Jaky auto si koupim az prodam astru
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaky auto si koupim az prodam astru
ale ja by som zobral starsiu A8 nie novu a tam bolo max 4.2 V8 quattro s 300 ponikamiRadoš 92 píše:buď A8 s motorem 6.0 quattro, nebo S8 s motorem 5.2 FSI quattro.brhy píše:pro holky su nizsie rady max po a3 vyssie su uz pre nas chlapov a hlavneeeeee A oseeeeeeeeeeem 4.2 V8
-
- Kontaktovat uživatele:
mexxo: jj, sme predsa už velkí chlapci.
skapal sooooom
Trdlo píše:No jak kdo, viď mexxíku.
skapal sooooom
Pche..Trdlo píše:No jak kdo, viď mexxíku.
Ale zas na novom BMW sa nevozia mladí chalani ... Mne sa akosi najviac páči trojková rada, neviem prečo má vždy v mojích očiach najvydarenejší tvar . A ešte Mercedes C. A samozrejme aj o niečo lacnejšie Volvo S40 - to by sa mi páčilo ...
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Ja som ženu zobral na autosalón v Nitre minulý rok a odvtedy mám za úlohu šetriť na Insigniu. Keď okolo nás nejaká prejde a už rieši farbu. Keď sa vrátime na zem, tak uvažujem, že rozhodne u Opla zostanem. Inak veľmi sa mi páčil Signum.
Astra II
Pico - tak práve od Teba by som nečakal, že u Opla zostaneš . Ak sa dobre pamätám, riešil si pár vecí - bolo toho tuším o niečo viac, ako som riešil ja... Astra je perfektné, pekné, dostatočne veľké auto, ale má pár chybičiek krásy. Také detailíky, ktoré človeka mierne odradia - aspoň mňa. Ale zas neviem, ako je to u iných cenovo porovnateľných áut. Možno je to všetko spôsobené aj tým, že dnes sa všade šetrí a tak aj kvalita ide často dole. Aj napriek všetkému považujem Astru za spoľahlivú, nakoľko nemala žiadnú funkčnú vadu, okrem detailov, ako vrzgajúca lišta, vrzgajúce (klepkajúce) niečo v palubnej doske - čo odstránim .Pico píše:Ja som ženu zobral na autosalón v Nitre minulý rok a odvtedy mám za úlohu šetriť na Insigniu. Keď okolo nás nejaká prejde a už rieši farbu. Keď sa vrátime na zem, tak uvažujem, že rozhodne u Opla zostanem. Inak veľmi sa mi páčil Signum.
Neviem však, či ostanem Oplu verný . Je to ešte ďaleko a ako som spomínal s inými značkami nemám skúsenosti. Určite by som sa však vyhol autám ako Chevrolet, Dacia...
Palix, ja svoju súčasnú Astru budem splácať ešte viacej ako 3 roky. Ale je to už moja druhá Astra - predtým F a mám skúsenosti aj s inými značkami. Opel som nekupoval ako kompromis ale vedel som, že ho chcem. Sedel som v novom Fusione, SX4, Ignise, Ceede atď u predajcov ale rovnako ako ja, aj moja manželka sme dopredu vedeli, že v Astre budeme pokračovať. Dodnes neľutujem a ver, že neexistuje značka a model, ktorý by nemal žiadnu mušku. Svokor a švagrovci majú všetci VW - fungláče a boli a sú s nimi problémy. Kolega má SX4 a písal som tu na fóre o jeho problémoch. Takže ak CII bude rovnako skvelá ako Astra F s ktorou som sa ťažko lúčil, nemám dôvod meniť stajňu. Som si však istý, že Insignia to nebude, som len obyč. človek, ktorý ale môže snívať. Ale nikdy nevieš
Astra II
Aj ja hovorím stále "...nikdy nevieš". Len u mňa sa to skôr vzťahuje na dom . Zas je pravda, že aj mne sadla Astra do ruky okamžite a mám z jazdy v nej výborný pocit. Je v nej veľmi dobrý posed - aspoň, čo porovnávam s autami, ktorými som jazdil - môj subjektívny pocit. V Astre som sa cítil hneď ako doma (na skúšobnej jazde).
Minule som si sadol za volant otcovej Škody 110 . Niekedy som na nej jazdil a pripadala mi stará, ale dalo sa. Teraz sa mi to zdá také slabé, jemné, staré - nepredstaviteľné, že by som mal jazdiť na takom "črepe" . Aj keď slúži dobre je to staré auto. Po Astre sa cítim divne už aj vo Felícii . Keď si raz človek zvykne na lepšie... . Ináč minule na výstave som sedel v Kii Ceed a zistil som, že jej palubná doska sa mi vôbec nepáči. Tá v Astre má síce o pár rokov viac, ale pôsobí na mňa nejako útulnejšie. Ceed na mňa pôsobil veľmi "plastovo"...
Minule som si sadol za volant otcovej Škody 110 . Niekedy som na nej jazdil a pripadala mi stará, ale dalo sa. Teraz sa mi to zdá také slabé, jemné, staré - nepredstaviteľné, že by som mal jazdiť na takom "črepe" . Aj keď slúži dobre je to staré auto. Po Astre sa cítim divne už aj vo Felícii . Keď si raz človek zvykne na lepšie... . Ináč minule na výstave som sedel v Kii Ceed a zistil som, že jej palubná doska sa mi vôbec nepáči. Tá v Astre má síce o pár rokov viac, ale pôsobí na mňa nejako útulnejšie. Ceed na mňa pôsobil veľmi "plastovo"...
Ja osobne som asi rozhodnuty pre BMW 320D E46 2004 ale zvazujem aj A6 2004 2.5 TDI alebo Vectru C GTS 1.9 CDTI, takze uvidime podla stavu co bude tak o rok alebo 2 a hlavne podla financii
no já asi kůli místu něco velikýho nějak šilhám po T4
Počul si v tom videu aj tú cenu?YANEK píše:no já asi kůli místu něco velikýho nějak šilhám po T4