Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
- Reklama
tak dneska jsme si s astrou zatancovali na štěrku hold ještě budu muset trénovat...... www.rallyemontepacov.cz
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
tak dneska jsem odstranil nálepku prodejce v D, nálepku cz, podložka pod rz je taky nez písma a odstraněna nálepka motorizace... tento http://galerie.autorevue.cz/data/533/100_0721.jpg pohled je již minulostí
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
tak zdravím,byl jsem dneska navštívit autorizovaný servis opel v Plzni,byl jsem si koupit olejový filtr,bez DPH 65KČ s depháčkem 76 kč asi,to je dobré,ale co mně vyrazilo dech,tedy celé plíce,je cena těch plastovej krytů,kloboučků na kolové šrouby,jsem o dva někde přišel,tak říkám té paní vemte raději hndky čtyři,takové nic ty kloboučky no a oni celkem stály 200KČ,jeden tedy pajsku,není to žádný ranec,ale za takovou blbost padesátku to je šok,jedno kolo 200 kaček,ještě jsem si objednal,pozor není to skladem,takovej malej krycí čudlík plastový v zadních dveřích,když se sundavá tapec,tak v tom madélku je ten kryt a pod ním šroubek,tu krytku jsem někde položil a již nenašel,tak jsem zvědav co bude ten kousek veliký jako nehet malíčku stát,až ho ovšem objednají,to jsou služby
ty woe ja myslel, zes ji rozstrelil. Co na tom budou delat tejden, to teda nechapu. Tahat se jim nechce v tomhle horku, pacholkummanli2 píše:nic měněj se rozvody a kotouče v předu a vzadu, destičky v předu a vzadu, lanovody, levej čep, zadní tlumiče, a výměna tý zamrdaný svorkovnice airbagů pod sedačkou....
--- Astra G '98 1.4 16V ---
a kdo ti bude měnit tu svorkovnici?manli2 píše:nic měněj se rozvody a kotouče v předu a vzadu, destičky v předu a vzadu, lanovody, levej čep, zadní tlumiče, a výměna tý zamrdaný svorkovnice airbagů pod sedačkou....
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz