Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Před chvilkou jsem s Frydexem konečně dodělal očistu v inzerci zde na fóru
Pokud bude mít někdo výhrady k inzerátům, u kterých není jasné zda jsou aktuální, tak ať si to příště prochází/dotazuje majitelů on sám Jsem zvědav, jak to toho dotyčného bude bavit procházet každý den inzerát po inzerátu a dotazovat se majitelů na jeho aktuálnost + vyčkávat i pár týdnů na odpověď
S Frydexem jsem ponechal pouze 4 inzeráty, u kterých nedorazila majitelům SZ ( přihlásili se na fórum naposledy koncem minulého měsíce )... U ostatních by mělo být jasné, že jsou aktuální
No a aby se tento příspěvek týkal i Astry, tak odpoledne bych mohl s tátou dodělat podsvícení přístrojové desky ( pár žároviček přestalo svítit ) a vyzkoušet TO na Astru
Pokud bude mít někdo výhrady k inzerátům, u kterých není jasné zda jsou aktuální, tak ať si to příště prochází/dotazuje majitelů on sám Jsem zvědav, jak to toho dotyčného bude bavit procházet každý den inzerát po inzerátu a dotazovat se majitelů na jeho aktuálnost + vyčkávat i pár týdnů na odpověď
S Frydexem jsem ponechal pouze 4 inzeráty, u kterých nedorazila majitelům SZ ( přihlásili se na fórum naposledy koncem minulého měsíce )... U ostatních by mělo být jasné, že jsou aktuální
No a aby se tento příspěvek týkal i Astry, tak odpoledne bych mohl s tátou dodělat podsvícení přístrojové desky ( pár žároviček přestalo svítit ) a vyzkoušet TO na Astru
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Reklama
Tak já včera stojím u autobazaru a čekám na známého,až přijede a mezitím zastaví červená zafira a chlap na mě řve,kde je dětský domov na olešně,tak uvažuju,kde tam je dětský domov a dívám se,že na poklicích má znak vauxhall,tak si říkám,že nějaký fanatik zase .A jak s ním mluvím,tak zjistím,že to není spolujezdec,ale řidič,protože měl volant vpravo. Všichni v autě mluvili anglicky a chlap na mě celkem plynulou češtinou
Tak dnešní odpoledne proběhlo celkem klidně... Povyměňovali jsme LED žárovičky, které přestali svítit Pak vyměnili origo autorádio za jiné ( lepší )... Při výměně autorádia přijel megmen, tak jsme poklábosili a pokud by mu někdo přivezl + namontoval modul na dojezd oken ( viz. poslední Ždírecký sraz ), tak by přijel také na sraz do Prahy
No a na závěr jsme chtěli vyměnit původní oloupané prahy za nové... Přikládám foto a doplňuji, že na Astru pasují jak ulité ( jsou více vylezlé proto, že jsem je jen na zkoušku nasunul na původní prahy ), jsou z plastu a mají i výřezy na perfekt. napasování... Bohužel nesplňují ten efekt, který jsem chtěl Takže pokud by byl zájem, jsou na prodej
Takže APiKu, na Pražský sraz dorazím sice dorazím se stejnými prahy, jako veškeré předešlé srázky, ale tentokrát budou přebroušené a nově nalakované
No a na závěr jsme chtěli vyměnit původní oloupané prahy za nové... Přikládám foto a doplňuji, že na Astru pasují jak ulité ( jsou více vylezlé proto, že jsem je jen na zkoušku nasunul na původní prahy ), jsou z plastu a mají i výřezy na perfekt. napasování... Bohužel nesplňují ten efekt, který jsem chtěl Takže pokud by byl zájem, jsou na prodej
Takže APiKu, na Pražský sraz dorazím sice dorazím se stejnými prahy, jako veškeré předešlé srázky, ale tentokrát budou přebroušené a nově nalakované
Osobně si to zkontroluji.AstraMan píše:Takže APiKu, na Pražský sraz dorazím sice dorazím se stejnými prahy, jako veškeré předešlé srázky, ale tentokrát budou přebroušené a nově nalakované
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
my jsem dneska pojezdili babičky a tety a dali jim co proto no a pak jsme byli na výletě v Lednici, tam Záfa čekala na parkingu, zatímco jsme se byli podívat na Janohradě a mezitím se nám roztopila všechna čokoláda, kterou jsme si vykoledovali
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
a dali jste to dohromady nebo to skončilo na vrakáči a Paulovi jeli domů busem?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A čí ta je ta hromada plastu a co jste tam dělali???
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Radoš: Přemejšlej, kdo tam všechno byl.... Apik má sříbrnou Italku, já mám bílej hatch a denny má luxusní omegu.....
Tak dneska se mi rozsypaly brzdy na astře... To zase bude radosti... new bubny, pakny, kotouče, desky, třmeny jedou na repas.. No obráceně, už to mělo všechno nárok na smrt.
Tak dneska se mi rozsypaly brzdy na astře... To zase bude radosti... new bubny, pakny, kotouče, desky, třmeny jedou na repas.. No obráceně, už to mělo všechno nárok na smrt.
END
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bílý hatch jsem tam nenašel, stříbrnou Italku taky ne a Omegu už vůbec ne.Je tam jedna zelená Astra s pěknýma kolama a jedna pěkná paní.... A nic víc a co dělali taky z toho nepoznám... Leda tak budíky...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Ty fotky myslím souvysejí s opravou paulovy Astry Snad je u dennyho kvůli fotkám ze sekce RIZIKO POŽÁRU U ASTRY G Ale jestli opravují na paulově Astře ještě něco dalšího, to netuším
no dneska jsme resily proc nejede... nastartuje... bezi... prida se plyn zacne se dusit... domu jsem malem nedojel... astra proste ZDECHLA... tak jsem ji nasranej za trest zavrel do garaze a vzal druhe auto... at si trucuje... v tydnu pujde k doktorovy a ten se ji pokusi domluvit... a kdyz si neda rict tak tam bude hodne dlouho zavrena....
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
4petr: to vypadá na KAT
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
hmmm.... dekuju... snad to nebude drahy dneska jsem ji odvezl k znamemu tak se uvidi
Origo kat pouhých 12tis.
Astramen, Radoš: No ono u Paulovic pekáče ať sáhneš na cokoliv, tak můžeš opravovat, takže si vyberte co chcete, že se na tom dělalo.
Astramen, Radoš: No ono u Paulovic pekáče ať sáhneš na cokoliv, tak můžeš opravovat, takže si vyberte co chcete, že se na tom dělalo.
END