebujete košili velikost 45 okolo krku, sako velikost 56 a boty tak 10" Chlap se diví, jak to prodavač pozná, a ten mu vysvětlí, že po těch letech v obchodu ..... Prodavač pokračuje: "No a slipy potřebujete velikost 36" Chlap na to: "Tak to jste se poprvé zmýlil, mám velikost 34" "Ne ne, opravdu, dejte na mně, vaše velikost je 36" "No nevím, ale celý život nosím 34, tak teď si koupím zase 34" "Jak chcete, ale když je budete nosit, budete mít přiskřípnutý koule a z toho vás bude pekelně bolet hlava."
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Born From Jets
-
- Kontaktovat uživatele:
Nový model Wartburgu ! Karoserie nepodléhající modním vlivům a tříválcový dvoutaktní motor fungující na principu náhodných výbuchů
-
- Kontaktovat uživatele:
Podle rozhodnutí EU nesmí žádné zboží, včetně
potravinových výrobků, obsahovat
v názvu hanlivý nebo rasistický výraz, urážející etnickou
příslušnost.
Proto se dnem 31.12. 2012 ruší název "Cikánská pečeně"
a od 1.1. 2013 se zavádí
název nový - "Nepřizpůsobivá roláda".
potravinových výrobků, obsahovat
v názvu hanlivý nebo rasistický výraz, urážející etnickou
příslušnost.
Proto se dnem 31.12. 2012 ruší název "Cikánská pečeně"
a od 1.1. 2013 se zavádí
název nový - "Nepřizpůsobivá roláda".
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den, loni jsem provedl upgrade PŘÍTELKYNĚ 1.0 na verzi MANŽELKA 1.0 a nový program nečekaně spustil proces DĚTI, s mimořádně velkou spotřebou paměti a systémových zdrojů. V manuálu není tato funkce zmiňována. Mimo to Manželka 1.0 také zasahuje do ostatních programů a natahuje se už při bootování systému. Ostatní
programy, jako například Noční Poker 10.3 a Pivo 2.5 od té doby přestaly fungovat, při jejich spuštění se systém zhroutí. Zdá se, že Manželku 1.0 nemohu odstranit ze systému. Uvažoval jsem o návratu k Přítelkyni 1.0, ale uninstall skončil neúspěšně. Můžete mi někdo poradit? ODPOVĚĎ: Vážený uživateli, toto je velmi častý problém. Mnoho lidí přechází z Přítelkyně 1.0 na Manželku 1.0, domnívajíc se, že je to jen neškodná zábavná utilita. Ale Manželka 1.0 je operační systém, navržený tak, aby sám spouštěl ostatní aplikace. Nepouštějte se do instalace! Dodatečné odstranění Manželky 1.0 může mít za následek poškození systémových zdrojů. Někteří se pokoušeli instalovat Přítelkyni 2.0, resp. Manželku 2.0,ale narazili na více problémů, než v původním systému. Jiní zkoušeli spouštět Přítelkyni 2.0 paralelně na pozadí. Bohužel, Manželka 1.0 detekuje přítomnost Přítelkyně 2.0, což zapříčiňuje konflikty s následným kolapsem systému. Jediná možnost, jak se vyhnout problémům, je neinstalovat software Manželka, ale používat jen Přítelkyni. Verze Přítelkyně 1.0, 2.0, 3.0 atd. jsou navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat paralelně. Nyní je již pozdě, můžete jen varovat své známé. Ještě varujeme: dejte si pozor na nedokumentovanou automatickou instalaci programu Tchýně 6.4
programy, jako například Noční Poker 10.3 a Pivo 2.5 od té doby přestaly fungovat, při jejich spuštění se systém zhroutí. Zdá se, že Manželku 1.0 nemohu odstranit ze systému. Uvažoval jsem o návratu k Přítelkyni 1.0, ale uninstall skončil neúspěšně. Můžete mi někdo poradit? ODPOVĚĎ: Vážený uživateli, toto je velmi častý problém. Mnoho lidí přechází z Přítelkyně 1.0 na Manželku 1.0, domnívajíc se, že je to jen neškodná zábavná utilita. Ale Manželka 1.0 je operační systém, navržený tak, aby sám spouštěl ostatní aplikace. Nepouštějte se do instalace! Dodatečné odstranění Manželky 1.0 může mít za následek poškození systémových zdrojů. Někteří se pokoušeli instalovat Přítelkyni 2.0, resp. Manželku 2.0,ale narazili na více problémů, než v původním systému. Jiní zkoušeli spouštět Přítelkyni 2.0 paralelně na pozadí. Bohužel, Manželka 1.0 detekuje přítomnost Přítelkyně 2.0, což zapříčiňuje konflikty s následným kolapsem systému. Jediná možnost, jak se vyhnout problémům, je neinstalovat software Manželka, ale používat jen Přítelkyni. Verze Přítelkyně 1.0, 2.0, 3.0 atd. jsou navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat paralelně. Nyní je již pozdě, můžete jen varovat své známé. Ještě varujeme: dejte si pozor na nedokumentovanou automatickou instalaci programu Tchýně 6.4
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Jano se po dvaceti letech v emigaci vrací zpět do Bratislavy. Na stanici vystoupí z vlaku a rozhlíží se. Vidí budovu NBS, obrácenou pyramídu, grafitti, mrakodrapy, bezdomovce...Vzpomíná na svoje město před dvaceti lety. Položí svůj kufr na zem a povzdychne si: „Bratislava, jsi to ty?" Chce se pohnout dál, a proto se natáhne ruku po svém kufru, ale ten už tam není. Dodává: „Jsi to ty!!"
V kupé ve vlaku z Bratislavy sedí dva starší pánové. V Trnavě si k nim přisedne mladá cikánka. Jak tak cesta plyne, cikánka začne špásovat. Pozdvihne si sukni a přeloží nohy. Pánové nereagujou. Cikánka se diví, ale je už celkem dobře rozhecovaná, tak vytáhne sukni ještě výš a roztáhne nohy. Pánové opět nic. Cikánku to už pořádně napálí, a tak si vysvleče nohavičky a jednomu z nich ji přistrčí pod nos. Starý pán sa dvakrát zhluboka nadýchne, sáhne po slepecké holi a povídá kamarádovi: „Jožo, cítiš ten smrad? To bude Ružomberok. Vystupujeme!
Muž a žena, kteří se nikdy předtím neviděli, se setkají v jednom kupé lůžkového vozu. Po prvotních rozpacích se dohodnou, že žena bude spát na horním lůžku, muž na tom spodním.
Uprostřed noci se žena vzbudí a vzbudí i muže: „Prosím vás, promiňte, že otravuji. Mohl byste jít požádat průvodčího, jestli by neměl nějakou deku navíc?"
Muž povídá s leskem v očích: „Mám lepší nápad. Co takhle si zahrát na to, že jsme manželé?"
Žena se usměje: „No, vlastně proč ne?!"
A muž na to: „Dobře, tak neotravuj a jdi se zeptat sama!"
V kupé ve vlaku z Bratislavy sedí dva starší pánové. V Trnavě si k nim přisedne mladá cikánka. Jak tak cesta plyne, cikánka začne špásovat. Pozdvihne si sukni a přeloží nohy. Pánové nereagujou. Cikánka se diví, ale je už celkem dobře rozhecovaná, tak vytáhne sukni ještě výš a roztáhne nohy. Pánové opět nic. Cikánku to už pořádně napálí, a tak si vysvleče nohavičky a jednomu z nich ji přistrčí pod nos. Starý pán sa dvakrát zhluboka nadýchne, sáhne po slepecké holi a povídá kamarádovi: „Jožo, cítiš ten smrad? To bude Ružomberok. Vystupujeme!
Muž a žena, kteří se nikdy předtím neviděli, se setkají v jednom kupé lůžkového vozu. Po prvotních rozpacích se dohodnou, že žena bude spát na horním lůžku, muž na tom spodním.
Uprostřed noci se žena vzbudí a vzbudí i muže: „Prosím vás, promiňte, že otravuji. Mohl byste jít požádat průvodčího, jestli by neměl nějakou deku navíc?"
Muž povídá s leskem v očích: „Mám lepší nápad. Co takhle si zahrát na to, že jsme manželé?"
Žena se usměje: „No, vlastně proč ne?!"
A muž na to: „Dobře, tak neotravuj a jdi se zeptat sama!"
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
-
- Kontaktovat uživatele:
Americký raketoplán Columbia, který se vrátil z oběžné dráhy kolem země a kosmonauté na tiskové konferenci prohlásily že se ve vesmíru setkali z neznámým objektem, nejprve se domnívali že jde o ufo, poté že jde o špionážní družici, později se incident vysvětlil, byla to vrátnice z Chernobylu
Manželská romantika :
Můžeš mi sundat košilku...
Můžeš mi sundat podprsenku...
Můžeš mi sundat kalhotky...
Kolíky nech na šňůře!
;-)
Můžeš mi sundat košilku...
Můžeš mi sundat podprsenku...
Můžeš mi sundat kalhotky...
Kolíky nech na šňůře!
;-)
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..