Jaky auto si koupim az prodam astru

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Trdlo

Re: Jaky auto si koupim az prodam astru

Příspěvek od Trdlo » 01 črc 2009, 08:37

No jak kdo, viď mexxíku. :lol:
END

Reklama

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 01 črc 2009, 10:19

Radoš 92 píše:
brhy píše:pro holky su nizsie rady max po a3 :D vyssie su uz pre nas chlapov 8) a hlavneeeeee A oseeeeeeeeeeem 4.2 V8 :lol:
:o :o :o buď A8 s motorem 6.0 quattro, nebo S8 s motorem 5.2 FSI quattro. :mrgreen: 8)
ale ja by som zobral starsiu A8 nie novu a tam bolo max 4.2 V8 quattro s 300 ponikami 8)

brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy » 01 črc 2009, 10:20

mexxo: jj, sme predsa už velkí chlapci.
Trdlo píše:No jak kdo, viď mexxíku. :lol:

skapal sooooom :D

mexxo

Příspěvek od mexxo » 01 črc 2009, 11:56

Trdlo píše:No jak kdo, viď mexxíku. :lol:
Pche.. :P

palix

Příspěvek od palix » 01 črc 2009, 14:22

Ale zas na novom BMW sa nevozia mladí chalani ;)... Mne sa akosi najviac páči trojková rada, neviem prečo má vždy v mojích očiach najvydarenejší tvar ;). A ešte Mercedes C. A samozrejme aj o niečo lacnejšie Volvo S40 - to by sa mi páčilo ;)...
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007

Pico

Příspěvek od Pico » 01 črc 2009, 20:34

Ja som ženu zobral na autosalón v Nitre minulý rok a odvtedy mám za úlohu šetriť na Insigniu. Keď okolo nás nejaká prejde a už rieši farbu. Keď sa vrátime na zem, tak uvažujem, že rozhodne u Opla zostanem. Inak veľmi sa mi páčil Signum.
Astra II

palix

Příspěvek od palix » 02 črc 2009, 09:36

Pico píše:Ja som ženu zobral na autosalón v Nitre minulý rok a odvtedy mám za úlohu šetriť na Insigniu. Keď okolo nás nejaká prejde a už rieši farbu. Keď sa vrátime na zem, tak uvažujem, že rozhodne u Opla zostanem. Inak veľmi sa mi páčil Signum.
Pico - tak práve od Teba by som nečakal, že u Opla zostaneš ;). Ak sa dobre pamätám, riešil si pár vecí - bolo toho tuším o niečo viac, ako som riešil ja... Astra je perfektné, pekné, dostatočne veľké auto, ale má pár chybičiek krásy. Také detailíky, ktoré človeka mierne odradia - aspoň mňa. Ale zas neviem, ako je to u iných cenovo porovnateľných áut. Možno je to všetko spôsobené aj tým, že dnes sa všade šetrí a tak aj kvalita ide často dole. Aj napriek všetkému považujem Astru za spoľahlivú, nakoľko nemala žiadnú funkčnú vadu, okrem detailov, ako vrzgajúca lišta, vrzgajúce (klepkajúce) niečo v palubnej doske - čo odstránim ;).
Neviem však, či ostanem Oplu verný ;). Je to ešte ďaleko a ako som spomínal s inými značkami nemám skúsenosti. Určite by som sa však vyhol autám ako Chevrolet, Dacia...

Pico

Příspěvek od Pico » 02 črc 2009, 20:45

Palix, ja svoju súčasnú Astru budem splácať ešte viacej ako 3 roky. Ale je to už moja druhá Astra - predtým F a mám skúsenosti aj s inými značkami. Opel som nekupoval ako kompromis ale vedel som, že ho chcem. Sedel som v novom Fusione, SX4, Ignise, Ceede atď u predajcov ale rovnako ako ja, aj moja manželka sme dopredu vedeli, že v Astre budeme pokračovať. Dodnes neľutujem a ver, že neexistuje značka a model, ktorý by nemal žiadnu mušku. Svokor a švagrovci majú všetci VW - fungláče a boli a sú s nimi problémy. Kolega má SX4 a písal som tu na fóre o jeho problémoch. Takže ak CII bude rovnako skvelá ako Astra F s ktorou som sa ťažko lúčil, nemám dôvod meniť stajňu. Som si však istý, že Insignia to nebude, som len obyč. človek, ktorý ale môže snívať. Ale nikdy nevieš :o
Astra II

palix

Příspěvek od palix » 03 črc 2009, 06:38

Aj ja hovorím stále "...nikdy nevieš". Len u mňa sa to skôr vzťahuje na dom ;). Zas je pravda, že aj mne sadla Astra do ruky okamžite a mám z jazdy v nej výborný pocit. Je v nej veľmi dobrý posed - aspoň, čo porovnávam s autami, ktorými som jazdil - môj subjektívny pocit. V Astre som sa cítil hneď ako doma (na skúšobnej jazde).
Minule som si sadol za volant otcovej Škody 110 ;). Niekedy som na nej jazdil a pripadala mi stará, ale dalo sa. Teraz sa mi to zdá také slabé, jemné, staré - nepredstaviteľné, že by som mal jazdiť na takom "črepe" ;). Aj keď slúži dobre je to staré auto. Po Astre sa cítim divne už aj vo Felícii ;). Keď si raz človek zvykne na lepšie... ;). Ináč minule na výstave som sedel v Kii Ceed a zistil som, že jej palubná doska sa mi vôbec nepáči. Tá v Astre má síce o pár rokov viac, ale pôsobí na mňa nejako útulnejšie. Ceed na mňa pôsobil veľmi "plastovo"...

Chavron

Příspěvek od Chavron » 15 črc 2009, 18:06

Ja osobne som asi rozhodnuty pre BMW 320D E46 2004 ale zvazujem aj A6 2004 2.5 TDI alebo Vectru C GTS 1.9 CDTI, takze uvidime podla stavu co bude tak o rok alebo 2 a hlavne podla financii

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 16 črc 2009, 12:41

no já asi kůli místu něco velikýho nějak šilhám po T4
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

mexxo

Příspěvek od mexxo » 16 črc 2009, 12:50