VTIPY
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: VTIPY
Ženy se dělí na:
1. Václavky: do 20 let drží se kořenů
2. Blešky: 20 30 let skáčou z postele do postele
3. Tesilky: 30 40 let jsou k neroztrhání
4. Sokolky: 40 50 let když se svléknou, člověk řekne: "No nazdar!"
5. Cibulky: 50 let a výše čím více se svlékají, tím víc by člověk brečel.
1. Václavky: do 20 let drží se kořenů
2. Blešky: 20 30 let skáčou z postele do postele
3. Tesilky: 30 40 let jsou k neroztrhání
4. Sokolky: 40 50 let když se svléknou, člověk řekne: "No nazdar!"
5. Cibulky: 50 let a výše čím více se svlékají, tím víc by člověk brečel.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Našel jsem pár co jsem si kdysi napsal do PC do Wordu, tak dám sem.
____
Prodáme pejska. Žere všechno a moc rád má děti.
____
Policajt přijde do knihovny a knihovnice se udiveně ptá: „Co je, venku prší?“
____
Je v lese medvěd, vlk, liška, zajíc, krysa a želva. Děsně se nuděj, tak vymyslej, že jeden vždycky řekne vtip a když se tomu z ostatních aspoň jeden NEzasměje, tak toho, co to říkal, zabijou. Medvěd se nabídne a řekne takovej strašnej drtivák destroják, až se všichni svíjej smíchy po zemi, jenom želva mlčí. Zabijou medvěda a mluví vlk, taky takovej dobrej humor. Všichni se docela smějou, jenom želva mlčí, takže zabijou i vlka. Potom musí říct liška - takovej nudnej vtip, takže všichni mlčej, akorát želva říká: "Áááchacha, ten medvědův byl ale dobrej!"
____
Přijde zajíc do obchodu a ptá se: Máte kakao? Nemáme. Přijde druhý den: Máte kakao? Ne, nemáme. Zajíc přijde i další den a hned se ptá: Už máte kakao? Ne, nemáme! Křičí prodavač. A jestli přijdeš ještě jednou, tak ti hřebíkama přibiju uši k pultu! Když zajíc přijde následujícího dne, chvilku se rozhlíží a pak se zeptá: Máte hřebíky? Ne, nemáme. Ne? Tak to možná budete mít kakao?
____
Jaký je rozdíl mezi Paroubkem a Číňanama?
Když slaví Číňani, zabije se pes.
Když slaví Paroubek, zabije se Kočka.
____
Prodáme pejska. Žere všechno a moc rád má děti.
____
Policajt přijde do knihovny a knihovnice se udiveně ptá: „Co je, venku prší?“
____
Je v lese medvěd, vlk, liška, zajíc, krysa a želva. Děsně se nuděj, tak vymyslej, že jeden vždycky řekne vtip a když se tomu z ostatních aspoň jeden NEzasměje, tak toho, co to říkal, zabijou. Medvěd se nabídne a řekne takovej strašnej drtivák destroják, až se všichni svíjej smíchy po zemi, jenom želva mlčí. Zabijou medvěda a mluví vlk, taky takovej dobrej humor. Všichni se docela smějou, jenom želva mlčí, takže zabijou i vlka. Potom musí říct liška - takovej nudnej vtip, takže všichni mlčej, akorát želva říká: "Áááchacha, ten medvědův byl ale dobrej!"
____
Přijde zajíc do obchodu a ptá se: Máte kakao? Nemáme. Přijde druhý den: Máte kakao? Ne, nemáme. Zajíc přijde i další den a hned se ptá: Už máte kakao? Ne, nemáme! Křičí prodavač. A jestli přijdeš ještě jednou, tak ti hřebíkama přibiju uši k pultu! Když zajíc přijde následujícího dne, chvilku se rozhlíží a pak se zeptá: Máte hřebíky? Ne, nemáme. Ne? Tak to možná budete mít kakao?
____
Jaký je rozdíl mezi Paroubkem a Číňanama?
Když slaví Číňani, zabije se pes.
Když slaví Paroubek, zabije se Kočka.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Radku prosim tě co stojí ten pes? Vzal bych dva : jednoho pro manželku a jednoho pro syna
Jinak mě to připomělo takovej stare forek:
Ožerou se lékař, poslanec a policajt no a neví, kde přespí no a tak jdou nejřiv k lékaři -- Když je uvidí manželka s řevem je vyhodí na ulici. To samé se opakuje u poslance. Když ale přijdou k policajtovi nestačí se divit!
Ženuška je hned převlékne, tchýně hned rozestele, uloží je. Lékaři a poslanci to je divný a tak se ptají policajta co to má znamenat?
Policajt na to: " No víte to je tak, jednou jsem měl psa a ten pořád štěkal tak jsem mu dal důtku, nepomohlo to tak dostal důtku s výstrahou no a pak když i to nepomohlo jsem ho zastřelil...
Žena má důtku a tchýně... už důtku s výstrahou...

Jinak mě to připomělo takovej stare forek:
Ožerou se lékař, poslanec a policajt no a neví, kde přespí no a tak jdou nejřiv k lékaři -- Když je uvidí manželka s řevem je vyhodí na ulici. To samé se opakuje u poslance. Když ale přijdou k policajtovi nestačí se divit!
Ženuška je hned převlékne, tchýně hned rozestele, uloží je. Lékaři a poslanci to je divný a tak se ptají policajta co to má znamenat?
Policajt na to: " No víte to je tak, jednou jsem měl psa a ten pořád štěkal tak jsem mu dal důtku, nepomohlo to tak dostal důtku s výstrahou no a pak když i to nepomohlo jsem ho zastřelil...
Žena má důtku a tchýně... už důtku s výstrahou...

Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504

Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
- Marťas-Pupík
Vite, kdy Kalousek rika pravdu ???
Kdyz ma nasazene bryle, rika pravdu.
Kdyz ma sundane bryle, rika pravdu.
Kdyz si lesti bryle, rika pravdu.
Kdyz otevre hubu, LZE
Kdyz ma nasazene bryle, rika pravdu.
Kdyz ma sundane bryle, rika pravdu.
Kdyz si lesti bryle, rika pravdu.
Kdyz otevre hubu, LZE

Opel Astra G 1,7 DI 16 V 125 000 Km Hatchback, r.v. 2001
POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???
- Marťas-Pupík
Tak jeste jeden na tema Kalousek

Opel Astra G 1,7 DI 16 V 125 000 Km Hatchback, r.v. 2001
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Letí orel, pohoda, klídek a najednou stáhne křídla a střihne to kolmo po hlavě dolů… Letí, letí a 15cm nad zemí to vybere…
Vidí to vrabčák a říká: „Orle, orle to bylo super, jak to děláš, nauč mě to!!!“
Orel říká: „Prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš… Ale hlavně: musíš to mít tak trochu u prdele“
Tak letí spolu, najednou stáhnou křídla a valí to kolmo dolů k zemi a těsně nad zemí to vyberou…
Vidí to medvěd a říká: „Týýý jo,to je hustý! Jak to děláte? To chci taky umět. “
A vrabčák mu říká: „Prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš… Ale hlavně: musíš to mít tak trochu u prdele".
Tak medvěd vyleze na útes, rozeběhne se, skočí dolů a valí to kolmo dolů s orlem a vrabčákem.
A jak tak letí, říká vrabčák najdnou medvědovi: „Hele medvěde,tak mě napadlo maš ty vůbec nějaký křídla?“
Medvěd odpoví: „Ne nemám??.“
A vrabčák: „Ty vole, ty to máš dobře u prdele!!"
Vidí to vrabčák a říká: „Orle, orle to bylo super, jak to děláš, nauč mě to!!!“
Orel říká: „Prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš… Ale hlavně: musíš to mít tak trochu u prdele“
Tak letí spolu, najednou stáhnou křídla a valí to kolmo dolů k zemi a těsně nad zemí to vyberou…
Vidí to medvěd a říká: „Týýý jo,to je hustý! Jak to děláte? To chci taky umět. “
A vrabčák mu říká: „Prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš… Ale hlavně: musíš to mít tak trochu u prdele".
Tak medvěd vyleze na útes, rozeběhne se, skočí dolů a valí to kolmo dolů s orlem a vrabčákem.
A jak tak letí, říká vrabčák najdnou medvědovi: „Hele medvěde,tak mě napadlo maš ty vůbec nějaký křídla?“
Medvěd odpoví: „Ne nemám??.“
A vrabčák: „Ty vole, ty to máš dobře u prdele!!"
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Marťásku,Marťásku

Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!